Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2014, 23:41

nemam.nick je napisao/la:Ne bi me začudilo da je ovo bojkot najboljih igrača prema Sušiću, iz sljedećih razloga:

1. Pozivanje Vršajevića, Sušića, Hadžića, odnosno igrača pod menadžerstvom njegovog brata.

2. Neodlaskom igračima poput Tankovića, dok gospoda iz Švedske odlazi u London da porazgovaraju s njim. Sušić daje kojekakve izjave.

Definitivno nema autoritet čim se otac Edina Džeke izgalami na njega. Na Vahida Halilhodžića ne bi sigurno.
Ocito da pored nicka imas jos poneki nedostatak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 23:43

Mujo i Ibro izgubili takodje, suska se da svedski igraci bojkotuju jer smatraju da imaju previse bosanaca u ekipi. A mediji sute....

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 mar 2014, 23:45

Nek zove Salatica. Nema boljeg rjesenja.

Hajrovic MORA igrati u prvom sastavu. Pa i najveca budala je skontala do sada da Ibisevic ne moze igrati na krilu. Mada mislim da momak ni ne zna sta treba da igra.

Ibisevic ili Dzeko OUT.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2014, 23:46

Greivis je napisao/la:Nek zove Salatica. Nema boljeg rjesenja.

Hajrovic MORA igrati u prvom sastavu. Pa i najveca budala je skontala do sada da Ibisevic ne moze igrati na krilu. Mada mislim da momak ni ne zna sta treba da igra.

Ibisevic ili Dzeko OUT.
Prvi put kad ne uzmemo tekmu bice napad na Susica zasto je Ibisevic na klupi a Dzeko igra i obrnuto, i zasto bilo ko od njih sjedi na klupi. Znas i sam da je tako. Ovo je situacija bez izlaza.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2014, 23:46

Pape je 2 koraka ispred nas rekose nedavno. How yes no. :roll: :lol:

Bez plana, zara i koordinacije. Ekipa bez glave.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 mar 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 05 mar 2014, 23:47

Ibisevic ili Dzeko OUT.

cekaj da se miske i rahimic vrate ,onda ce to biti kako treba,cudi me da nije rekao da smo izgubili jer pjanic nije igrao,ili mi je promaklo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 mar 2014, 23:47

Posto sam medju prvima provalio ovog majmuna na klupi, seljacinu ortodoksnu, osobu bez imalo obraza, covjeka koji nam svima pljuje u lice i igra se sa zivcima pri tome kvareci apsolutno sve sto je steceno zbog licnih interesa..ovaj put cu pustiti da i drugi napokon dodju do spoznaje o kakvom se amateru nepismenom radi.

Pitanje je da li je stanje uopce bolje nakon ukidanja suspenzije!?

Susic je slika i prilika saveza, a dovoljno je samo pogledati pressicu i vidjeti o kakvoj se osobi radi.
Kombinacija nesposobnosti, zatupljenosti, neljudskosti i seljacke arogancije je ubojita kombinacija...

Steta, radovao sam se SP jako!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 23:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Besic je to pokazao u jednoj utakmici, dakle nije to provjereno. Nije to ono tipa j*** vidio da znam i necu vise. Treba tu utakmica i utakmica. I vise mi je tih tehnickih na vrh glave. Da je jednog sto loptu ne zna primit, al da ni igrac ne prolazi pored njeg ja bih bio najsretniji.
Defanzivni vezni bez tehnike i pasa je nikakav vezni,imat ćeš bruku prekšaja na 16 metara ako tražit takvog igrača koji će samo rušit i nabijat u aut,tu onda nema nafake... Nama treba školovan igrač a ne krkan... A takvog nemamo a nit se radi nešto na tome specijalno da ga nađemo... Druže shvataš li ti jednu stvar,Egipat nas nije ponizio igračima iz Liga 5 jer oni imaju samo 2 takva igrača,jedan iz Chelsea drugi iz Hull Citya,okosnicu njihove reprezentacije čine igrači Zamaleka i El Ahly,dva najveća rivala u Egiptu,a pokazalo ti je se večeras da nije stvar u Mađarskoj ligi a ni u HNL-U nego samo u onome,znas li ili ne znas igrati lopte...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 mar 2014, 23:48

