Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 03:37

haha.
Šta je s njegovim sinom ba, znam da je bila priča priej godinu-dvije da je veliki talenat?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 03:47

Znam da je igrao za Italiju U17. Na TM piše da je suspendovan do juna 2014.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/aaron ... 62936.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2014, 11:45

slika
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2014, 14:06

Čovjek ne odustaje :lol: :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 feb 2014, 17:15

Barbarez,Bolic,Baljic,Hibic,Konjic,Salihamidzic,Kodro,Music,Mujcin,Sabic, koje smo prije igrace imali,bolje nego danas sto imamo,nikad mi nece bit jasno kako se tada nismo kvalifikovali na neko prvenstvo !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 feb 2014, 18:24

Ne znam za vas i mišljenja o Haliloviću i tome kako se i zbog čega sprdao sprdao s našim savezom, al' momak je definitvno neko ko bi u našoj reprezentaciji napravio pravu konkurenciju u ekipi. Gledam ga sad' protiv Rijeke, ništa čitavu utakmicu napravili nisu, i sa igračem manje on utrpa dva gola u dvije minute i to na kakav način...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 feb 2014, 19:32

Aanonymous je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:pitanje za ove sto su malo vise upuceniji u desavanja unutar repke :D Da li je istina da je na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Francuske, koja se igrala u Sarajevu, Spaha udario samar Hasanu Salihamidžicu???
ovdje je bilo nešto veliko u pitanju, imao sam tu srecu da gledam tu tekmu i sjecam se dobro da je u nekoliko navrata Hasan tražio loptu sam bio i nije dobijao pasove, 2 poluvrijeme nije ni igrao..
zadnja njegova tekma u dresu BIH šteta...
ako se ne varam to je bila utakmica kada im je rekao da je vratio BH pasos, i uzeo njemacki ,
kako bi napravio transfer u Juventus a ne bi zauzimao mjesto kao stranac,
njegova zadnja tekma za repku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 feb 2014, 22:54

15 minuta utakmice BiH-Arg, Sušić: Seo pusti Mesija čuvaj Avdiju
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 02 mar 2014, 00:58

Head je napisao/la:slika
Strucni stab Safeta.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 08:42

Nije lijepo omalovažavati legende našeg fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 02 mar 2014, 09:01

ZutiMrav je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
Strucni stab Safeta.
[youtube][/youtube]
Sukob interesa vjerovatno :lol: :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 04 mar 2014, 17:35

Svaka cast nasem savezu na dosadasnjem radu,ali po nekom mom skromnom misljenju sramotno je da divna domaca publika koja zivi za zmajeve nece pogledati repku u Bosni i da ih na taj nacin ispratimo u Brazil.Ako vec nas vecina nemoze ici u Brazil barem smo zasluzili jednu utakmicu na Kosevu pred odlazak za SAD-e,ovak samo ispane da Bosnu moze gledati Dijaspora koja je pobjegla iz Bosne za boljim zivotom a mi koji smo osudjeni da jedva kraj s krajem nemamo tu cast.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 18:02

Nego otkud ove mjere za odijela sad,zar se vec zna ko ide u Brazil,zar se to nece kasnije odrediti? :mrgreen:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2014, 18:04

drummer je napisao/la:Nego otkud ove mjere za odijela sad,zar se vec zna ko ide u Brazil,zar se to nece kasnije odrediti? :mrgreen:
Susicev nece biti problem,lahko ga je skratit :)
Zeljeznicar! 1921 !

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 00:18

drummer je napisao/la:Nego otkud ove mjere za odijela sad,zar se vec zna ko ide u Brazil,zar se to nece kasnije odrediti? :mrgreen:
6 mj. prije SP Avdija prica kako mu se san ispunio sto ce biti igrati u Brazilu SP. :roll:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 05 mar 2014, 12:18

KEC je napisao/la:Svaka cast nasem savezu na dosadasnjem radu,ali po nekom mom skromnom misljenju sramotno je da divna domaca publika koja zivi za zmajeve nece pogledati repku u Bosni i da ih na taj nacin ispratimo u Brazil.Ako vec nas vecina nemoze ici u Brazil barem smo zasluzili jednu utakmicu na Kosevu pred odlazak za SAD-e,ovak samo ispane da Bosnu moze gledati Dijaspora koja je pobjegla iz Bosne za boljim zivotom a mi koji smo osudjeni da jedva kraj s krajem nemamo tu cast.

Potpuno se slažem sa komentarom, s tim da bi dodao još neke stvari. Nisam stvarno "pljucač niti kritičar", ali na ovaj zadnji boldani dio niko i ne obraća pažnju. **** ovu sirotinju koja je zadnju marku davala kroz kvalifikacije da bi došla do Zenice, jer do Insbruka ipak, prosječan domaći navijač BiH, nema šansu da dođe.

