Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Atmosfera u reprezentaiji je uzasna jos od utakmice u Zenici.
Puklo je i izmedju celnika saveza i Papeta,tako da selektor nije pitan za kamp u Brazilu..Zbog toga nije htio ni da otputuje a izgovor je bilo ono sto je bilo..
Izgleda da je pogubio konce i ne moze da da sklopi ovu ekipu kao prije godinu dana.
Selektor i igraci podbacili totalno.
Sta je sad najbolje,ne znam i necu da pametujem,prespavati,pustiti da se glava ohladi pa onda dati neku analizu.Usijana glava ne moze donjeti nista dobro.
Puklo je i izmedju celnika saveza i Papeta,tako da selektor nije pitan za kamp u Brazilu..Zbog toga nije htio ni da otputuje a izgovor je bilo ono sto je bilo..
Izgleda da je pogubio konce i ne moze da da sklopi ovu ekipu kao prije godinu dana.
Sta je sad najbolje,ne znam i necu da pametujem,prespavati,pustiti da se glava ohladi pa onda dati neku analizu.Usijana glava ne moze donjeti nista dobro.
1946
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
A ti prati Teletinaspor koji ce Papke da preuzme nakon sutanja na SP.calcio je napisao/la:I sta je tu smijesno? Ako ti se ne svidja bh reprezentacija idi gledaj neku ekipu koja uvijek pobjedjuje. Preporucujem Celtic ili Dinamo.ZutiMrav je napisao/la:calcio je napisao/la:Pa kod Papeta smo vecinu prijateljskih izgubili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Najgore je što će Papak opet pozvati Tina Sušića i popišat se po nama svima. Ukoliko tako bude prestajem pratiti repku sve dok je smrad na klupi.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
U kakva nas je **** uvalio ovaj covjek. Nevjerovatno. U ogromnim smo problemima, igramo ko qurac 6 utakmica za redom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima li ko od novinara da ima muda da Sušica pita:
1. Zašto je zamijenio Kolašinca kad je bio najbolji
2. Zašto Hajrović nije počeo od početka kad nisu igrali ni Pjanić ni Misimović
3. Do kad planira pozivati antitalenta Vršajevica
4. Zašto gura T.S.S u reprezentaciji na def. veznog kad on to nije
5. Zašto poziva igrače koje nikad nije gledao kako igraju(Hadžić doduše gledao ga jednom nije ga zadovoljio al mu je burazer suflirao da ga pozove pa ga on pozvao eto jer je dobio preporuku da se radi o dobrom i lvalitetnom igraču)
6. Da li ova reprezentacija postaje filijala Hajduka i HNL( čekam koga će slijedećeg pozvati iz HNL)
7. Zašto sam sebe laže da su T.S.S i Hadžic budućnost ove reprezentacije
8. Do kad planira igrati bez defanzivnog veznog i da li planira ikad pozvati trećeg napadača(mislim da smo jedina rep. na svijetu koja nema na klupi trećeg napadača ne daj bože da se povrijedi Džeko ili Vedo mazga bi Avdu gurnula u napad koliko je bistar)
9. zašto nemjenja formaciju ako vidi da protiv jačih ne možemo igrati u ovoj formaciji
10. Do kad će razigravati burazove igrače i pokušavati ih prodati preko rep. kad i sam vidi da to ne ide(Vršajevic da imalo valja davno bi se prodao)
1. Zašto je zamijenio Kolašinca kad je bio najbolji
2. Zašto Hajrović nije počeo od početka kad nisu igrali ni Pjanić ni Misimović
3. Do kad planira pozivati antitalenta Vršajevica
4. Zašto gura T.S.S u reprezentaciji na def. veznog kad on to nije
5. Zašto poziva igrače koje nikad nije gledao kako igraju(Hadžić doduše gledao ga jednom nije ga zadovoljio al mu je burazer suflirao da ga pozove pa ga on pozvao eto jer je dobio preporuku da se radi o dobrom i lvalitetnom igraču)
6. Da li ova reprezentacija postaje filijala Hajduka i HNL( čekam koga će slijedećeg pozvati iz HNL)
7. Zašto sam sebe laže da su T.S.S i Hadžic budućnost ove reprezentacije
8. Do kad planira igrati bez defanzivnog veznog i da li planira ikad pozvati trećeg napadača(mislim da smo jedina rep. na svijetu koja nema na klupi trećeg napadača ne daj bože da se povrijedi Džeko ili Vedo mazga bi Avdu gurnula u napad koliko je bistar)
9. zašto nemjenja formaciju ako vidi da protiv jačih ne možemo igrati u ovoj formaciji
10. Do kad će razigravati burazove igrače i pokušavati ih prodati preko rep. kad i sam vidi da to ne ide(Vršajevic da imalo valja davno bi se prodao)
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Egipatski reprezentativac Gedo nakon utakmice ušao je raspoložen u autobus. Umjesto vokmena i sms poruka uzeo je Kur'an u ruke.
Treba i iz ovog nešto naučit... Previše smo se mi podigli nakon plasmana na SP... U nebo se digli,i onda ti dođe prosječna reprezentacija i održi ti besplatan čas psihičke,taktičke i fizičke pripremeljenosti...

