Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la daffy » 30 jan 2010, 01:46

cuj Capella.. pa ne bi njega da nam djaba ga daju.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Admir_Sa
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2010, 05:49

Adinjo je napisao/la:Ma i nije Rafa nesto posebeno. Ligu nikad nije uzeo, dobar je u Evropi. Tesko bi s njim do Scudetta. Forsira 4-4-2 znaci Diego nema mjesta, iako nije pokazao NISTA, on bi trebao biti nosioc igre. Valjda nekad proradi. :roll:.

Zac je u odnosu na Ciru ipak vodio malo vece klubove, i dugo je u trenerskim vodama. Stara lisica. Sjecam se dok je bio u Udinama i Milanu da je forsirao jednu vrstu 3-4-3, sa relativnom dozom defanzive, sa wingbacks. Neznam da li je sta mjenjao dok je bio u Torinu, jer nevjerujem da je ova taktika najbolja za nas.

Ja se nadam da ce Zac unijeti bar malo pozitive u svlacionicu, koja nam je jako potrebna, da bi ovaj uzasan period zaboravili i okrenuli se boljim vremenima.

Inace, ja bi na kraju najvise volio da vidim Prandellija na klupi sljedece sezone. Moj kandidat broj jedan. :D

Ili kad bi se desilo cudo da Englezi izlete u 1/16 finala od tamo neke bananarepublike, onda mi dovedemo Capella, siguran sam da bi on izvukao svaku kap znoja i krvi iz ovog igrackog kadra :mrgreen: :mrgreen:
Al malo sutra forsira 442. On forsira 6-3-1. Al nema veze, samo ga vi dovedite
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jan 2010, 15:42

najnovije vijesti su da cemo u mecu sa laziom nastupiti u tzv. romb formaciji kako je najavio zaccheroni...znaci sissoko zadnji vezni ali je pod velikim upitnikom hoce li igrat jer je dobio neki udarac koji zahtjeva mirovanje,melo i candreva u sredini i diego kao poluspic...naravno alex i amauri u napadu.Grosso je suspendovan kao i buffon.....spominje se da bi mozda mogli igrati i sa 3 centralna beka jer je zacceroni poznat po tome ali kao sto on rece to nista ne znaci....pa ce sutra poceti zebina.cannavaro,chiellini i grygera kao lijevi bocni......

uglavnom sutra moramo dobiti kako znamo i umijemo... ;)

i hvala administraciji koja je na moju molbu preimenovala temu u Juventus F.C :D kako je i ispravno :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 30 jan 2010, 19:33

uglavnom igrat cemo sa 3 nazad kako stvari stoje jer to preferira Zac.. ali, ruku na srce mi bas imamo igrace za te formacije jer Chiellini prije nego je posao jedan od najboljih stopera svijeta je bio odlican bek, a Caceres je unsitavao u Primera Ligi kao stoper, a kod nas igra odlicno beka.. tako da bi mogli nastupati ovako:
Caceres - Canna - Chiellini

s'tim da nam je potreban jos samo Grygera koji moze igrat na obije pozicije i Caceresovoj i Chiellinijevoj.. ne znam, ova formacija je davno istruhla, ali ce barem dati prostora Sebastianu..

to za ime sam ja davno rekao Nerku da promjeni.. ali valjda nije procitao.. mislim , koji q. ce stajati tako malo ime 'Torino' pored ovolikog Juventusa :mrgreen: :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jan 2010, 23:19

U ovim teskim vremenima za nas klub da se malo prisjetimo i lijepih trenutaka....par ulaznica sa nekih meceva ;)

slika
Finale Lige Prvaka Ajax - Juve 2-4 nakon penala

slika
Finale svjetskog prvenstva za klubove River-Juve 0-1

slika
Finale Kupa uefa Dortmund-Juve 1-3

slika
Heysel:(

slika
Super Kup evrope PSG - Juve 1-6 :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 30 jan 2010, 23:44

napisi nesto novo :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 00:10

daffy je napisao/la:napisi nesto novo :mrgreen:

nema nista konkretno a ja nisam spamer ko neki :D :P ....pa sam odlucio postaviti neke ulaznice sa meceva juventusa i prisjetit se nekih vremena....pa ja dan danas kad vidim ono ajax-juve...suze mi na oci kolko mi je drago....stadion se trese....a tek onaj talijanski komentator....ludnica ;) ...zivim da ponovimo to

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 00:30

nema ovdje spamera.. :mrgreen:

prije 13 godina finale lp, sad se bore za europa ligu.. :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 02:58

Do sada je u Torinu odigrano 65 utakmica. Juventus je slavio u 41, Lazio u 8, dok je 16 utakmica završeno neriješenim rezultatom. Najčešći rezultati su - 2:1 (7 puta), 1:0 (6 puta), 2:0 (5 puta), 6:1 (4 puta), itd. Zadnja utakmica u Torinu je doigrana u zadnjem kolu prošle sezone, a Juventus je pobijedio sa 2:0 uz dva pogotka Iaquinte. U toj utakmici oprostio se legendarni Pavel Nedved. U trećem kolu tekuće sezone "Stara dama" je slavila u Rimu sa 2:0, a strijelci su bili Caceres i Trezeguet.

:mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 31 jan 2010, 12:58

Joj koja dominacija naspram ostalih ekipa,imali i jedna baremn ekipa da ima prinlizno pobijeda ko Juve u medjusobnom susretu slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 13:58

hammers je napisao/la:Joj koja dominacija naspram ostalih ekipa,imali i jedna baremn ekipa da ima prinlizno pobijeda ko Juve u medjusobnom susretu slika

to je ono sto i mene fascinira...pa to su nevjerovatni rekordi....eto jos je lazio ko neki klub u italiji a svega 8 pobjeda u torinu.Jedino milan ima "pozitivan" skor sa juventusom...ostali ni blizu

benitez je pristao da preuzme juve,advokati pocetkom sedmice idu u liverpool da se dogovore oko detalja...a vec se kao pojacanja spominju kuyt,babel i skrtel....pa nezz bas....kuyt i babel ok al skrtel jok...

Koliko sam shvatio jer mi je bilo mrsko prevodit,zaccheroni je dao amauriu nesto kao licnog trenera koji bi trebo radit s njim i vratiti ga u formu....vrlo dobar potez zacc...svidja mi se to ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 14:01

treba Amauriju licni frizer, a ne trener.. :roll:

neka sebi zadrze Kuyta i Skrtela, a Babela neka proslijede lagano :mrgreen: .. ajde, da i mi dobijemo pravog sturcnjaka.. od Deschampsa nismo vidjeli kako treba trenera.. a do tada je sve historija.. :mrgreen:

a to za rekorde, najjaca mi je Catania.. 40 godina nas nisu pobjedili u Torinu i uzmu nam 3 boda ove sezone, pa Totti nikad nije dao gol u Torinu i da ove sezone.. sta smo rekorda srusili :|

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2010, 14:03

Independent: Juventus dogovorio suradnju s Benitezom

Juventusovi su odvjetnici trenutačno na Otoku, gdje s čelnicima Liverpoola dogovaraju uvjete raskida ugovora koji engleski nogometni klub ima s trenerom Rafaelom Benitezom...

Vijest donosi britanski Independent, koji također piše da je predsjednik torinskog kluba Jean-Claude Blanc sa španjolskim trenerom već postigao dogovor, te da "u svojoj ladici ima već dokument koji precizno određuje uvjete i duljinu trajanja ugovora između Juventusa i Beniteza".

Španjolac je prošlog ožujka porodužio ugovor s liverpulskim klubom do ljeta 2014. godine. Obzirom da trenutačno ne uživa povjerenje vlasnika kluba, navijača pa možda čak i igrača, njegov je rastanak s Anfieldom prilično izvjestan.

Juventus je u petak raskinuo ugovor s Cirom Ferrarom te imenovao Alberta Zaccheronija trenerom do kraja tekuće sezone.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2010, 14:08

Sto su onda dovodili ovi Zacheronia kada ce sada Benitez doci,mogli su staviti pomocnog trenera da ih vodi u ovoj utakmici protiv Lazia.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 14:10

Rafa ce doci na ljeto, a Zac ima ugovor do ljeta.. samo privremeno rijesenje je Zac da probamo doci do CL.. onda ce doci Rafa ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2010, 14:16

daffy je napisao/la:Rafa ce doci na ljeto, a Zac ima ugovor do ljeta.. samo privremeno rijesenje je Zac da probamo doci do CL.. onda ce doci Rafa ;)
Amin!
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 17:09

kako rece zaccheroni veceras ce igrati "romb" znaci sad zasad nista od 3 centralna beka....kako sam rece poznaje igrace ali ne i njihove karakteristike pa ce mu trebat vremena da odluci koju ce formaciju igrat.....al veceras je najvio "romb"....odlicna formacija kada bi imali krila na raspolaganju poput sebe i maura......al opet i kad bi oni igrali....ta formacija zneci da bi marchisio,sissoko,melo...samo bi jedan imo mjesta u toj formaciji :roll: :roll: .....jbt kako imamo nepravilno selektovane igrace...da ne povjerujes...sver moramo mjenjat

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 18:50

toffee XXL je napisao/la:Ma Juventus izgleda poceo ko Milan, igraci idu u penziju u 50-im godinama, samo mi nije jasno kako ovi neki talijanski "giganti" ko sto je Juve il Milan, dobiju recimo Romu, Lacija, Intera, razvale ih, a izgube recimo od Sijene, Kijeva i slicnih...

jbg brate..sve je to u 5 deka..osim intera..koji je sa faropolijem unistio ligu i dobio monopol....al zato talijanska liga generalno u velikoj krizi sto pokazuju i rezultati....pa pogledaj samo u mom potpisu sta je moggi izjavio...tako ti to dodje ;) i sve govori o serie A koja je danas takva kakva je..nazalost...a svi znamo ko su krivci

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jan 2010, 19:00

toffee XXL je napisao/la:Ma pusti Moggija :mrgreen: Ono sto ej jest, žao mi je Stare Dame da ovako propada, tuzno je to, naviko sam ih gledat u polufinalima LP, sad se nalaze u Kupu Uefa, tuzno...
pa sta se moze...tesko i neobicno jeste al svi bi bili zadovoljni kad bi kup uefa uzeli...a vec iduce godine aBd da se konacno vratimo tamo gdje pripadamo..na vrh talijanskog nogometa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 jan 2010, 19:03

toffee XXL je napisao/la:Ma Juventus izgleda poceo ko Milan, igraci idu u penziju u 50-im godinama, samo mi nije jasno kako ovi neki talijanski "giganti" ko sto je Juve il Milan, dobiju recimo Romu, Lacija, Intera, razvale ih, a izgube recimo od Sijene, Kijeva i slicnih...
nije Juventus pocao kao Milan, vec Juventus je klub koji postuje svoje legende, tako da ce Trezeguet, Del Piero i Buffon igrati do kada je njima volja.. a ostali su sve mladi momci.. ima par starijih koji i ne igraju ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.