Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Jako,jako spor igrac.Nisam siguran,ali nije imao vise od pet dodira s loptom.Po meni nije trenutno,a ni u buduce kvalitet za reprezentaciju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Los brate. Tinky-Winky je bio jos gori pa ce se vise o njemu pricat, ali i ovaj je bio kritican. Salah ga osramotio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mozda je on dobar momak u dusi ali igrac ne zasluzuje repku, dovidjenja i prijatno
SUšić je bio bolji od njega pokazao je nesto prema naprijed par dobrih poteza nazad slab i neprecizna dodavanja ali ovaj je bio kao duh..
S obzirom da je momak patriota, i s obzirom da smo vidjeli njegove nogometne (ne)kvalitete predlazem mu u buduce kada je reprezentacija u pitanju da se nađe među ovom rajom.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to jarane. Momak je za primjer, patriota, ali njegovo je mjesto mecu njima.Adi_Zepce je napisao/la:S obzirom da je momak patriota, i s obzirom da smo vidjeli njegove nogometne (ne)kvalitete predlazem mu u buduce kada je reprezentacija u pitanju da se nađe među ovom rajom.
-
- Kontakt:
Hadzic mi nista nije pokazao cak manje od Susica. Ne vidim razliku izmedju njega i Svrake..
Ispade da je bolji Tino od ovog Hadžića za klasu,ništa nije pokazao,mada nije imao ni vremena puno,ali brate mili ušao si 20 minuta prije kraja,ja bi letio po terenu a on trom i prespor.kakav takav Zahirovic je puno korisniji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
ja mislim da je on buducu kapiten 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Teško bi odvagao koji je bolji,odnosno u koji rang kvaliteta ih smjestiti, jer teško je to mjerljivo. Jedno je biti "najjači u selu" a u gradu te onda nema nigdje. Ali kao i za ostale igrače, ne bi ni njih razapinjao niti klevetao jer su se samo uklopili u to sivilo od sinoć, a druga je stvar kriterij i odabir igrača selektora.admir1991 je napisao/la:Ispade da je bolji Tino od ovog Hadžića za klasu,ništa nije pokazao,mada nije imao ni vremena puno,ali brate mili ušao si 20 minuta prije kraja,ja bi letio po terenu a on trom i prespor.kakav takav Zahirovic je puno korisniji.
- donniedarko
- Kontakt:
Ocekivao sam vise,los sve u svemu 

Ja vidim buraz,Svraka zabio 2 gola,jednim i donio pobjedu nasoj repkirobijas_Ri je napisao/la:Hadzic mi nista nije pokazao cak manje od Susica. Ne vidim razliku izmedju njega i Svrake..

Ovo sam zelio napisati..Ja sam bio jedan od onih koji su prizeljkivali ovog momka u repki,prije svega zbog medija koji su ga hvalili na sva zvona,stavljali na pragove mnogih velikana..I dodje momak u repku,dobi 45 min, i paf-nista..Nije pokazao ama bas nista..I ako cemo posteno,TSS i jeste zaista pokazao vise od njega..Neko kaze sta su mogli,utopili se u sivilo,zakazali svi..Pa ja mislim da im je bas to bila prilika..Mogli su se vrlo lahko istaci nekom svojom dobrom partijom..Jbg,ovi sto su zakazali su pokazali mnogo puta da znaju,vrijede i mogu..I bice na spisku opet..Sto bi rekao jedan od mojih bivsih trenera-stavi Messija,Ronalda,Iniestu i onda Bogami stavi i mene pa da vidis kako igramo..Tvrdim da im je ovo bila sjajna prilika da lahko uocljivo pokazu koliko mogu i znaju,i on i TSS..Primjer za to je Kolasinac koji je debitovao protiv Argentine ( prejakog protivnika ) i kada su takodjer mnogi zakazali,podbacili..Ali Sead dominirao,razvalio i svi smo pricali samo o njemu nakon te tekme..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Boldao sam dio za koji mislim da se na to svelo naše sportsko novinarstvo (uhljebi). Pola ih nema za ćevape i naravno da će za 50 eur svakodnevno pisati,a bez da su u životu u bilo kom sportu igrali i za razed na fizičkom vaspitanju. I zbog svega toga se i međ' navijačkim pukom, htjeli to priznati ili ne, stvori pogrešna slika o nekim igračima.Rios je napisao/la:Ja vidim buraz,Svraka zabio 2 gola,jednim i donio pobjedu nasoj repkirobijas_Ri je napisao/la:Hadzic mi nista nije pokazao cak manje od Susica. Ne vidim razliku izmedju njega i Svrake..![]()
![]()
Ovo sam zelio napisati..Ja sam bio jedan od onih koji su prizeljkivali ovog momka u repki,prije svega zbog medija koji su ga hvalili na sva zvona,stavljali na pragove mnogih velikana..I dodje momak u repku,dobi 45 min, i paf-nista..Nije pokazao ama bas nista..I ako cemo posteno,TSS i jeste zaista pokazao vise od njega..Neko kaze sta su mogli,utopili se u sivilo,zakazali svi..Pa ja mislim da im je bas to bila prilika..Mogli su se vrlo lahko istaci nekom svojom dobrom partijom..Jbg,ovi sto su zakazali su pokazali mnogo puta da znaju,vrijede i mogu..I bice na spisku opet..Sto bi rekao jedan od mojih bivsih trenera-stavi Messija,Ronalda,Iniestu i onda Bogami stavi i mene pa da vidis kako igramo..Tvrdim da im je ovo bila sjajna prilika da lahko uocljivo pokazu koliko mogu i znaju,i on i TSS..Primjer za to je Kolasinac koji je debitovao protiv Argentine ( prejakog protivnika ) i kada su takodjer mnogi zakazali,podbacili..Ali Sead dominirao,razvalio i svi smo pricali samo o njemu nakon te tekme..
Ljudi zapitali se iko sta ova 10-ka na njegovim ledjima znaci???
Bili moglo biti ono najgore, Miske bez SP-a????

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
gringobih je napisao/la:Ljudi zapitali se iko sta ova 10-ka na njegovim ledjima znaci???
Nema teorije, ni u snu!!!!
Vidio je Pape (a i neki navijaci koji su ga selili na klupu) sta Mikse znaci za ovu ekipu. Bez njega mozes imati jos 5 napadaca ali djaba kad nema ko dati loptu. Hari na 10tki nevidljiv, bolje je da je Salihovic igro 10tku, svakako igra previse riskantnih lopti.
Sta kazu Anela na utakmici protiv Egipta gledali skauti Bologne, Chieva i Villarreala. E, jesu imali sta i da vide 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
E ovo me bas uvrijedilo,ono pravo bez obzira sto je samo za ovu utakmicu.Taj sveti broj dat debitantu....gringobih je napisao/la:Ljudi zapitali se iko sta ova 10-ka na njegovim ledjima znaci???

Nikakav igrac, cak je Sesar od njega bolji.
Tu je sa Svrakom gore dole a sa Svrakom smo barem pobjedjivali Alzir
Tu je sa Svrakom gore dole a sa Svrakom smo barem pobjedjivali Alzir

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Anel je odigrao sasvim korektno. Siguran i tačan pas. Problem je što i nije mogao pokazati više u onom sivilu.
4-IN-A-ROW
90 minuta protiv velikog Winerskog Neustadta, izgubili su ali nada za opstanak u super jakoj austrijskoj bundesligi i dalje ostaje.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.