Kakvo komentiranje i odbrojavanje na kraju

Jako dobra igra Hrvatske, najbolji igraju najbolje kad je najpotrebnije, zasluzeno finale FRA - CRO
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kikach je napisao/la:Pričali su i za Roberta Prosinečkog i Žarka Paspalja da puše nenormalno. A opet o kakvim je igračima bilo riječi.H1N1 je napisao/la:Pa jestel culi sta kaze komentator danas za Balića.Na dan ispusi kutiju cigara...kikach je napisao/la:Voli cugnit?Ma nema veze, ima puno velikih sportaša kojima čaša nije bila strana, a i pušili su ko turčini.
![]()
ma i ja sam se nadao ovom finalu,jednostavno tu postoji neki rivalitet izmedju ove dvije repke i to je najbolje moguce finaleMirza_Hordas je napisao/la:ja sam očekivao finale hrvatska - francuska....najbolje su igrali, zaslužili su.....francuzi osvajaju još jedno zlato![]()
Daj bacaj prognozu, treba mi lova, a ti si mi najpouzdaniji prognozer.ljubav je napisao/la:Lose, **** mu misa, previse promasenih kontri na samom pocetku, a oni francuzi udaraju nemilosrdno, tako
da na crti nemas sta traziti.
Medutim, lose su igrali odbranu, te se to ispostavilo kao kljucnim.
Sudije opet silje za Hrvate, al' vidjet cemo za koga ce siljiti u finalu.
Bit ce opet "P3dersen"!
Sta bi sa Celom, taman je poceo silovat onog kvazigolmana i izade?
kikach je napisao/la:Pričali su i za Roberta Prosinečkog i Žarka Paspalja da puše nenormalno. A opet o kakvim je igračima bilo riječi.H1N1 je napisao/la:Pa jestel culi sta kaze komentator danas za Balića.Na dan ispusi kutiju cigara...kikach je napisao/la:Voli cugnit?Ma nema veze, ima puno velikih sportaša kojima čaša nije bila strana, a i pušili su ko turčini.
![]()
ljubav je napisao/la:Lose, **** mu misa, previse promasenih kontri na samom pocetku, a oni francuzi udaraju nemilosrdno, tako
da na crti nemas sta traziti.
Medutim, lose su igrali odbranu, te se to ispostavilo kao kljucnim.
Sudije opet silje za Hrvate, al' vidjet cemo za koga ce siljiti u finalu.
Bit ce opet "P3dersen"!
Sta bi sa Celom, taman je poceo silovat onog kvazigolmana i izade?
evo ljudi pare na hrvate stavljajte danasljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
ja stavio cenera na hrvate19TM87 je napisao/la:evo ljudi pare na hrvate stavljajte danasljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
Karabatić je poluhrvat. Ko god da pobijedi, ti danas gubiš.ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.