Ja ga nisam vidio, ali cujem da je pobijego Egipcanima u dzep, nakon sto ga Safet nije htio zamjenit, kada mu je ovaj sugeriro..
Sad ne znam da li je to istina?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemam ja nista protiv Dzeke.Naprotiv,smatram ga za jednog od boljih napadaca u europi,al ovako zalaganje......invincible1921 je napisao/la:svedno nacekali bi se da vedo rijesi tekmu nekim potezom ko sto je to dzeko uradio dosta puta. Kad nadjete boljeg od dzeke nek igra taj neko ,a do tada dzeko je klasa za vedu...da se trudio nije ,ali nisu ni ostali i tako da suvisno je pricati o tome koga staviti kad bi irali sa jednim spicem
Dzeko kao klasa igrac treba da je strah i trepet za protivnicke odbrane, a kako su oni njega dozivljavali veceras to je za plakat. Narocito treba za Egipat da je strah i trepet, ali...invincible1921 je napisao/la:svedno nacekali bi se da vedo rijesi tekmu nekim potezom ko sto je to dzeko uradio dosta puta. Kad nadjete boljeg od dzeke nek igra taj neko ,a do tada dzeko je klasa za vedu...da se trudio nije ,ali nisu ni ostali i tako da suvisno je pricati o tome koga staviti kad bi irali sa jednim spicem
Dzeko ima fizicke predispozicije da bude najblize tip igraca kao Ibrahimovic. Ali je Dzeko nepokretan, klasicni "tanjirdzija". Tako da razlika izmedju njega i npr. Ibrahimovica je sto je ovaj drugi agresivno-pokretan. Valjda ce i Dzeko proradit, nece biti sidras citav ostatak karijere.ibish1995 je napisao/la:Nemam ja nista protiv Dzeke.Naprotiv,smatram ga za jednog od boljih napadaca u europi,al ovako zalaganje......
suhakrpa je napisao/la:Uhh koja bruka nasih navijaca sa onim skandiranjem Dzeki
Trazio je zamjenu .Armala je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Uhh koja bruka nasih navijaca sa onim skandiranjem Dzeki
Nikakva bruka, on nije pretplacen da mora igrati uvijek i svaki minut u repki ako je los onda treba da izadje sa terena
terabajt je napisao/la:Trazio je zamjenu .Armala je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Uhh koja bruka nasih navijaca sa onim skandiranjem Dzeki
Nikakva bruka, on nije pretplacen da mora igrati uvijek i svaki minut u repki ako je los onda treba da izadje sa terena
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1652_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se i on kao najbolji je izveden na pola utakmiceibish1995 je napisao/la:Ma jedina svjetla tacka danas je Rusilac
Eh to to... takav je Dzeko u Wolfsburgu bio. Vracao se nazad po lopte. Borio se kada se izgubi lopta. I uz to sve davao i prelijepe golove. Lijepa stara vremena. Molim boga da igra tako na SP..FliX je napisao/la:Dzeko ima fizicke predispozicije da bude najblize tip igraca kao Ibrahimovic. Ali je Dzeko nepokretan, klasicni "tanjirdzija". Tako da razlika izmedju njega i npr. Ibrahimovica je sto je ovaj drugi agresivno-pokretan. Valjda ce i Dzeko proradit, nece biti sidras citav ostatak karijere.ibish1995 je napisao/la:Nemam ja nista protiv Dzeke.Naprotiv,smatram ga za jednog od boljih napadaca u europi,al ovako zalaganje......