To je naslijedio od FergiaMoR je napisao/la:Ok, to je dobar argument za početak rasprave, ali šta ćemo sa Moyesovom fantazijom od igre preko krila?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
To je naslijedio od FergiaMoR je napisao/la:Ok, to je dobar argument za početak rasprave, ali šta ćemo sa Moyesovom fantazijom od igre preko krila?
Ma nije moyes dostigao još nivo Sušića da krene sa ista 3 igrača na sredi, da krene bez desnog krila i td i td.Cartman je napisao/la:Jedina razlika izmedju njih dvojice je sto Susic izgleda kao da ga boli qurac i da se nikad ne sekira, dok Moyes izgleda kao da ce dobit infarkt ili u najmanju ruku cir u toku svake utakmice.
A obojica dominiraju u medijima, nevjerovatne izjave koje ne prate nikakvu logiku.
Sušić je postigao opet koliko-toliko zadovoljavajuće rezultate u poređenju sa kvalitetom tima koji ima. Škotski slunto ni blizu zadovoljavajućeg.nedim93 je napisao/la:Ma nije moyes dostigao još nivo Sušića da krene sa ista 3 igrača na sredi, da krene bez desnog krila i td i td.Cartman je napisao/la:Jedina razlika izmedju njih dvojice je sto Susic izgleda kao da ga boli qurac i da se nikad ne sekira, dok Moyes izgleda kao da ce dobit infarkt ili u najmanju ruku cir u toku svake utakmice.
A obojica dominiraju u medijima, nevjerovatne izjave koje ne prate nikakvu logiku.
Pobjednik je definitivno Sušić :ugeek:
Moze to i bez Susica ali s njim bi to svakako islo mnoogo brze.Cartman je napisao/la:Nista, na ljeto dovest Susica za asistenta i onda mirno gledat put prema Championshipu.
Jutros ih je u Sarajevu rođeno još 12RiNo je napisao/la:Ne znam ima li iko vise fudbalskih strucnjaka nego Bosna i Hercegovina
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jutros ih je u Sarajevu rođeno još 12RiNo je napisao/la:Ne znam ima li iko vise fudbalskih strucnjaka nego Bosna i Hercegovina
Tu su isti,i pape to fantazira a nema igraca za toMoR je napisao/la:Ok, to je dobar argument za početak rasprave, ali šta ćemo sa Moyesovom fantazijom od igre preko krila?
A da im je lošiji na klupiRiNo je napisao/la:Ne znam ima li iko vise fudbalskih strucnjaka nego Bosna i Hercegovina
evo i na našemIako sam, prilikom dolaska u United, znao da će ovaj posao biti veliki izazov za mene, ovako tešku situaciju nisam mogao ni da zamislim, što je, zasigurno, slučaj i sa svima vama navijačima – ali i našim fudbalerima, osobljem, rukovodstvom kluba i ja očajnički želim da se iskupim
Navikli ste da gledate uspješan Manchester United i podrška koju ste pružali i pružate fudbalerima tokom čitave sezone je nevjerovatna. Naši navijači su i na gostovanjima pokazali da su najbolji u zemlji, dok o podršci kojoj prisustvujemo na Old Traffordu možemo govoriti kao itekako dobrodošloj. Lako je podržavati tim koji pobjeđuje, ali je mnogo teže biti uz ekipu u trenucima kada ne ide. Stoga, lojalnost koju pokazujete je zaista fenomenalna.
Gdje god se okrenemo, ljudi govore o nama, ali mi se moramo držati zajedno u ovoj teškoj sezoni i moramo čvrsto da vjerujemo da će, na duže staze, sve doći na svoje mjesto i da ćemo izaći jači i bogatiji za jedno iskustvo. Stvari kroz koje prolazimo će nas učiniti boljim timom i jačim klubom u budućnosti.
“Tokom svih ovih godina, United je imao pobjedničke ekipe i ja apsolutno ne sumnjam da ćete ponovo gledati takve timove. Činimo veliki korak naprijed koji će transformisati Old Trafford i ponovo ga načiniti neprobojnom tvrđavom koja je naširoko poznata po svojoj reputaciji. Mi ćemo dati sve od sebe da prikazujemo pozitivne partije i da bilježimo rezultate koji će vama navijačima (vlasnicima sezonskih karata) dati razloga za zadovoljstvo. David Moyes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.