Safet Sušić - Pape

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2014, 22:59

Mozambik je napisao/la:Ako mislite da sam ja zabrinut zbog ovog poraza, niste u pravu - Pape

Ovo je nevjerovatno
Iskreno mi reci da li si očekivao da će ovaj debil nešto drugo reći?

Nije to više priča da neko od nas priča na njega što ga ne voli, ili nešto slično. Igra koju je ova rerezentacija pokazala otkriva najbitnije činjenice. Da mi ne možemo igrati bez pravog defanzivnog veznog, i da niko u ovoj repci ne može kreirati igru do Misimovića i Pjanića. Može on gurati sve svečeve iz Hajduka i govoriti kako su talenti svjetskih razmjera, igra pokazuje najviše. A ovo večeras je bilo blago je reći očajno!

I Pape dragi razmisli da se konsultuješ sa Švabom prije svake utakmice, jer ovako više ne ide...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2014, 22:59

Odlazi Pape!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 mar 2014, 23:00

i ova je utakmica pokazala da nam trebaju dva zadnja vezna igraca jel u igre uopšte nemamo agresivnosti,sto se tice Tina nista lošiji od drugih,Safet mora shvatit i naci ta dva pit bula koji ce raditi za misketa pjanu i druge majstore.a sto se tice dzeke ni ja ga ne bi izveo cuj publika mu zvizdala pa se on naljutio i trazi izmjenu to nema nigdjei još na kraju njegov babo napadne safeta sto ga nije mjenjao :oops: .svi hoce da budu selektori .ovo je jako loše i ne cini se dobro,ja bi na Safetovom mjestu ponudio ostavku i dao da dzekin otac i slicni budui selektori.ne treba ti ovo safete daj ostavku.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 mar 2014, 23:00

Za sljepce ponovo sve greske Safeta u utakmici protiv Egipta:

1. Medunjanin-Hadzic-Susic = tri ista profila igraca u prvih II nema ni jedna ozbiljna repka na svijetu, barem niko tako ne igra.

2. Hadzic i Susic u istom trenutku na terenu = mi se gubimo, dvije novajlije drze defanzivni vezni red, to je neprocjenjiva glupost i amaterizam.

3. Ibisevic pocinje kao napadac i zavrsava po ko zna koji put na krilu, dje se vidjelo da NE ZNA, koliko puta jos?

4. Nakon prvog poluvremena, koje je zavrsilo katastrofalno, on vadi najboljeg igraca i ne mjenja vise NISTA, igra se nastavlja dalje uzasnim kontinuitetom, nije shvatio da je prvo poluvrijeme bilo grozno? Za njega sve ok?

5. Medunjanin citave kvalifikacije uigravan kao jedan od zadnjih veznih, da bi sada radikalno bio prekomandovan na poziciju ofanzivnog veznog, momak se ne snalazi nikako naprijed, gubi svaku loptu, Safet ga citavih 90 minuta ostavlja naprijed = igrac manje na terenu tokom 90 minuta., nije kriv, jer nije njegova pozicija u repki i nije navikao istu igrati.

6. Vrsajevic, Susic, Hadzic u prvih II ne bi ni Brazil podnio ispod 2 komada protiv Egipta, rezultat nije realan, moglo je biti i gore.

7. Safet nakon totalnog debakla pronalazi izgovore u neigranju Pjanica i Misketa, ignorantno mareci ove cinjenice koja sam ja nabrojao od 1-6.

8. Uz tezak debakl dodaje ulje na vatru opisivajuci Hadzica i Susica kao dobitke za buducnosti koji ruku na srce nisu ni kada bi se od njih dvojice napravio jedan igrac, postali ono sto nama fali i treba.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 mar 2014, 23:00

Sta muto izjavi da su navijaci krivi i da nije zabrinut zbog poraza..ja ne vjerujem jos uvijek :roll: koji mentalni sklop moras biti da bi ovo izjavio..

Al bitno je da je tinki vinki odigrao gotov citav mec i on je nasa buducnost koja cu loptu izbacit u aut ili ce je dodati protivniku..

Muka mi je vise od ovog mute i Dzeke koji hoda po terenu..

