Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SarajlijaTM

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2014, 13:33

Burberry46 je napisao/la:Prvenstvo je vec odavno neregularno! Ove sezone milion slucajeva, zato po meni se svi trebamo ujediniti protiv korupcije i lopova u i oko saveza, bez obzira za koga navijali!
Ja sam uvijek za borbu i boljitak bh fudbala, jel vrijeme vise da imamo ligu kakvu zasluzujemo!
Grijesis,prevrti malo forum,prvenstvo je bilo savrseno regularno dok Željo nije presao na prvo mjesto :mrgreen:

S kim da se ujedinimo,za koga da se ujedinimo,za pic.kasto plakanje po medijima i trazenje dlake u jajetu,ne bi li sebi olaksao put prema zeljenom trofeju. Pa nije niko ovdje vesla sisao.

Boljitak fudbala nije ovo,boljitak fudbala je SMANJENJE BROJA KLUBOVA U PREMIJER LIGI,POBOLJSANJE USLOVA NA STADIONIMA!!!. Prvi koji to pitanje povuce,dobice podrsku od svih,ovo je samo bespotrebno kuhanje.

Prije par godina,kad je nas fudbal trebao propasti totalno,spasio ga je IVICA OSIM,hodajuci po raznim vukojebinama i pregovarajuci sa raznim primitivcima da popuste. I JEL SE KO UJEDINIO S NJIM,JESTE LI VI S KOSEVA STALI NA NJEGOVU STRANU,A SVIMA JE VALJALO TO STO JE RADIO? Jeste klinac,pljuvali ste ga i tad i sad,cak ste mu i pjesmice pisali,a radi cega,samo radi toga sto je bolji od 90% uslja u ovoj drzavi i gradu i sto mu ne mogu pera odbiti,nego im samo ostaje da se nasladjuju i smiju sami svojim salama u tamo nekom ćošku.

S kim da se ujedinimo,opet vas sve pitam,jel sa ovakvima?

Btw.molio bih one koji se nisu skolovali za ovo sto pricaju,radne/boravisne dozvole i sl. da od.jebu,situacija postaje nepodnosljiva,kad ti "piljari" pokusavaju pravo objasniti.
Ako ima koji pravnik lijepo bi bilo da objasni i stavi tacku na i. Hvala
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 05 mar 2014, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 13:34

Svak svašta piše i svak ima svoju istinu a ona je kao i obično negdje na sredini.Stavio sam ovo za Želju i Olimpic čisto da vidim mišljennja jer mi je žao što se puno više priča o nekakvim "aferama" ,od kojih većina to i nije , nego o zanimljivom prvenstvu.Ustvari ovo prvenstvo je najzanimljivije od kada se igra u ovom formatu.Ne kažem da je kvaliteta na nekom zavidnom nivou ali zanimljivo jeste sigurno i sigurno da će do kraja biti neizvjesno na svim frontovima.Šteta što se to ne zna iskoristiti za promociju dobrih stvari kojih nedvojbeno ima.Ovo prvenstvo je prilika da se privuče više ljudi na stadione uz nadolazeće SP u Brazilu moglo bi se dosta napraviti da ova liga napreduje ali kod nas sve ide teško i nakaradno ,nažalost.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 mar 2014, 13:39

SarajlijaTM je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Prvenstvo je vec odavno neregularno! Ove sezone milion slucajeva, zato po meni se svi trebamo ujediniti protiv korupcije i lopova u i oko saveza, bez obzira za koga navijali!
Ja sam uvijek za borbu i boljitak bh fudbala, jel vrijeme vise da imamo ligu kakvu zasluzujemo!
Grijesis,prevrti malo forum,prvenstvo je bilo savrseno regularno dok Željo nije presao na prvo mjesto :mrgreen:

S kim da se ujedinimo,za koga da se ujedinimo,za pic.kasto plakanje po medijima i trazenje dlake u jajetu,ne bi li sebi olaksao put prema zeljenom trofeju. Pa nije niko ovdje vesla sisao.

Boljitak fudbala nije ovo,boljitak fudbala je SMANJENJE BROJA KLUBOVA U PREMIJER LIGI,POBOLJSANJE USLOVA NA STADIONIMA!!!. Prvi koji to pitanje povuce,dobice podrsku od svih,ovo je samo bespotrebno kuhanje.

Prije par godina,kad je nas fudbal trebao propasti totalno,spasio ga je IVICA OSIM,hodajuci po raznim vukojebinama i pregovarajuci sa raznim primitivcima da popuste. I JEL SE KO UJEDINIO S NJIM,JESTE LI VI S KOSEVA STALI NA NJEGOVU STRANU,A SVIMA JE VALJALO TO STO JE RADIO? Jeste klinac,pljuvali ste ga i tad i sad,cak ste mu i pjesmice pisali,a radi cega,samo radi toga sto je bolji od 90% uslja u ovoj drzavi i gradu i sto mu ne mogu pera odbiti,nego im samo ostaje da se nasladjuju i smiju sami svojim salama u tamo nekom ćošku.