Treba i iz ovog nešto naučit... Previše smo se mi podigli nakon plasmana na SP... U nebo se digli,i onda ti dođe prosječna reprezentacija i održi ti besplatan čas psihičke,taktičke i fizičke pripremeljenosti...

Sa ovim je atmosfera u repki pala na samo dno. Ja samo ne znam kako cemo izaci iz ovoga i dali ima vremena da se ona dobra atmosfera vrati.
Respect za ovog egipcanina.
Respect za ovog egipcanina.
Za to je Pape aspolutno u pravu, sto se tice tog kampa. Kreteni u savezu pojma nemaju, kakve oni reference imaju da odredjuju gdje da bude kamp. Isli tamo sa 9-clanom delegacijom, ejjj, 9 clanova. Najvise od svih delegacija.Head je napisao/la:Atmosfera u reprezentaiji je uzasna jos od utakmice u Zenici.
Isli da se izlezavaju i drkaju **** po Brazilu.
Pape je kriv za nepotizam u reprezentaciji i generalno izgubljene konce jos od utakmice sa Slovackom.
- NoName
- Kontakt:
Imamo još dovoljno vremena do SP, samo je pitanje da li ćemo to vrijeme kvalitetno iskoristiti. Ne vjerujem da će biti promjene selektora a to bi bilo najbolje rješenje, treba nova energija.Cartman je napisao/la:U kakva nas je **** uvalio ovaj covjek. Nevjerovatno. U ogromnim smo problemima, igramo ko qurac 6 utakmica za redom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se ali treba biti umjeren sa kritikom.NoName je napisao/la:
calcio, ne možeš tako. Svaki navijač ima pravo na kritiku, to se ne može oduzeti. Shvati da je 10.000 ljudi došlo iz raznih dijelova svijeta da gleda reprezentaciju a vidjeli su ovu tragikomediju. Dakle, trebamo pohvaliti kada je za pohvale ali i kritikovati kada je za kritike. Ovo danas je bilo ispod svakog nivoa.
Ova ekipa vec mjesecima spamuje forum i siri negativnu energiju.
I sigurno su oni večeras ovako kriminalno odigrali zbog naše negativne energije. De Bgt nemoj više...calcio je napisao/la:Slazem se ali treba biti umjeren sa kritikom.NoName je napisao/la:
calcio, ne možeš tako. Svaki navijač ima pravo na kritiku, to se ne može oduzeti. Shvati da je 10.000 ljudi došlo iz raznih dijelova svijeta da gleda reprezentaciju a vidjeli su ovu tragikomediju. Dakle, trebamo pohvaliti kada je za pohvale ali i kritikovati kada je za kritike. Ovo danas je bilo ispod svakog nivoa.
Ova ekipa vec mjesecima spamuje forum i siri negativnu energiju.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kakvi mi i 2 napadaća , odkad to igramo nemozemo se sastaviti s loptom (osim protiv Grčke u Zenici ) znaci jednostavno ne ide !
1. Begović
2. Mujdža
3. Kolašinac
4,Bičakćić
5. Spahić
6. Zahirović (boljeg def. veznog NEMAMO) - mora neko da trči i oduzima lopte kad je već Rahimić u penziji
7. Salihović ili Medunjanin
8. Pjanić
11. Lulić
10. Hajrović (Miiske prvih ili zadnjih 15-20 min)
9. Dzeko
Rezerve:
12. Golman - bilo ko
stoperi: Zukanović , Arslanagić , (Vranješ)
bekovi: desni Dilaver , lijevi imamo mogucnosti iz prve postave po potrebi(Salihovic, Lulic) ali Kolasinac ima sbage za cijelo prvenstvo
sredina: pored Medunjaina i Misketa , još i Bašić , Prcić i nazalost jos uvjek Ibričić kad nema bolje
napad: onaj mali iz Celtica ili ovaj iz Ajaxa sto je na posudbi Olim. mada je on vise krilo ali mojne vise i Visce
znaci 2 zuti karton Papetu posljednja opomena pred iskljucenje !
Iz reprezentacije trajno ostraniti: Vrsajevića , Sunjica, i Tina , Hadzica i Viscu drzati kao rezerve rzervi
1. Begović
2. Mujdža
3. Kolašinac
4,Bičakćić
5. Spahić
6. Zahirović (boljeg def. veznog NEMAMO) - mora neko da trči i oduzima lopte kad je već Rahimić u penziji
