Grijesis,prevrti malo forum,prvenstvo je bilo savrseno regularno dok Željo nije presao na prvo mjestoBurberry46 je napisao/la:Prvenstvo je vec odavno neregularno! Ove sezone milion slucajeva, zato po meni se svi trebamo ujediniti protiv korupcije i lopova u i oko saveza, bez obzira za koga navijali!
Ja sam uvijek za borbu i boljitak bh fudbala, jel vrijeme vise da imamo ligu kakvu zasluzujemo!

S kim da se ujedinimo,za koga da se ujedinimo,za pic.kasto plakanje po medijima i trazenje dlake u jajetu,ne bi li sebi olaksao put prema zeljenom trofeju. Pa nije niko ovdje vesla sisao.
Boljitak fudbala nije ovo,boljitak fudbala je SMANJENJE BROJA KLUBOVA U PREMIJER LIGI,POBOLJSANJE USLOVA NA STADIONIMA!!!. Prvi koji to pitanje povuce,dobice podrsku od svih,ovo je samo bespotrebno kuhanje.
Prije par godina,kad je nas fudbal trebao propasti totalno,spasio ga je IVICA OSIM,hodajuci po raznim vukojebinama i pregovarajuci sa raznim primitivcima da popuste. I JEL SE KO UJEDINIO S NJIM,JESTE LI VI S KOSEVA STALI NA NJEGOVU STRANU,A SVIMA JE VALJALO TO STO JE RADIO? Jeste klinac,pljuvali ste ga i tad i sad,cak ste mu i pjesmice pisali,a radi cega,samo radi toga sto je bolji od 90% uslja u ovoj drzavi i gradu i sto mu ne mogu pera odbiti,nego im samo ostaje da se nasladjuju i smiju sami svojim salama u tamo nekom ćošku.
S kim da se ujedinimo,opet vas sve pitam,jel sa ovakvima?
Btw.molio bih one koji se nisu skolovali za ovo sto pricaju,radne/boravisne dozvole i sl. da od.jebu,situacija postaje nepodnosljiva,kad ti "piljari" pokusavaju pravo objasniti.
Ako ima koji pravnik lijepo bi bilo da objasni i stavi tacku na i. Hvala