Btw.molio bih one koji se nisu skolovali za ovo sto pricaju,radne/boravisne dozvole i sl. da od.jebu,situacija postaje nepodnosljiva,kad ti "piljari" pokusavaju pravo objasniti.
šta pjeniš ako ste čisti, što se bunite?
ja po trofejima i odlukama saveza vidim da je vama bas fino otkad je ivica "spasio" BH fudbal.... nam nije dobro jako dugo, svaka odluka saveza je bila PROTIV nas ii onda kad bi protivnik sam sebi presudio, nama nije dobro jer delegat odlucuje o sigurnosti, Borcu odu 3 boda, savez kaze Sarajevo u pravu, i promjeni kao zakon i onda delegat ne moze odlucivati o sigurnosti, savez kaze morate platiti 50 000 il nema igranja a onda kad sarajevo uplati, moze i 20% .... SMIJURIJA i nece vise moci preko nasih leđa, dosta je bilo!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 mar 2014, 13:43

e jest ga i spasio :mrgreen: ovog nije bilo ni u Munibovo vrijeme :P ..mi trubimo od kako su dosli ovi "normalni" da nek nam je tek sad bog na pomoci, ali eto sad polako i drugi shvataju..

a i reprezentaciju i onako interesuju samo navijaci iz dijaspore hehehe

nego zao mi Celika, njih ovo najvise pogodi iako je jasno akcija bila usmjerena protiv Sarajeva.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2014, 13:45

Ovo sto si me citirao,uopste nema veze ni sa jednim sto sam ja pisao.hvala

Btw.gdje si procitao da i jedan navijac u bih,ukljucujuci i mene,osim vas pitara,kaze da mu je klub skroz cist.to niko ne zna,a pogotovo forumasi...

A to za ivicu,sto kazes...ne se.ri,kratko jasno

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 mar 2014, 13:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:e jest ga i spasio :mrgreen: ovog nije bilo ni u Munibovo vrijeme :P ..mi trubimo od kako su dosli ovi "normalni" da nek nam je tek sad bog na pomoci, ali eto sad polako i drugi shvataju..

nego zao mi Celika, njih ovo najvise pogodi iako je jasno akcija bila usmjerena protiv Sarajeva.
kad covjek napise sve u postu sto ja danima pričam :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 13:47

Ma ja, u Munibovo vrijeme bilo je srbin, hrvat pa bosnjak i tako u krug (sto odgovara klubovima tipa Sarajevo, Brotnjo, Modrica i sl.), a Sloboda mogla sebi delegirati koga je htjela, igrati mesarski kako je htjela i na taj nacin opstajati u ligi... ;) Ne seri Bgti...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 05 mar 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 mar 2014, 13:47

rammstein je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:e jest ga i spasio :mrgreen: ovog nije bilo ni u Munibovo vrijeme :P ..mi trubimo od kako su dosli ovi "normalni" da nek nam je tek sad bog na pomoci, ali eto sad polako i drugi shvataju..

kad covjek napise sve u postu sto ja danima pričam :mrgreen:
Ti nemas pravo to da pricas jer tvoj klub nebi igrao evropu da vam Ivica nije napravio uslugu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 mar 2014, 13:49

Popušiše, ni luk jeli, ni mirisali. A igrača bez radnih dozvola prošlo kroz ligu...
Pošto su tekmu igrala 2 "ilegalca", možda ode i za zeleni stol, i zijane zasluženu pobjedu. I mi dobijemo 3 bobe.
S jedne strane to bi bila haus situacija za naručioce ove Aperacije i 'nako sladak momenat. S druge, Čelik je zaslužio pobjedu na terenu, i s te strane bio bi gorak ukus u ustima svakom normalnom navijaču Sarajeva..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 mar 2014, 13:50

SarajlijaTM je napisao/la:

Eto vidis, odmah se prica vraca za koga navijas i odmah branis svoj klub, imas od ove sezone miliona primjera svih klubova, uvijek se ima dvostruki kriterij, izvrcu se pravila, savez boli **** za klubove, spuca ti zabranu za navijace kad im je cejf! Odose oni u Brazil boli ih briga za ligu i klubove!
Pustite se vise tih djecijih prepucavanja i budala zna da je ova liga totalno nereugalrna i pustena na samo dno!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2014, 13:52

Odnesite munibu futrolu za sapun,kad ga toliko volite...