Moze li info koliko je Egipat za ovaj mec imao debitanata ? Mi dvojicu jedan bratic drugi se culo da je dobar :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 mar 2014, 23:01

bordobijeli je napisao/la:i ova je utakmica pokazala da nam trebaju dva zadnja vezna igraca jel u igre uopšte nemamo agresivnosti,sto se tice Tina nista lošiji od drugih,Safet mora shvatit i naci ta dva pit bula koji ce raditi za misketa pjanu i druge majstore.a sto se tice dzeke ni ja ga ne bi izveo cuj publika mu zvizdala pa se on naljutio i trazi izmjenu to nema nigdjei još na kraju njegov babo napadne safeta sto ga nije mjenjao :oops: .svi hoce da budu selektori .ovo je jako loše i ne cini se dobro,ja bi na Safetovom mjestu ponudio ostavku i dao da dzekin otac i slicni budui selektori.ne treba ti ovo safete daj ostavku.

:lol: Ne blamiraj se.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 mar 2014, 23:01

[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 23:01

Momčiluko je u prvom poluvremenu igrao sam u odbrani i nismo primili gola :D Igrao je i desnog bočnog i lijevog i na poziciji oba štopera :D I mi se onda pitamo odakle Švabama onakva volja... Kolašinac je najbolji odgovor,kad se rodiš daleko od guzolizaca,korupcije i raznih mešetara

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 05 mar 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 05 mar 2014, 23:01

xxh2o je napisao/la:Ima li ko od novinara da ima muda da Sušica pita:
1. Zašto je zamijenio Kolašinca kad je bio najbolji
2. Zašto Hajrović nije počeo od početka kad nisu igrali ni Pjanić ni Misimović
3. Do kad planira pozivati antitalenta Vršajevica
4. Zašto gura T.S.S u reprezentaciji na def. veznog kad on to nije
5. Zašto poziva igrače koje nikad nije gledao kako igraju(Hadžić doduše gledao ga jednom nije ga zadovoljio al mu je burazer suflirao da ga pozove pa ga on pozvao eto jer je dobio preporuku da se radi o dobrom i lvalitetnom igraču)
6. Da li ova reprezentacija postaje filijala Hajduka i HNL( čekam koga će slijedećeg pozvati iz HNL)
7. Zašto sam sebe laže da su T.S.S i Hadžic budućnost ove reprezentacije
8. Do kad planira igrati bez defanzivnog veznog i da li planira ikad pozvati trećeg napadača(mislim da smo jedina rep. na svijetu koja nema na klupi trećeg napadača ne daj bože da se povrijedi Džeko ili Vedo mazga bi Avdu gurnula u napad koliko je bistar)
9. zašto nemjenja formaciju ako vidi da protiv jačih ne možemo igrati u ovoj formaciji
10. Do kad će razigravati burazove igrače i pokušavati ih prodati preko rep. kad i sam vidi da to ne ide(Vršajevic da imalo valja davno bi se prodao)
+1
FORZA MILAN

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 05 mar 2014, 23:02

Umjesto da se izvine navijacima na ovoj sramoti, on upire prstom u njih, jos ce ispast da su navijaci krivi sto on nije sposoban motivisati igrace. Hajrovic (veceras je morao poceti utakmicu) i Kolasinac jedine svijetle tacke, pokazali su borbenost, ali i kvalitet. Vedo se trudio, ali ga je Pape otjerao od njegove komforne zone, tako da kvaliteta i nije bilo. Sto se novih igraca tice, nista posebno, ajmo reci da je Tino zadovoljio taj neki minumum dovoljan i za naredni poziv, a Hadzic je najvjerovatnije novi Avdija Vrsajevic. Jasno je da nijedan ne moze ozbiljno odigrati DM, zato bi Papetu bilo pametno da vrati Besica, dovede Salatica, ili izmisli nekog igraca. U suprotnom necemo se dobro provesti na SP.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 mar 2014, 23:03

Sta mislite da sad Safet udze u sobu medzu nas i neko iz mase zakljuca vrata i ugasi svijetlo!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2014, 23:06

Calcio i danas zaradi dnevnicu :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2014, 23:07

On ako nakon ove utakmice, i u najmanju ruku jadne izjave nakon iste ne dobije otkaz, nikada ga neće ni dobiti. Pa ne mogu da vjerujem, jeza me prolazi da čovjek proziva ljude koji su ga došli bodriti i navijati za njega. Pa da su ti čitavu utakmicu sve po spisku psovali imali su razloga, jer nisi u stanju pripremiti ovakve igrače za jednu ovakvu utakmicu. Jesi, ostvario si najveći uspjeh s našom reprezentacijom i svaka ti čast. Ali si umislio kako si strateg kojeg' svijet nema, e pa gospodine ovo večeras je najbolji pokazatelj da ti veze sa taktiziranjem nemaš. Ali uostalom ko sam ja da ti sudim, kad' uvijek ima ljudi koji ovu državu isto ili više od mene vole, pa će prije stati da odbrane tebe koji si nas odveo na Svjetsko, nego mene koji te kritikujem da sutra ne spadnemo na tvoje bratiće i bratove pulene iz akademije....
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 05 mar 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2014, 23:07

