Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
sine..probaj igrati na zadnjem veznom...treba nam tu razbijac. ne vidim igraca u repki da ima m*** osim tebe za tu poziciju
- _forzamilan_
- Kontakt:
Sandžačka krv je to
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Majke mi kad sam vidio Salihovica na zadnjem veznom kako slatko Egipcanu tik pred nasim golom dodade loptu kontam mjenajte se Bog vam dragi pomogao. Da je ovaj momak odigrao cjelu tekmu, ja smijem ruku u vatru staviti da ne bi gola primili.budzak je napisao/la:sine..probaj igrati na zadnjem veznom...treba nam tu razbijac. ne vidim igraca u repki da ima m*** osim tebe za tu poziciju

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
seu za kapitena !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji na terenu danas, i kloc ga izbaci 

Slazem se da bi bilo dobro probati Sea na zadnjem veznom. Uvijek smo nekako gurali Salihovica tu, a veceras se pokazalo da ni on ne moze odigrati dobro na ovoj poziciji. Seo je vec sada masina, za par godina ce biti razbijac svjetskih razmjera. 

-
- Kontakt:
I ja bi to volio vidjeti nesto me podsjeca na De Jonga iz Milana i mislim da bi odigrao tu poziciju extrasuhakrpa je napisao/la:Slazem se da bi bilo dobro probati Sea na zadnjem veznom. Uvijek smo nekako gurali Salihovica tu, a veceras se pokazalo da ni on ne moze odigrati dobro na ovoj poziciji. Seo je vec sada masina, za par godina ce biti razbijac svjetskih razmjera.

FORZA MILAN
Stvarno je najbolji danas bio, iako je odigrao samo 45 min. moze posluziti kao uzor pojednim "starim" reprezentativcima kako se brane drzavne boje.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- NoName
- Kontakt:
Ma može pričati ko šta hoće, ali momčina je rođen za mjesto def. veznog. Lopta može proći ali igrač ne
Dakle, Sejo na beka, Seo na def. veznog, dvostruka korist. Seo nema prodornost Seje, koja je neophodna za beka, a Sejo nema taj odbrambeni instikt kao Seo. A i Safet ne treba puno mijenjati, jedno slovo je u pitanju. 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ovo je igračina i takav karakter da mora biti kapiten u budućnosti! želimo 11 momčiluka na terenu 

Kad ga vidim na terenu kad igra uvjek kazem vidi naseg PIT BULL TERRIER-a
Jak ko zemlja ... Igracina ... Ljudina !!!!
Jak ko zemlja ... Igracina ... Ljudina !!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam iz kojeg je razloga morao napustiti teren ali da je ostao igrati cijelu utakmicu Salah se ne bi vidio. Ovako je Egipcaninu dobrodosla pomoc naseg trenera koji je izveo do tog trenutka najboljeg igraca nase selekcije.
Bice paklen igrac i iznimno mi je drago sto smo uspjeli jednog ovakvog igraca kaparisati.
Bice paklen igrac i iznimno mi je drago sto smo uspjeli jednog ovakvog igraca kaparisati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovaj momak je buduci kapiten. Kakvog smo igraca dobili, da je barem još koji ovakav. 

Bravo momciluko, pricaj i kineski ako hoces, samo nastavljaj ginut na terenu. Momcina je borac na nivou Spahe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ubjedljivo nas najbolji igrac! momak igra srcem,uz to ima veliko znanje i definitivno bi mu dao kapitensku traku! svaka cast Zmaju!
Upravo tako,isti osjecaj.Ja da sam na njegovom mjesto zapit'o bi se sa kakvim ovo manekenima igram.soxx je napisao/la:Zao mi ovog momka. Taacnije, stid me sta misli o nasim hameljima.
Smijem u vatru ruku stavit da Džeko nije vise od njega pretrčo a 'igrao' je 90 min.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- legenda reala
- Kontakt:
Hoćemo da nas Seo predvodi kao kapiten u kvalifikacima za EURO 2016 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislim da se radilo o nekoj povredi, barem je tako Susic rekao poslije utakmice. Ali da je bila kvalifikaciona Seo bi odigrao svih 90 minuta, tako da je vjerovatno neka laksa povreda u pitanju.Omerbavarac je napisao/la:Ne znam iz kojeg je razloga morao napustiti teren ali da je ostao igrati cijelu utakmicu Salah se ne bi vidio. Ovako je Egipcaninu dobrodosla pomoc naseg trenera koji je izveo do tog trenutka najboljeg igraca nase selekcije.
- plavipatriota
- Kontakt:
ocm mog muka mi bilo kad god pomislim kako se u određenim trenucima osjećao kolašinac.. mislim da se onoliko seljakluka, ufuranih faca, "mangupa" i papaka nije nagledao za svog zivota u njemackoj.. frajer se odrekne njemacke skole, i ima šta vidjet.. mislim da mu je drago bilo kad ga je izbacio na poluvremenu pa nije morao sklanjati kulturna umjetnička društva s terena, al me nešto stid bi kad skontaš da je frajer ostavio karijeru u njemackoj repci da bi gledao dzeku koji sam sebi trazi izmjenu jer mu se ne igra, spahu kako igra duple pasove sa egipćanima, ibisevica koji ronda dok izlazi, stadion koji zvizdi svemu i svacemu..
nešto mi ružan osjećaj..
nešto mi ružan osjećaj..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.