7. Salihović ili Medunjanin
8. Pjanić
11. Lulić
10. Hajrović (Miiske prvih ili zadnjih 15-20 min)
9. Dzeko
Rezerve:
12. Golman - bilo ko
stoperi: Zukanović , Arslanagić , (Vranješ)
bekovi: desni Dilaver , lijevi imamo mogucnosti iz prve postave po potrebi(Salihovic, Lulic) ali Kolasinac ima sbage za cijelo prvenstvo
sredina: pored Medunjaina i Misketa , još i Bašić , Prcić i nazalost jos uvjek Ibričić kad nema bolje
napad: onaj mali iz Celtica ili ovaj iz Ajaxa sto je na posudbi Olim. mada je on vise krilo ali mojne vise i Visce
znaci 2 zuti karton Papetu posljednja opomena pred iskljucenje !
Iz reprezentacije trajno ostraniti: Vrsajevića , Sunjica, i Tina , Hadzica i Viscu drzati kao rezerve rzervi
Ako mislite da sam ja zabrinut zbog ovog poraza, niste u pravu - Pape
Ovo je nevjerovatno
Ovo je nevjerovatno
Ne moze i ne smije niti jedan igrac biti veci od trenera i svih ostalih igraca, kao sto je kod nas situacija.
❶❾❽❽
Za pobjede i plasman na Svjetsko zasluzni igraci, za poraze kriv selektor?! Cudno...
Veceras su igrali najbolji koje trenutno imamo na raspolaganju... Ja bih mozda dao vise prostora Hajrovicu jer je u svakoj utakmici do sada pokazao zelju, borbenost i zalaganje.... Nasi glavni igraci su veceras podbacili...U trenutcima kad smo uspostavili nasu igru, kad smo bili nesto agresivniji i dominantniji na terenu, nasi iskusni igraci naprave gol sanse protivniku, i nervoza se uvuce u cijelu ekipu, pogotovo u ove mladje...
Cinjenica je da bolje veceras nismo imali, a isto tako je cinjenica i da su najbolji medju ovima podbacili.....
Debitanti su veceras isprobani, a cak nisu ni bili losi.... Korektni rekao bih....
Sto prije shvatimo da imamo malo vrhunskih igraca, i da kad oni zakazu ili ne igraju, kao veceras, tesko mozemo da se nadamo rezultatu protiv iole bolje ekipe!
A alternativu za njih nemamo!
Veceras su igrali najbolji koje trenutno imamo na raspolaganju... Ja bih mozda dao vise prostora Hajrovicu jer je u svakoj utakmici do sada pokazao zelju, borbenost i zalaganje.... Nasi glavni igraci su veceras podbacili...U trenutcima kad smo uspostavili nasu igru, kad smo bili nesto agresivniji i dominantniji na terenu, nasi iskusni igraci naprave gol sanse protivniku, i nervoza se uvuce u cijelu ekipu, pogotovo u ove mladje...
Cinjenica je da bolje veceras nismo imali, a isto tako je cinjenica i da su najbolji medju ovima podbacili.....
Debitanti su veceras isprobani, a cak nisu ni bili losi.... Korektni rekao bih....
Sto prije shvatimo da imamo malo vrhunskih igraca, i da kad oni zakazu ili ne igraju, kao veceras, tesko mozemo da se nadamo rezultatu protiv iole bolje ekipe!
A alternativu za njih nemamo!
Mislim da nas Pape sve kolektivno J 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- DonCorleone
- Kontakt:
Seljacka tvrdoglavost.Mozambik je napisao/la:Ako mislite da sam ja zabrinut zbog ovog poraza, niste u pravu - Pape
Ovo je nevjerovatno
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
zanimljivo razmisljanje..mozda tu ima nesto! vidjet cemo.Head je napisao/la:Atmosfera u reprezentaiji je uzasna jos od utakmice u Zenici.
igraci su svjesni da ako ovako nastave nema ih nigdje na SP. ipak kad zavrse prvenstva onda tek mozemo razmisljati o SP..ovi sto pljuju Dzeku, sta ako se ozljedi,kakve su nam sanse za prolaz..pljuju Papeta,i on je covjek i grijesi, kao i svaki drugi trener..al on je prvi ostat ce prvi za sva vremena!!!
bivse djevice znaju o cemu pricam..prvi se uvijek pamti

