century je napisao/la:Utakmica katastrofa ali iz utakmice u utakmicu bode mi oci jedan igrac jer je konstantno los i previse gresi i ispada a to je Bicakcic ali su ga svi drugi falili pa sam konto do mene je

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
century je napisao/la:Utakmica katastrofa ali iz utakmice u utakmicu bode mi oci jedan igrac jer je konstantno los i previse gresi i ispada a to je Bicakcic ali su ga svi drugi falili pa sam konto do mene je
A Spahić?Večeras je bio nulacentury je napisao/la:Utakmica katastrofa ali iz utakmice u utakmicu bode mi oci jedan igrac jer je konstantno los i previse gresi i ispada a to je Bicakcic ali su ga svi drugi falili pa sam konto do mene je
Pa Spahić je bio 10x gori od njega.Od Bičakčića se i ne očekuju neke woow igre al' se zato kunemo u Spahića.century je napisao/la:Utakmica katastrofa ali iz utakmice u utakmicu bode mi oci jedan igrac jer je konstantno los i previse gresi i ispada a to je Bicakcic ali su ga svi drugi falili pa sam konto do mene je
Da sam ga vidio da trci i bori se i da kao neki novi voda malo se prodere i prodrma igrace vijerovao bih ti sta pises ovako mi je jos vise krivo , jer njega boli ku*ac , ja sam se iznerviro i sad necu vise!DonCorleone je napisao/la:@vB
Jarane Dzeko je bio iznerviran sto nema u 90 minuta jedan upucen pas, a to sto ti mislis da se oni nisu zalagali je druga stvar, ono je NEMOC, nista drugo, a nemoc se desava kada poredas 2-3 potpuno nemocna igraca u prvih II, barem dva igraca na pogresne pozicije, onda ti ni ACHILLES ne moze vise pomoci. Znaci mi smo prije pocetka utakmice bili osudjeni na propast, jer je takticka zamisao k-arina teska bila, a sve ostalo je relativiranje Susiceve nesposobnosti i trazenje krivca u igracima, a ja se samo pitam dokle cemo igrati sa Ibisevicem na krilu.
Slično kao u Rumuniji. Odbrana totalno zakazala.VanBasten je napisao/la:Bgm hoću. Ti ako misliš da se s ovakvim pristupom može dobiti bilo koja ozbiljna ekipa u nekoj promjenjenoj formaciji, si u zabludi.
Vaha je ljudina, ima svoje principe. Nece mu se niko mijesati u posao i to je najbitnije. Zato ga i 99% ljudi koji su culi za njega i cijenexinxee je napisao/la:Eh da je nama Vaha za trenera
uh mila majko , pa pola bi ih se oprostilo od repke, kad im Vaha pocne psovatixinxee je napisao/la:Eh da je nama Vaha za trenera
Jes odbrana zakazala, a što ovi gore nisu napravili dvije prilike to nije važnoVirtu4l je napisao/la:Slično kao u Rumuniji. Odbrana totalno zakazala.VanBasten je napisao/la:Bgm hoću. Ti ako misliš da se s ovakvim pristupom može dobiti bilo koja ozbiljna ekipa u nekoj promjenjenoj formaciji, si u zabludi.
Slazem se, ne znam zasto je tako. Od sada prijateljske igrati samo protiv Lihtenstajna, Gibraltara, San marina i slicnih. Valjda cemo njih moci pobjediti sa ovakvim zalaganjem...Adi_Zepce je napisao/la:Nasi nastavili prijateljske da igraju poput termina ili trening utakmica. Ne treba pojedinacno pljuvati neke igrace, jer objektivno gotovo svi su podbacili.Svaka cast samo Kolasincu i Lulicu.
Još bi molio dijasporu da sljedeći put ne zvižde Edinu, koji je najbolji bh.igrač i koji nije prve fudbalske korake nije pravio u europi i svijetu nego na našoj grbavici,jer se Edinu nikad ne smije zvidždat i da više nijednog gola ne da.DonCorleone je napisao/la:Ma ovi sto Dzeku kritikuju ne razumiju se u fudbal ni pet posto i vecinom su Papetovci sto opet dokazuje da veze nemaju o fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.