FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 05 mar 2014, 08:25

ChWilla je napisao/la:kome smeta cardiff u premiershipu? šta krije kriminalna hobotnica engleskog FA i zbog čega se boji vincenta tana?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 05 mar 2014, 08:52

Ja kako vidim situacija je slijedeća:
-Dedić još ne može da igra zbog papira
-Povrijeđeni su Bogdanović, Kvesić i Tomić
-Roviti su Antolović, Kerla, B.Čolić i Zolotić

Volio bih da mi neko ko je bolje upućen kaže detaljnije šta je sa Bogdanovićem, Tomićem i Kerlom? Možemo li računati na njih na derbiju, ako ne za utakmicu sa Zrinjskim?
Kada će biti regulisan status Dedića, a obzirom da smo ga doveli čini mi se da od Kvese nema ništa do kraja sezone?
Kakav je Benjo na treninzima, ima li šanse da počne igrati u ovim narednim tekmama?
Zolotić predpostavljam spreman, obzirom da ga je zvao Jagodić?

Ako sam zaboravio nekoga od povrijeđenih, rovitih i uvrijeđenih, neka me neko ispravi.
Hvala unaprijed.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 mar 2014, 08:56

Utic je napisao/la:Ja kako vidim situacija je slijedeća:

Volio bih da mi neko ko je bolje upućen kaže detaljnije šta je sa Bogdanovićem, Tomićem i Kerlom? Možemo li računati na njih na derbiju, ako ne za utakmicu sa Zrinjskim?
Kada će biti regulisan status Dedića, a obzirom da smo ga doveli čini mi se da od Kvese nema ništa do kraja sezone?
Kakav je Benjo na treninzima, ima li šanse da počne igrati u ovim narednim tekmama?

Ako sam zaboravio nekoga od povrijeđenih, rovitih i uvrijeđenih, neka me neko ispravi.
Hvala unaprijed.
Bogdanovic dobio neki udarac u Bijeljini,trebao bi igrati protiv Zrinjskog,a protiv kona ne moze jer je u prvom dijelu kupa igrao za Zvijezdu.
Kvesa se moze mozda tek ocekivati u zadnja 2-3 kola,ojacao je ali ipak ima strah da udje u duel,a Tomic je prehladjen ja mislim i trebao bi igrati protiv kona.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 mar 2014, 08:59

Nešto gledam ovu našu facebook stranicu (inače se ne bavim tom socijalnom mrežom i totalni sa amater po tom pitanju jer sve mi je nekako nabacano i haotično), ali ne mogu da vjerujem da smo mi za godinu i po skupili ljudi kao pitari za skoro 4 godine. Nije neka pamet da smo uvijek bili popularniji klub iz more razloga, ali opet mi nekako nevjerovatno. Da li negdje griješim? Pa ako bi se nastavilo ovim tempom mi bi za 4 godine imali 300k.
Mislim da je to zaista odlična promocija kluba i svaka čast ljudima koji to vode.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 mar 2014, 09:06

ja mislim da od lajkova nema ništa konkretno, kad mi makar 5% tih ljudi došlo na svaku utakmicu to bi bilo nešto, a ovako je to k'o i protesti i peticije na fejsbuku, ruši ovo, pomozi onom, a nikom ništa...

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 05 mar 2014, 09:07

Ja mislim da Bogdanovic ipak ima pravo nastupa u KUP-u..cini mi se da nije igrao za Zvijezdu u tom takmicenju..neka me ispravi neko ako grijesim.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 mar 2014, 09:10

adoni je napisao/la:Ja mislim da Bogdanovic ipak ima pravo nastupa u KUP-u..cini mi se da nije igrao za Zvijezdu u tom takmicenju..neka me ispravi neko ako grijesim.
I ja sam upravo saznao da ima pravo igrati i obradovala me ta informacija :D
Nije igrao za Zvijezdu u kupu kad su izgubili od Viteza

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 05 mar 2014, 09:54

Prema pisanju Avaza privremeno će državu napustiti Petar Bašić, te igrači Sarajeva Miloš Stojčev, Ivan Tatomirović, Irfan Vusljanin, Krste Velkoski, Mario Tadejević i trener Robert Jarni, s tim da se oni odmah mogu vratiti u Bosnu i Hercegovinu.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 mar 2014, 09:58