Gledam,usporedbe radi samo, za utakmicu u Klagenfurtu između Austrije i Urugvaja,ima ulaznica i po 8 EUR jer je lokalno stanovništvo "slabo-stojeće" finansijski.,a pogledajte cijene ulaznica u Insbruku.

I još jedna opaska koja mi se nikako ne sviđa, bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici, je to ,skoro pa "opće-narodno veselje" po hotelu gdje je smještena reprezentacija. Od pojedinih novinara koji su već godinama zalijepljeni kao krpelj za tkivo NS BiH,roditelja,stričeva,tečića,prijatelja i inih drugih. Gledam ovog lika sa Džekom, ne znam ko je, ali na svakom okupljanju je čovjek u hotelu sa ekipom.

Mislim da bi te naše momke,ipak trebali pustiti na miru i malo više ih zaštititi, na apsolutno svim okupljanjima i omogućiti veći PROFESIONALIZAM, koji dolikuje ekipi koja je učesnica SP u Brazilu.
Ja čak mislim da im je jedna od većih obaveza na okupljanjima, kako se otarasiti svih gore pobrojanih i da svakom udovolje dok PODIJELE besplatne karte za utakmicu i poneki dres.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2014, 14:50

zmajusk je napisao/la:
KEC je napisao/la:Svaka cast nasem savezu na dosadasnjem radu,ali po nekom mom skromnom misljenju sramotno je da divna domaca publika koja zivi za zmajeve nece pogledati repku u Bosni i da ih na taj nacin ispratimo u Brazil.Ako vec nas vecina nemoze ici u Brazil barem smo zasluzili jednu utakmicu na Kosevu pred odlazak za SAD-e,ovak samo ispane da Bosnu moze gledati Dijaspora koja je pobjegla iz Bosne za boljim zivotom a mi koji smo osudjeni da jedva kraj s krajem nemamo tu cast.

Potpuno se slažem sa komentarom, s tim da bi dodao još neke stvari. Nisam stvarno "pljucač niti kritičar", ali na ovaj zadnji boldani dio niko i ne obraća pažnju. **** ovu sirotinju koja je zadnju marku davala kroz kvalifikacije da bi došla do Zenice, jer do Insbruka ipak, prosječan domaći navijač BiH, nema šansu da dođe.

Gledam,usporedbe radi samo, za utakmicu u Klagenfurtu između Austrije i Urugvaja,ima ulaznica i po 8 EUR jer je lokalno stanovništvo "slabo-stojeće" finansijski.,a pogledajte cijene ulaznica u Insbruku.

I još jedna opaska koja mi se nikako ne sviđa, bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici, je to ,skoro pa "opće-narodno veselje" po hotelu gdje je smještena reprezentacija. Od pojedinih novinara koji su već godinama zalijepljeni kao krpelj za tkivo NS BiH,roditelja,stričeva,tečića,prijatelja i inih drugih. Gledam ovog lika sa Džekom, ne znam ko je, ali na svakom okupljanju je čovjek u hotelu sa ekipom.

Mislim da bi te naše momke,ipak trebali pustiti na miru i malo više ih zaštititi, na apsolutno svim okupljanjima i omogućiti veći PROFESIONALIZAM, koji dolikuje ekipi koja je učesnica SP u Brazilu.
Ja čak mislim da im je jedna od većih obaveza na okupljanjima, kako se otarasiti svih gore pobrojanih i da svakom udovolje dok PODIJELE besplatne karte za utakmicu i poneki dres.
Slazem se!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 mar 2014, 00:52

Vidim Baho je po fb poceo opet da prica da se "nesto" desava oko reprezentacije :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2014, 09:15

Adi_Zepce je napisao/la:Vidim Baho je po fb poceo opet da prica da se "nesto" desava oko reprezentacije :mrgreen: :mrgreen:
Iskreno, Baho je jedan od najvećih neprijatelja ove reprezentacije. Nakon svakog kiksa on digne glas i kaže neke stvari (odnosno, kaže da zna, ali ih ne iznese u javnost), zapali široku narodnu masu i to je to.

Mislim da bismo mu trebali dovesti Salihamidžića i da popričaju o posuđenim parama. Možda bi konačno tad i ova mlađa raja shvatila o kakvom se liku radi -> klasična prelivoda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 10:22

Kod Ćire je bila situacija da i navijaci uzivaju skupa sa igracima po hotelima i treninzima. Kod Susica evo ostala samo rodbina i strucni stab. Ne znam ko treba doc pa da se rijesi i rodbine :D, jedino Vahid bi bio spreman i na taj korak odcjepljenja i kod njega bi bilo ko u vojsci.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Baci13, CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, perun, Sheyi, signalidunapark i 79 gostiju.