Dobro,smirio sam se malo.
Prvi korak-odmah nazavati Rahimica i reci mu da se spremi sto bolje jer mora u Brazilu igrati defanzivnog veznog.Uporedo s tim pozvati Bešića da ga stari majstor nauci nekim korisnim stvarima da bi nakon SP mogao preuzeti tu poziciju na svoja ledja.
Odmah rastjerati Tinkija,Hadzica,Vrska,Visću i slicne a vratiti Ibricica,Muslimovica pa i Stilica.
Zaprijetiti Dzeki klupom ukoliko ikad vise odigra ovako sramotno.
Obavezno vezni red sacinjavaju Misimovic,Pjanic,Rahimic kao def.vezni,Lulic kao lijevo a Hajrovic kao desno krilo ili Lulic kao desno a Salihovic kao lijevo krilo,znaci jedan napadac na klupu,u ovom trenutku i slijedecoj utakmici to bi bio Dzeko a kasnije vidjeti,zavisi od zalaganja.
Izricito zabraniti clanovima porodice igraca kao i raznoraznih estradnjaka,navijaca i sl.da dodju i blizu hotela u kom odsjeda reprezentacija,dan prije svake utakmice karantin sa zabranom svakog izlaska iz sobe.

Prije svega ovoga najbolje bi bilo da selektor dobije nogu ili se sam povuce a da neki drugi,ugledan i sposoban covjek ovo provede u djelo.Posto je i jedno i drugo naucna fantastika jer Susic nema obraza onda provesti makar ovo gore navedeno da bi izbjegli BLAMAZU u Brazilu jer je sad sa Susicem i ovakvim dogadjanjima nerealno pricati o prolasku u drugi krug

Odmah po zavrsetku SP otkazati daljnju saradnju sa Susicem.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 mar 2014, 23:49

velez_mostar je napisao/la:Posto sam medju prvima provalio ovog majmuna na klupi, seljacinu ortodoksnu, osobu bez imalo obraza, covjeka koji nam svima pljuje u lice i igra se sa zivcima pri tome kvareci apsolutno sve sto je steceno zbog licnih interesa..ovaj put cu pustiti da i drugi napokon dodju do spoznaje o kakvom se amateru nepismenom radi.

Pitanje je da li je stanje uopce bolje nakon ukidanja suspenzije!?

Susic je slika i prilika saveza, a dovoljno je samo pogledati pressicu i vidjeti o kakvoj se osobi radi.
Kombinacija nesposobnosti, zatupljenosti, neljudskosti i seljacke arogancije je ubojita kombinacija...

Steta, radovao sam se SP jako!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kako si se radovao a znao si da nas je isti čovjek odeveo na to SP ? :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 05 mar 2014, 23:49

Sabinho je napisao/la:
nemam.nick je napisao/la:Ne bi me začudilo da je ovo bojkot najboljih igrača prema Sušiću, iz sljedećih razloga:

1. Pozivanje Vršajevića, Sušića, Hadžića, odnosno igrača pod menadžerstvom njegovog brata.

2. Neodlaskom igračima poput Tankovića, dok gospoda iz Švedske odlazi u London da porazgovaraju s njim. Sušić daje kojekakve izjave.

Definitivno nema autoritet čim se otac Edina Džeke izgalami na njega. Na Vahida Halilhodžića ne bi sigurno.
Ocito da pored nicka imas jos poneki nedostatak.
Ako tebi ova izjava normalna onda očito imaš nedostatke:

Kod: Označi sve

Kada je riječ o Tankoviću, ne znam šta sam to trebao uraditi? Momak je odigrao jednu ili dvije utakmice za Fulem i od mene se odmah očekuje da idem kod njega
Svi normalni selektori idu igračima da porazgovaraju s njima, jedino Sušić ne. Glupi Šveđani mogu, a pametni Bosanci ne. Ipak, šta reći za čovjeka koji kaže da ne kontaktira sa reprezentativcima.

Prcić je svojom izjavom sve rekao:

Kod: Označi sve

Realno, nema više svrhe da se nadam. Mislim da nisam zaslužio da se ja kao jedini u konkurenciji desetak potencijalnih reprezentativaca BiH otpišem i zvanično četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva. Možda nije ni realno da putujem u Brazil, [b]kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli[/b].
Ako opet nisi shvatio onda bi definitivno treba potražiti neki stručni forum gdje se diskutuje o nedostacima koje ti spominješ jer ih evidentno ipak ti - imaš.
Zadnja izmjena: nemam.nick, dana/u 05 mar 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 05 mar 2014, 23:50

Pape imaš li ti damu za ovakvu izjavu ???

Loew upozorio Ozila da bi mogao ostati bez nastupa u Brazilu

Playmaker Arsenala Mesut Ozil vrlo lako bi mogao ostati bez mjesta na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Naime, Loew je izrazio zabinutost zbog forme u kojem se nalaze najveće zvijezde njegovog tima, a među kojima je i Ozil.