Idemo krug do granice i nazad. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 mar 2014, 10:02

Krste vec u Makedoniji. Ovi ostali mogu taman u posjetu tetkama. :mrgreen:

A sad ozbiljno. Ko su sve stranci u Zelji? Nije valjda da je kod vas sve cisto.
#divovi

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 mar 2014, 10:04

moustapha je napisao/la:Krste vec u Makedoniji. Ovi ostali mogu taman u posjetu tetkama. :mrgreen:

A sad ozbiljno. Ko su sve stranci u Zelji? Nije valjda da je kod vas sve cisto.
antolovic,loncaric i zeljkovic ostali sve nasi :D http://en.wikipedia.org/wiki/FK_%C5%BDe ... r_Sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: super, dana/u 05 mar 2014, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 mar 2014, 10:05

Joj kad vam posaljemo inspekciju u subotu na poluvremenu. :mrgreen:
#divovi

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 mar 2014, 10:06

moustapha je napisao/la:Joj kad vam posaljemo inspekciju u subotu na poluvremenu. :mrgreen:
imamo kjosevskog boli nas a i ova dvojica idu do splita na kafu pa se vracaju i kazu povest ce i zeljkovica da vidi split :lol: :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 mar 2014, 10:08

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Olimpic" onclick="window.open(this.href);return false; evo ko je zvao inspekciju,nemaju ni jednog stranca :o

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 mar 2014, 10:23

Bice bas tesko za Zrinjskim, tradicionalno dobro igraju na Grbavici. Nadam se da ce ova Zeljina djeca odigrati kao nikada do sada...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2014, 10:28

Poderacemo ih, samo da se oporave povrijedjeni i bolesni... Kad mlada repka igra, kad nam se nasi vracaju, jel danas?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 mar 2014, 10:31

De ba ljudi, manite se manjeg gradskog kluba. Okrenimo se Zrinjskom, pa to nam je najbitnija tekma, tu se sve prelama!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 05 mar 2014, 10:33

Situacija se polako kristalizuje i izlaze stvari na vidjelo... pokazat će se vrlo brzo ko je krivac za ove tenzije oko radnih dozvola, prijave Ramica, Olimpic afere u hotelu Brotnjo i sl. dešavanja u BiH fudbalu.
Jedino mi je zaista zasmetala činjenica što su ona dva uhljupa (dino i ibrakovic) odmah i neargumentovano navalili na Želju. Žele nas uvući u neraščišćene račune iz svoje prošlosti (Gracići, Blekići, Popaj i sl.). Ali dobro... to smo navikli od pitara, jer zna se da ko njih uvijek igra ona "mrzim Željezničar", pa onda sve ostalo.
Moram reći da smo ispali gospoda opet, po ko zna koji put, jer bez obzira na tenzije i dešavanja g. Šiljak kulturno i elokventno poziva i traži da se odobri dolazak gostujućih navijača na kup utakmicama.

Protiv zrinjskog očekujem pobjedu, tešku jer je zrinjski uvijek dobar na Grbavici. Ali se nadam da će igrati Tomić, Bogdanović, Zola, Benjo... ako budu pobjeda je 100%.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 05 mar 2014, 10:36

super je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Olimpic evo ko je zvao inspekciju,nemaju ni jednog stranca :o
Ovo je stvarno postalo degutantno. Par dana pred utakmicu, stiže (javna) tužba za dug za hotel i prijetnja da se neće dati licenca Olimpicu, nakon što je nedavno taj isti hotel napustilo FK Sarajevo...da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Hoće li u ponedeljak izaći da je Dedić pustio Zubanu gol '98???

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 mar 2014, 10:58

arelinho je napisao/la:
Utic je napisao/la:Ja kako vidim situacija je slijedeća:

Hvala unaprijed.
Bogdanovic dobio neki udarac u Bijeljini,trebao bi igrati protiv Zrinjskog,a protiv kona ne moze jer je u prvom dijelu kupa igrao za Zvijezdu.
Kvesa se moze mozda tek ocekivati u zadnja 2-3 kola,ojacao je ali ipak ima strah da udje u duel,a Tomic je prehladjen ja mislim i trebao bi igrati protiv kona.
Bogdanovic ima srcanih problema , u pitanju je nastavak njegove karijere ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, F1921B, Google Adsense [Bot] i 23 gosta.