To je to Don Corleone sve što smo pričali još od augusta pa nakon utakmica u septembru pa u oktobru pa protiv Argentine, evo i večeras se sve isto ponovilo, selektor je šestu utakmicu zaredom napravio istu grešku, izgubili smo onu primat koju smo imali na sredini terena i igra nam je smiješna.

Mene najviše boli što i on zna za sve ove greške, jer to sve i ćorav čovjek vidi, ali i dalje fura neki svoj fazon :? :cry: :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 mar 2014, 23:08

Kobe Bryant je napisao/la:Kakvi mi i 2 napadaća , odkad to igramo nemozemo se sastaviti s loptom (osim protiv Grčke u Zenici ) znaci jednostavno ne ide !

1. Begović

2. Mujdža
3. Kolašinac
4,Bičakćić
5. Spahić

6. Zahirović (boljeg def. veznog NEMAMO) - mora neko da trči i oduzima lopte kad je već Rahimić u penziji

7. Salihović ili Medunjanin
8. Pjanić
11. Lulić

10. Hajrović (Miiske prvih ili zadnjih 15-20 min)

9. Dzeko

Rezerve:

12. Golman - bilo ko

stoperi: Zukanović , Arslanagić , (Vranješ)
bekovi: desni Dilaver , lijevi imamo mogucnosti iz prve postave po potrebi(Salihovic, Lulic) ali Kolasinac ima sbage za cijelo prvenstvo
sredina: pored Medunjaina i Misketa , još i Bašić , Prcić i nazalost jos uvjek Ibričić kad nema bolje
napad: onaj mali iz Celtica ili ovaj iz Ajaxa sto je na posudbi Olim. mada je on vise krilo ali mojne vise i Visce

znaci 2 zuti karton Papetu posljednja opomena pred iskljucenje !

Iz reprezentacije trajno ostraniti: Vrsajevića , Sunjica, i Tina , Hadzica i Viscu drzati kao rezerve rzervi

Zahirovic bolji od Besica. Nije tebi dobro, nikako. :lol: :lol: :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 mar 2014, 23:09

legenda reala je napisao/la:To je to Don Corleone sve što smo pričali još od augusta pa nakon utakmica u septembru pa u oktobru pa protiv Argentine, evo i večeras se sve isto ponovilo, selektor je šestu utakmicu zaredom napravio istu grešku, izgubili smo onu primat koju smo imali na sredini terena i igra nam je smiješna.

Mene najviše boli što i on zna za sve ove greške, jer to sve i ćorav čovjek vidi, ali i dalje fura neki svoj fazon :? :cry: :cry:
Mene ubija sto znam da bi mogli do osmine finala, ili cak do cetvrtfinala uz pravog strucnjaka. Ovako se bojim blamaze velike.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 05 mar 2014, 23:09

Ne umanjujuci krvicu igraca, Safet je ubjedljivo najveci krivac. On nas yebe u zdrav mozak
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 mar 2014, 23:10

Mene ubija sto znam da bi mogli do osmine finala, ili cak do cetvrtfinala uz pravog strucnjaka. Ovako se bojim blamaze velike.
sto se prije spustite na zemlju,to ce biti bolje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 mar 2014, 23:10

Zar je teško ovako odigrati majka mu stara dragi moj selektore? Pa makar probati?

---------------Džeko

Lulić---------Pjanić--------Hajrović

----------Medunjanin
---------------------Bešić

Kolašinac---Spahić----Bičakčić----Mujdža

----------------Begović
DRUG NEBI TI PUNCA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 mar 2014, 23:11

Dzon obraz :oops:

IDI VISE !

Otplatit cemo ti ako treba kao premijerima "bijeli hljeb" godinu dana samo idi hebem ti sve vise..pogubio sam zivce zbog tebe i tvoje taktike..zao mi sto jedan Hajrovic mora sjedit na klupi da bi bratova agencija bila na terenu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.