@pile-to tu zaboravili,to ni jedan ne spominje.btw.tad je sve bilo regularno

@burberry-a gdje si vidio da ja branim sadasnji savez?Kako si to skontao?Sto liga nije bila neregularna dok ste vi i borac drzali prva 2 mjesta??? Sto tad niko spominjao nista nije?? Sto dino selimović suti o mutnim radnjama,ako zna za njih i zadrzava to za sebe par godina,to je također krivicno djelo??
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 05 mar 2014, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 mar 2014, 13:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma ja, u Munibovo vrijeme bilo je srbin, hrvat pa bosnjak i tako u krug (sto odgovara klubovima tipa Sarajevo, Brotnjo, Modrica i sl.), a Sloboda mogla sebi delegirati koga je htjela, igrati mesarski kako je htjela i na taj nacin opstajati u ligi... ;) Ne seri Bgti...
jes jes, pa savez odluci 2:1 da sarajevo izgubi od borca 3:0

kako?

2 glasa srbin hrvat, 1 glas bosanac :D bravo nemoj vise majke ti, sarajevu da je to odg kao vama sto je odg i sad odg imalo bi bar jos jednu titulu u ovoj mešearskoj ligi a vi to dobro znate..

i ne davite tom pricom kao nama ivica dao licencu HAHAHHA sta je to ivica postao? david coperfild jbt ? :roll:

kad je nesto lose drugi su, kad je dobro ivica je, poceli ste pricati da i taktizira sa reprezentacijom i postavlja taktiku umjesto safeta,... naravno kad pobjede, kad izgube safet je kriv :mrgreen:

ps. ako je ivica sredio nama licencu a nismo je trebali dobiti onda je on ILEGALNO obavljao funkciju i treba da odg. Fks je samo poslalo dokumentaciju na drugostepenu komisiju

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 mar 2014, 13:55

Neću reć' da ti je priča glupa, ali eto zaključi sam...
DRUG NEBI TI PUNCA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 mar 2014, 13:56

VanBasten je napisao/la:

Popušiše, ni luk jeli, ni mirisali. A igrača bez radnih dozvola prošlo kroz ligu...
Pošto su tekmu igrala 2 "ilegalca", možda ode i za zeleni stol, i zijane zasluženu pobjedu. I mi dobijemo 3 bobe.
S jedne strane to bi bila haus situacija za naručioce ove Aperacije i 'nako sladak momenat. S druge, Čelik je zaslužio pobjedu na terenu, i s te strane bio bi gorak ukus u ustima svakom normalnom navijaču Sarajeva..
to bi bio backfire akcije u pravom smislu te rijeci tako da od tog nema nista:D... valjda smisao i jeste da Sarajevo ne uzme 3 b u Zenici ili da se nadje neki propust koji bi dugorocno ostetio hahaha

a neregularnosti na sve strane, od namjestenih utakmica, do registracija igraca i bog sami zna koliko jos igraca igra bez i jedne dozvole...treba obic klubove i ko bude imao sve ciste dozvole taj je i pokrenuo akciju :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 05 mar 2014, 13:56

Ne mjesajte u ove nebuloze ivicu osima, taj čovjek je spasio bh fufbal.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2014, 13:57

Ramštajne,koliko ti je godina,ako nije problem i sta si po zanimanju?Onako cisto informativno,bez ljutnje
Hvala

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 14:03

VanBasten je napisao/la:

Aha, dobicete 3 boda... :lol: :lol: :lol: Onda bi svaki tim mogao isto traziti i Celik bi u 2. ligu ganola... De, ne budite smijesni...

P.S. Evo igrala obojica, ja mislim da Zeljo mora traziti 3 boda... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čelik: Nurković, Jakupović, Horić, Bajraktarević (od 46.' Barać), Mešanović (od 60.'Simić), Kajkut, Jusić, Dedić, Mišić, Nestorović (od 75.' Popović), Lakićević. (ŠSŠ Vlado Jagodić);
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 mar 2014, 14:11

Interesantno je pitanje kako neko moze biti registrovan u savezu, a da nema radnu dozvolu. To se ocigledno ne provjerava, ili se do sada nije provjeravalo.
#divovi

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 mar 2014, 14:23

Baja_Zvjerka je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Aha, dobicete 3 boda... :lol: :lol: :lol: Onda bi svaki tim mogao isto traziti i Celik bi u 2. ligu ganola... De, ne budite smijesni...

P.S. Evo igrala obojica, ja mislim da Zeljo mora traziti 3 boda... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čelik: Nurković, Jakupović, Horić, Bajraktarević (od 46.' Barać), Mešanović (od 60.'Simić), Kajkut, Jusić, Dedić, Mišić, Nestorović (od 75.' Popović), Lakićević. (ŠSŠ Vlado Jagodić);
Šta je, prpa da se plan izjalovi? :lol: Naši, sumnjam da će se žaliti, bolje je dobiti novog saveznika u borbi koju smo započeli.
Nema veze, j.ebaćemo i vas i Nijaza svakako. Zadnji trzaji su vam ovo ba...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 14:28

Tako je mišu jedan, kad nemas argumenata onda tako pisi... ;)

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.