Safet Sušić - Pape

budimo_realni
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la budimo_realni » 05 mar 2014, 22:30

Bez Misketa i Pjanica smo karine, ali nam trebaju i dva razbijaca napada kao zadnji vezni. Vidjeli smo kako nam je odbrana suplja kad nemamo razbijaca. Pa sa Rahimicem neka mu je i 45 godina deset puta bolje i sigurnije igramo. Zasto Kolasinac nije igrao zadnjeg veznog jer je i on na neki nacin razbijac. Jos nesto Rahimic je iskusan i pametan igrac koji prekine 100 napada protivnika sitnim faulima ili drugacije i odmah je i odbrana bolja. Pa vidite od kako nemamo razbijaca da gubimo i lose igramo, a to se desava u zadnjih 4-5 utakmica. Samo malo analizirajte i vidjet cete da sam u pravu. Pape **** jedno veliko.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 05 mar 2014, 22:30

Ne brinite ništa. U svakom zlu ima nešto dobro. Tako je večeras nakon utakmice dogovoreno ono što se u kuloarima već dugo naslućivalo. Nakon poraza je i Safet shvatio da gubi konce i prihvatio je savjete mnogih da proširi stručni štab reprezentacije sa jednim vrsnim fudbalskim znalcem koji će biti zadužena za taktiku zajedno sa Safetom, te raditi na jačanju timskog duha. Biće nešto kao desna ruka selektoru, pa čak i više od toga (Šveđani su do nedavno imali dvojac na mjestu selektora, nešto slično ćemo imati i mi). Ono što je najvažnije od svega, taj novi član stručnog štaba, selektorova desna ruka, suselektor će biti Sead Sušić.
NAPRIJED NARODE!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 mar 2014, 22:31

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pape stavi neku masku u Brazilu da nam se smiju u Keniji,Togu i Sjevernoj Koreji kad ti vide tu izgubljenu facu
:lol: :lol: Kralju!
Grbavica naš je Hram!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 mar 2014, 22:31

The_Target je napisao/la:susicu jedi go.vna
Uz bijele bubrege molim lijepo... :)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 22:33

budimo_realni je napisao/la:Bez Misketa i Pjanica smo karine, ali nam trebaju i dva razbijaca napada kao zadnji vezni. Vidjeli smo kako nam je odbrana suplja kad nemamo razbijaca. Pa sa Rahimicem neka mu je i 45 godina deset puta bolje i sigurnije igramo. Zasto Kolasinac nije igrao zadnjeg veznog jer je i on na neki nacin razbijac. Jos nesto Rahimic je iskusan i pametan igrac koji prekine 100 napada protivnika sitnim faulima ili drugacije i odmah je i odbrana bolja. Pa vidite od kako nemamo razbijaca da gubimo i lose igramo, a to se desava u zadnjih 4-5 utakmica. Samo malo analizirajte i vidjet cete da sam u pravu. Pape **** jedno veliko.
Germanija će te probleme riješiti,to su ti sve vizionari,ništa se ne sikiraj... Znaš ti koliko u Hajduku ima igrača porijeklom iz BIH,pihh možemo ih ko čarape mijenjat :lol:
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 05 mar 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 05 mar 2014, 22:33

Sušiću seljačino jedna, smradu kako bi volio da ovo sve pročitaš ovdje ne pozivaš Prcića i Bešića koji su 566666 klasa iznad ovog malog **** koje mi je ubilo volju za gledanjem utakmice. Ostavljaš Hajrovića koji nas je doslovno odveo u Brazil na klupi, a uvodiš malog smećara pa Hajrović je makar radi tog gola zaslužio da odigra večeras 70,80 minuta. Nadam se da ćeš što prije otići aBd i prije SP-a jer ko god dođe ne može bit gori od tebe.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 mar 2014, 22:34

sa ovim pristupom kod mene dzeko nebi vidio repke a kamoli prvih 11 :o a **** te umjesto da bude vodja tima poslije spahe on se onako ponasa, papak teski :oops:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 22:36

Ništa se ne brinite,reprezentativnu bazu imamo :D
slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 22:36

Papak je Pape. Dzeku da ne uzimas u usta, da njega nije bilo selektorcina bi se sad potucao po drugoj turskoj.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 05 mar 2014, 22:36

Armala je napisao/la:Osmina finala sada postaje samo san ;) Samo da ne bude kakva katastrofa, ja zadovoljan :D
iran - gvineja 1:2
rumunija - argentina 0:0
bih - egipat 0:2
nigeriju nisam upratio

nista strasno na papiru..prijateljski mec, nista posebno. al fali ono nesto u glavi sto bi nas odvelo u osminu, ako se sredi do juna idemo dalje..ako ne, bar cemo se pojaviti u brazilu.

Malo optimizna ne skodi nikome!!!!

