Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Kritike se upućuju momku koji ima 20 godina a igra u prvom timu ekipe koja se nalazi na 4 mjestu u Bundesligi (mislim da će na kraju završiti kao treći). Momak ima jedanaest nastupa zaredom u prvom timu Schalke-a, ukupno četrnaest ove sezona a bilo bi ih i više da nije bilo te povrede zbog koje je propustio sedam utakmica. Uz to ima i pet nastupa u Ligi prvaka, a dvije utakmice je propustio također zbog povrede.
Da sumiramo sve, 20 godina, Schalke, 30 nastupa u Bundesligi, 8 u Ligi prvaka, odabrao BiH i onda se nađu pojedinci koji pišu negativno o njemu, wow.
Da sumiramo sve, 20 godina, Schalke, 30 nastupa u Bundesligi, 8 u Ligi prvaka, odabrao BiH i onda se nađu pojedinci koji pišu negativno o njemu, wow.
ma pusti , te su osobe sami sebi teski, nepodnose sebe pa ni druge.Neutral je napisao/la:Kritike se upućuju momku koji ima 20 godina a igra u prvom timu ekipe koja se nalazi na 4 mjestu u Bundesligi (mislim da će na kraju završiti kao treći). Momak ima jedanaest nastupa zaredom u prvom timu Schalke-a, ukupno četrnaest ove sezona a bilo bi ih i više da nije bilo te povrede zbog koje je propustio sedam utakmica. Uz to ima i pet nastupa u Ligi prvaka, a dvije utakmice je propustio također zbog povrede.
znamo mi svi ko je Kola, majstor, beton

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nevjerovatno.Neutral je napisao/la:Kritike se upućuju momku koji ima 20 godina a igra u prvom timu ekipe koja se nalazi na 4 mjestu u Bundesligi (mislim da će na kraju završiti kao treći). Momak ima jedanaest nastupa zaredom u prvom timu Schalke-a, ukupno četrnaest ove sezona a bilo bi ih i više da nije bilo te povrede zbog koje je propustio sedam utakmica. Uz to ima i pet nastupa u Ligi prvaka, a dvije utakmice je propustio također zbog povrede.
naprijed rejal
- Principatus
- Kontakt:
Pa care, bilo je nekih koji su poslije nastupa u Bundesligi i CL i tada govorili da Kolasinac ne treba u A repku.Neutral je napisao/la:Da sumiramo sve, 20 godina, Schalke, 30 nastupa u Bundesligi, 8 u Ligi prvaka, odabrao BiH i onda se nađu pojedinci koji pišu negativno o njemu, wow.
A danas pravdaju poziv Tine Susica.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kritika se može uputiti igraču koji je griješio na utakmici. Seo je bio jedan od rijetkih ako ne i jedini igrač koji se u dvije utakmice nije brukao niti pokazivao ikakav respekt prema igračima Real-a i Bayern-a.Principatus je napisao/la:Pa care, bilo je nekih koji su poslije nastupa u Bundesligi i CL i tada govorili da Kolasinac ne treba u A repku.Neutral je napisao/la:Da sumiramo sve, 20 godina, Schalke, 30 nastupa u Bundesligi, 8 u Ligi prvaka, odabrao BiH i onda se nađu pojedinci koji pišu negativno o njemu, wow.
A danas pravdaju poziv Tine Susica.Nikad se nekima nacuditi.
Prošle godine je Schalke također stradao od Bayern-a a Seo je bio ubjedljivo najbolji igrač Schalke-a na terenu. Lijevu stranu je odlično čuvao.
Uglavnom, ljudi pišu o Kolašinacu kao amateru, a mjerilo im je utakmica protiv Real Madrida, smiješno.
Ma takvi sto se kaze do podne mrze sebe, od podne cijeli svijetKonzerva je napisao/la:ma pusti , te su osobe sami sebi teski, nepodnose sebe pa ni druge.Neutral je napisao/la:Kritike se upućuju momku koji ima 20 godina a igra u prvom timu ekipe koja se nalazi na 4 mjestu u Bundesligi (mislim da će na kraju završiti kao treći). Momak ima jedanaest nastupa zaredom u prvom timu Schalke-a, ukupno četrnaest ove sezona a bilo bi ih i više da nije bilo te povrede zbog koje je propustio sedam utakmica. Uz to ima i pet nastupa u Ligi prvaka, a dvije utakmice je propustio također zbog povrede.
znamo mi svi ko je Kola, majstor, beton

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Mogu mislit kako se raduje sto je odabrao nas poslje vecerasnje utakmice.
- the scouser
- Kontakt:
Bravo za Seu, jedan od rijetkih koji je odigrao prihvatljivo večeras.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ponajbolji pojedinac veceras, ostalo sve buranija
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
- Kontakt:
rusilac je najbolji bio veceras, samo nastavi seo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Zao mi ovog momka. Taacnije, stid me sta misli o nasim hameljima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I nagradio ga Pape izmjenom u poluvremenu!fedeltafrotta je napisao/la:rusilac je najbolji bio veceras, samo nastavi seo

-
- Kontakt:
veliki strucnjak je pape, takticka izmjenaNEZALAGANJE je napisao/la:I nagradio ga Pape izmjenom u poluvremenu!fedeltafrotta je napisao/la:rusilac je najbolji bio veceras, samo nastavi seo![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
seo je toliko iznad nivoa nase reprezentacije da se to ne moze opisati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sead ono što je odigrao je bilo sasvim dobro, jedan od rijetkih iz zadnje linije koji može dobiti prolaznu ocijenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rob do bagro
- Kontakt:
Covjek je tako na mjestu, igra srcem za repku, ne eksponira se nesto ko neki drugi reprezentativci, daje svoj maksimum i ja bih mu sto se mene tice dao odmah kapitensku traku, zivio ti nama SEO 100 godina. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
zasto ga ona mazga zamjeni na poluvremenu 

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
a da nije kakva povreda inače Safet nije dobar ...xxh2o je napisao/la:zasto ga ona mazga zamjeni na poluvremenu
Jedan jedini, Seo Kolasinac! Odmah momku uruciti kapitensku! 

Najborbeniji veceras, svaka cast terminatore.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Beduin, Brazzzoo123, denza, kakarut, mavi, napapijri1987, Sheyi i 91 gost.