- Za Svjetsko prvenstvo trebamo trenutno najbolje igrače, a ne one koji su teoretski najbolji. Rekao sam igračima da “sat otkucava” a oni koji to čuju imaju šansu. To je poziv svima da se probude i da rade na svojoj formi, a sada je pravo vrijeme da počnu s tim prije nego što turnir počne – poručio je Loew.
http://www.****/sport/fudbal/loew-u ... u-brazilu/" onclick="window.open(this.href);return false;

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 mar 2014, 23:51

Ibisevic ili Dzeko OUT.

Ima, i zove se Muhamed Besic.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 05 mar 2014, 23:52

Meni samo nije jasno sto on fura neke formacije s krilima kad nemamo krila. DMa je trebao do sad naci,ne jednog nego 2 ,a nasao je kurcinu veliku. Fura seju na beku u pola utakmica sto je ispod svakog nivoa.

mujdza bicakcic spahic lulic

pjanic kolasinac medunjanin

hajrovic

dzeko ibisevic

Jedina normalna formacija koju moze igrati,al idiot je ne igra jer je njemu zao ostaviti seju na klupi,misketa,itd.

Al ajd kad se osramotimo na svjetskom ,otice on,doce valjda neko pametniji.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 23:53

zlatan.edvin je napisao/la:Pape imaš li ti damu za ovakvu izjavu ???

Playmaker Arsenala Mesut Ozil vrlo lako bi mogao ostati bez mjesta na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Naime, Loew je izrazio zabinutost zbog forme u kojem se nalaze najveće zvijezde njegovog tima, a među kojima je i Ozil.

- Za Svjetsko prvenstvo trebamo trenutno najbolje igrače, a ne one koji su teoretski najbolji. Rekao sam igračima da “sat otkucava” a oni koji to čuju imaju šansu. To je poziv svima da se probude i da rade na svojoj formi, a sada je pravo vrijeme da počnu s tim prije nego što turnir počne – poručio je Loew.
http://www.****/sport/fudbal/loew-u ... u-brazilu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nismo Njemacka :mrgreen: kod nas je drugi problem.

Safet strucnjak.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 mar 2014, 23:53

E moj Safete,opet samo dribrlas a na kraju ces zabiti auto gol..Nemaš ti muda ni da bruh dobiješ a tek da ovog "babu" zatjeras u tri pic.. materine..

Realno Safete,kolko si legenda,tolko si i pic..Eto,da znas na cemu smo,poselami svoje gore u Zavidovice i nemoj sta zamjerit..

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 mar 2014, 23:55

Ibisevic ili Dzeko OUT.
Ibisevic je mrtvi prosjek od igraca, ne moze biti ispred Dzeke nikada.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 mar 2014, 23:56

Ne mos otpustit trenera zbog poraza u prijateljskoj, al nikako.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 05 mar 2014, 23:56

zlatan.edvin je napisao/la:Pape imaš li ti damu za ovakvu izjavu ???

Kad bi savez bogdom sve ovo poručio selektoru..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 mar 2014, 23:56

Izjava prva :

- "Da nam navijači ovoliko zvižde na utakmici i vrijeđaju Džeku. Ne mogu vjerovati što se dogodilo, ovo vjerojatno nisu navijači koji nas prate na ostalim utakmicama"

Ovo jasan primjer koji je on diletant i ubleha.Ovako pričati o navijačima a njih 15 000 je došlo iz raznih krajeva da bodri repku a Sušić ih popljuva jer su zviždali Džeki koji se vukao po terenu ko mrtav konj. :roll:

Trebali su otići u hotel i okačiti ga o prvu banderu.

Izjava druga :
-"Ovaj poraz nije meni neko iznenađenje. Egipat je jak i da sutra igramo možda bi nam se isto dogodilo."

Kakav primjer on kao selektor daje igračima sa ovom izjavom.Jel' on zna da smo mi večeras igrali protiv Egipta a ne protiv Argentine.Do neki dan smo se mogli nositi sa svima po nekim pričama a sad nam je Egipat sila.

Izjava treća :

-"Konkurencija u momčadi se pojačala. Dobili smo dvojicu novih igrača koji su pokazali da se može računati na njih u budućnosti."

Ovo kad sam vidio nisam mogao vjerovati. :oops:
Pa dan te yebo šta su pokazali Hadžić i Sven a da je nama pored malih ekrana promaklo.O kakvoj on konkurenciji priča.????

Izjava četvrta : -
Razlog poraza je možda što mi nismo dovoljno poznavali ekipu Egipta, da sutra igramo možda bi isto bilo"

:lol:

Izjava peta :
- "Razlog je što su oni izgledali svježili od nas, brži i vjerovatno su više željeli pobjedu, a vidjelo se koliko su se radovali poslije svakog gola”.

Nevjerovatno. :lol:

Izjave Safeta Sušića uokviriti za buduća pokoljena da vide o kakvom se mediokritetu radi.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 mar 2014, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.