PS: bice bolje...ABD!!!

Nije problem vrijeme, brate. Problem je sto ovaj covjek nece nista znacajno promjenit do prvenstva, evo sta je uradio od oktobra? Doveo ovog svog rodjaka i Hadzica. Jos igramo bez zadnjeg veznog i svaka ekipa iskoristava ogromni prostor izmedju veznog i odbrane kako god zeli. Uzivaju ljudi. Inace organizacija u odbrani je totalni haos i bez toga.NoName je napisao/la:Imamo još dovoljno vremena do SP, samo je pitanje da li ćemo to vrijeme kvalitetno iskoristiti. Ne vjerujem da će biti promjene selektora a to bi bilo najbolje rješenje, treba nova energija.Cartman je napisao/la:U kakva nas je **** uvalio ovaj covjek. Nevjerovatno. U ogromnim smo problemima, igramo ko qurac 6 utakmica za redom.
Bojim se da nas ceka debakl protiv Argentine, u stilu Srbije 2006., i onda si odma u qurcu i atmsofera je na nuli. A sa ozbiljnim trenerom smo mogli daleko
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Čovjek tjera inat i to ti je
. Nažalost mi nismo ozbiljna repka da ga otpustimo, jer stvarno ovo nema smisla više. Prije svega mislim na postavku igre, pa ovo je jedna katastrofa.
Možete vi reć znamo mi pametovat po forumima bla bla, al hiljade i hiljade ljudi bruji jedno te isto i prije utakmica, i na kraju se ispostavi da smo bili u pravu, al jok pape je u pravu
.
Al hajde na svjetskom smo boli nas qurac, imaće šta yebat tamo barem

Možete vi reć znamo mi pametovat po forumima bla bla, al hiljade i hiljade ljudi bruji jedno te isto i prije utakmica, i na kraju se ispostavi da smo bili u pravu, al jok pape je u pravu

Al hajde na svjetskom smo boli nas qurac, imaće šta yebat tamo barem

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.