Postao/la DonCorleone » 05 mar 2014, 23:00
Za sljepce ponovo sve greske Safeta u utakmici protiv Egipta:
1. Medunjanin-Hadzic-Susic = tri ista profila igraca u prvih II nema ni jedna ozbiljna repka na svijetu, barem niko tako ne igra.
2. Hadzic i Susic u istom trenutku na terenu = mi se gubimo, dvije novajlije drze defanzivni vezni red, to je neprocjenjiva glupost i amaterizam.
3. Ibisevic pocinje kao napadac i zavrsava po ko zna koji put na krilu, dje se vidjelo da NE ZNA, koliko puta jos?
4. Nakon prvog poluvremena, koje je zavrsilo katastrofalno, on vadi najboljeg igraca i ne mjenja vise NISTA, igra se nastavlja dalje uzasnim kontinuitetom, nije shvatio da je prvo poluvrijeme bilo grozno? Za njega sve ok?
5. Medunjanin citave kvalifikacije uigravan kao jedan od zadnjih veznih, da bi sada radikalno bio prekomandovan na poziciju ofanzivnog veznog, momak se ne snalazi nikako naprijed, gubi svaku loptu, Safet ga citavih 90 minuta ostavlja naprijed = igrac manje na terenu tokom 90 minuta., nije kriv, jer nije njegova pozicija u repki i nije navikao istu igrati.
6. Vrsajevic, Susic, Hadzic u prvih II ne bi ni Brazil podnio ispod 2 komada protiv Egipta, rezultat nije realan, moglo je biti i gore.
7. Safet nakon totalnog debakla pronalazi izgovore u neigranju Pjanica i Misketa, ignorantno mareci ove cinjenice koja sam ja nabrojao od 1-6.
8. Uz tezak debakl dodaje ulje na vatru opisivajuci Hadzica i Susica kao dobitke za buducnosti koji ruku na srce nisu ni kada bi se od njih dvojice napravio jedan igrac, postali ono sto nama fali i treba.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.