AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pitanje za braci rosonere, ko je bolji i vise takentovan od ove brace Modic??
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prerano je za to odgovarati,i glupo je uopste govoriti o tome ko je bolji. Trenutno su u rukama Inzaghija,i to im je vise nego dovoljno da izrastu u odlicne nogometase. Ne treba im bolji "mentor".
Vise se prica o ovome Andreju,pogotovo zato sto je odabrao Bosnu i Hercegovinu,prozivaju ga "novim Kakom" pa vidjet cemo sta ce buducnost donijeti.
Iskreno se nadam da ce uspjeti i da ce imati odlicne karijere.
Vise se prica o ovome Andreju,pogotovo zato sto je odabrao Bosnu i Hercegovinu,prozivaju ga "novim Kakom" pa vidjet cemo sta ce buducnost donijeti.
Iskreno se nadam da ce uspjeti i da ce imati odlicne karijere.
Ma nema to ko je bolji od njih dvojice, obojica su jako talentovani, a na njima je da taj talent iskoriste i naprave odlicne karijere. Ali sama cinjenica da igraju u Milanu i da su nezamjenjivi na svojim pozicijama dovoljno govori.
Mozemo biti sretni sto smo bar jednog ugrabili i to je to.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
ma bit ce to slicno kao slucaj Hajrovicrope11 je napisao/la:Ma nema to ko je bolji od njih dvojice, obojica su jako talentovani, a na njima je da taj talent iskoriste i naprave odlicne karijere. Ali sama cinjenica da igraju u Milanu i da su nezamjenjivi na svojim pozicijama dovoljno govori.

FORZA MILAN
- Titova-Juga
- Kontakt:
De Sciglio ni za Azzurre ne može uputiti jedan jedini dobar centaršut i ništa napraviti naprijed.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kakva asistencija Honde 
Nema od njega nista po krilu, on mora igrati iza napadača.
Edit: Izgleda da bi nakon sjajnih partija u ovoj sezoni, te izvanredno pogodjene prečke sa čak 5 metara protiv Juventusa Robinjo moga biti nagradjen, te protiv Udinesea biti starter
Edit2: Izgleda daće ipak biti novi stadion. Prema navodima iz Italije Berlusconi bi mogao pordati manjinski paket dionica kluba te bi se ta sredstva ulozila u kupovinu zemljišta i izgradnju stadiona.
Nisam baš na ti sa italijanskim pa mi nije jasno da li je 300 mil samo zemljište ili kompletan projekat izgradnje stadiona

Nema od njega nista po krilu, on mora igrati iza napadača.
Edit: Izgleda da bi nakon sjajnih partija u ovoj sezoni, te izvanredno pogodjene prečke sa čak 5 metara protiv Juventusa Robinjo moga biti nagradjen, te protiv Udinesea biti starter

Edit2: Izgleda daće ipak biti novi stadion. Prema navodima iz Italije Berlusconi bi mogao pordati manjinski paket dionica kluba te bi se ta sredstva ulozila u kupovinu zemljišta i izgradnju stadiona.
Nisam baš na ti sa italijanskim pa mi nije jasno da li je 300 mil samo zemljište ili kompletan projekat izgradnje stadiona

Il Club più titolato al mondo!
- Ibracadabra
- Kontakt:
Sve je očiglednije da će jedan dio Milana otići iz ruku Berlusconija. Vjest je prenesena od nekoliko jako ozbiljnih medija. Što se tiče stadiona, vjerovatno su kompletni troškovi u vrijednosti od 300 miliona €, jer ne pravi samo stadion već i nekoliko popratnih objekata. Plan je uzimati ogromne pare i mimo korištenja stadiona. Barbara je sve to pomno isplanirala.
Što se tiče Honde nije on zaboravio igrati lopte, problme je što ne igra svoju poziciju.Ne može on igrati krilo ali nikako,on je žrtva nauštrb Kake, jer Ricardo mora igrati iza napadača. Po meni je to apsolutno pogrešna odluka Seedorfa.
Što se tiče Honde nije on zaboravio igrati lopte, problme je što ne igra svoju poziciju.Ne može on igrati krilo ali nikako,on je žrtva nauštrb Kake, jer Ricardo mora igrati iza napadača. Po meni je to apsolutno pogrešna odluka Seedorfa.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
bilo bi fino kad bi dijo kluba makar prodo jer vrjeme je da neku ulaze u klub covjek ima 9miljardi i nemore makar 50 miljona odovojit za pojacanja stvarno sramota
you call it madness but i call it love AC MILAN
- Ibracadabra
- Kontakt:

"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Pa eto vec je proguran kao neka medijska zvijezda sa svojih 15 godina( da te ispravim u junu puni 16) talenat ima, da li ce uspjeti, vidjet cemo ako Bog da.Ibracadabra je napisao/la:Ovaj vaš više snima ove nekakve reklame nego što igra lopte. Sa svojih 16 godina trebao bi da radi potpuno obrnuto.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Meni je iskreno svejedno za tim momkom jer znam da ce ga nasi ionako prodati, pa mi ne budi tu neku euforiju u meni.
Sezona- maksimalno dvije u Milanu plafon. Pitanje hoce li i toliko.
A to u vezi reklama, takvih imamo na pretek, postalo nam je svakodnevnica. Pocevsi od Saravija koji je vise proveo na TV-u nego na terenu pa nadalje. Prvo sminkeri i manekeni, pa tek onda igraci. Al' stas, takva doba dosla.

Sezona- maksimalno dvije u Milanu plafon. Pitanje hoce li i toliko.
A to u vezi reklama, takvih imamo na pretek, postalo nam je svakodnevnica. Pocevsi od Saravija koji je vise proveo na TV-u nego na terenu pa nadalje. Prvo sminkeri i manekeni, pa tek onda igraci. Al' stas, takva doba dosla.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Berlusconi dismisses Milan sale rumours 

- L'Avvocato
- Kontakt:
http://****/1f2VIk0naneland je napisao/la:Berlusconi dismisses Milan sale rumours
Ma neće on Milan prodati, nema šanse. Prije će uložiti na ljeto nešto, nego što će da proda klub.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kazu da je rekao nekad da je Milan njegova skupa igracka eh sad iskreno se nadam da Barbara moze promijeniti mnogo stvari i nagovoriti taticu da se cesce igra s igrackom i vise ulaze jer svi mi znamo da on ako poludi nema ravnog 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Milan je poprilično jak brend. Svjestan je on toga, ali će morati uskoro početi ulagati kako bi taj brend i očuvao.muxa je napisao/la:Hajd makar smo po vrijednosti jos uvijek u vrhu
★★★
- Ibracadabra
- Kontakt:
GdS reports that investors from Qatar are interested in Mediaset (Premium), and that it could, indirectly, benefit Milan financially.
http://www.milannews.it/primo-piano/l-e ... rne-138354" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i na Italijanskom, ko dobro barata ovim jezikom lakše će skontati nego ja.
http://www.milannews.it/primo-piano/l-e ... rne-138354" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i na Italijanskom, ko dobro barata ovim jezikom lakše će skontati nego ja.
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Some of you are saying it is wrong to criticize Berlusconi who gave us so many glorious years in the last 25 years. They claim it is wrong to turn on a man just because we are going through a few bad years. They remind us that he brought Milan out of dark times. Let me give you an analogy.
Say someone adopts an a pet dog from the dog pound. He gives the dog great attention and treats the dog very well and the dog grows healthily and goes on to win all sorts of dog contests. Time goes and this person is not able to take care of the dog anymore. If he keeps the dog and lets the dog slowly and excruciatingly die, it's not morally right. The morally right decision is to put that dog back up for adoption so it can enter another great home with an owner who can afford both the facilities and time to take care of it.
In this analogy, it would only be morally right to give up the dog to someone else who can give it the care. But of course the dog will forever be grateful to the owner for its time there and also grateful for putting the dog's needs before his own needs.
Say someone adopts an a pet dog from the dog pound. He gives the dog great attention and treats the dog very well and the dog grows healthily and goes on to win all sorts of dog contests. Time goes and this person is not able to take care of the dog anymore. If he keeps the dog and lets the dog slowly and excruciatingly die, it's not morally right. The morally right decision is to put that dog back up for adoption so it can enter another great home with an owner who can afford both the facilities and time to take care of it.
In this analogy, it would only be morally right to give up the dog to someone else who can give it the care. But of course the dog will forever be grateful to the owner for its time there and also grateful for putting the dog's needs before his own needs.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.