HAJMO BOSNO; HAJMO HERCEGOVINO; NIKAD SAMA NISI TI UVIJEK S TOBOM TU SMO MI...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 22:37

ZutiMrav je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pa kod Papeta smo vecinu prijateljskih izgubili.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
I sta je tu smijesno? Ako ti se ne svidja bh reprezentacija idi gledaj neku ekipu koja uvijek pobjedjuje. Preporucujem Celtic ili Dinamo.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 05 mar 2014, 22:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pape stavi neku masku u Brazilu da nam se smiju u Keniji,Togu i Sjevernoj Koreji kad ti vide tu izgubljenu facu
E bas ce one hude u Sjevernoj Koreji gledati WC, nemoj sad pretjerivati :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 mar 2014, 22:40

calcio je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:
I sta je tu smijesno? Ako ti se ne svidja bh reprezentacija idi gledaj neku ekipu koja uvijek pobjedjuje. Preporucujem Celtic ili Dinamo.
calcio, ne možeš tako. Svaki navijač ima pravo na kritiku, to se ne može oduzeti. Shvati da je 10.000 ljudi došlo iz raznih dijelova svijeta da gleda reprezentaciju a vidjeli su ovu tragikomediju. Dakle, trebamo pohvaliti kada je za pohvale ali i kritikovati kada je za kritike. Ovo danas je bilo ispod svakog nivoa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 22:40

calcio je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:
Ne smije se on PORAZU,nego činjenici da i dalje braniš Papeta I PREDSTAVLJAŠ ga kao bezgriješnog :D

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 05 mar 2014, 22:41

19risha88 je napisao/la:Ništa se ne brinite,reprezentativnu bazu imamo :D
slika
Ja mislim da je ovaj Jozinović iz Zenice očekujmo ga u Brazilu :)
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 mar 2014, 22:41

Koliko je samo pape igraca promijenio u ovim prijateljskim. Svaku tekmu druga garnitura jedno 3-4 igraca menadzeri izgleda dobar poso rade.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2014, 22:42

19risha88 je napisao/la:Nermin Bise: "Iz Insbruka su još od jučer počele pristizati fotografije iz kojih zrači opijenost, bahatost, raskalašenost i krkanluk. Igrači se slikaju i banče po hotelu, sve vrste hijena i licemjera se vrte tuda i dovode pun autobus nekakvih imena i prezimena koji negdje igraju i koji govore da su sredili državljanstva i da im je BiH jedina domovina. Ovako kao što su to demonstrirali večeras, izgleda kako mačku stoji teleća glava. Bilio je grozno. Bilo je očajno. I bilo je kukavički. Bilo je i izdajnički sve to što su umišljene zvijezdice u plavom dresu večeras pokazale. Bit će zanimljivo sačekati kako će sportski mediji podanički, hinski i dupeuvlakački pokušati da operu blato s lica igrača i njihovog selektora. Tako moraju, jer im duguju. Jer se jeftino prodaju za ćevape, kolu i 50 eura. Prijateljska utakmica će biti izgovor svima onima koji još uvijek žele da brane nešto što se ne smije braniti, da pokriju licemjere koji se ne smiju pokrivati. I spominjanje trening utakmice kao alibi za ovu bruku večeras je ustvari najveći neprijateljski, podanički i servilni odnos prema reprezentaciji koja to više i nije, još od sjajne pobjede protiv Grčke u Zenici. Neka ne iznenadi ako se na spisku Sušića ne nađe i poneki feslija iz folklorne grupe koja je briljantno odigrala na pauzi između dva poluvremena."

Bise originalno nema šta. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Mada ja ovo ne bi gledao kako je opisano u deskripciji videa, dovoljno se vidi Papetova nesposobnost...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 05 mar 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 mar 2014, 22:42

sto me najvise boli a to je kad znam kakv ej susic covjek njega **** boli za ovo sve sto mi kazemo i mi se nerviramo a tog covjeka **** boli jos sto me vise boli ljudi pa mi smo od extra jake repr pali na prosjecnu repr pa kad sam vidio susica da uvodi u 10 min meni je odma **** utakmicu momak nije los igrac ali nije za repr gura ga na zadnjeg veznog a momak klasicna 10 a on tvrdi d aje razbijac pa jel on misli da niko ne prati fudbal sem njega i ne gleda taj super jaki hajduk.....i sad dzeku je trebalo kritikovat ali trebalo je imati granicu i da imamo trenera kako treba njega je trebao na poluvremenu ostaviti na klupi jer covjek se nije oznojio onda zrtvuje hajrovica momka koji je zasluzio veceras 90 mid da odigra onda pravi sranje sa vedom covjeku kojem fali minuta jer ne igra u klubu on njega izvodi u 60 pa majmune imas li ti ikakvog osjecaja prema svojim igracima...i onda ja sam neki dan vidio sliku dzeko spahic i dzekin otac sa njima u hotelu zagrli se ko jarani pa to ljudi nema nidje samo kod nas u bosni
Samo Sarajevo

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 mar 2014, 22:42

Polako ba ljudi. Prijateljska je na kraju krajeva. Bit će to bolje i momci će se kao i Pape uozbiljiti do Brazila. Dajte malo dostojanstva.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 mar 2014, 22:45

_forzamilan_ je napisao/la:Polako ba ljudi. Prijateljska je na kraju krajeva. Bit će to bolje i momci će se kao i Pape uozbiljiti do Brazila. Dajte malo dostojanstva.
te prazne floskule su više izlizane.

Čuj uozbiljit, pa ne igraš za mahalu da možeš biti neozbilan, nego za državnu reprezentaciju :twisted:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.