Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nut_shell
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la nut_shell » 05 mar 2014, 08:27

[youtube][/youtube]

Spreha li iko ovdje spanski? Ako sam dobro skontao ovo pitanje na 0:30 pitaju ga u vezi repke i EP 2016, ali ne razumijem mu odgovor.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 mar 2014, 08:39

nut_shell je napisao/la:[youtube][/youtube]

Spreha li iko ovdje spanski? Ako sam dobro skontao ovo pitanje na 0:30 pitaju ga u vezi repke i EP 2016, ali ne razumijem mu odgovor.
Rekao je da jos ne misli o tome, da zeli sto vise igrati u klubu i napredovati kao igrac, a onda kada vrijeme dodje za takvo nesto da sigurno zeli igrati (EP sa svojom zemljom), kao sto je slucaj sa svakim igracem.

Ovako normalan mladi igrac da odgovor, a ne kao Sanjin Prcic koji je umislio da je Zizu, jer igra u Francuskoj.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 mar 2014, 08:56

nama Arslanagic extremno potreban sobzirom da spahic na zalasku karijere, tako ako dobijemo arslanagica i jos nam se sead hajrovic razvije u dobrog beka, s obzirom da su hajrovic 185 cm i arslanagic po 190 cm bit ce to dobro onda, lakse cemo spahu preboliti ako ima dobre zemjene.

dali je iko gledao ovog malog Milosevica , kakav je???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 mar 2014, 11:27

Mozambik je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Arslanagic nikad nije bio ni pitanje kao ni jedan Bosnjak iz Hercegovine kojem se pristupilo jer takvi smo mi a vi Bosanski Bosnjaci malo jace pritisnite vasu djecu pa da nas ne trzaju svako malo hehehehe. Sala ali ima i istine u njoj zar ne
Nema nimalo istine i sala je neumjesna. Đubre je đubre nije bitno geografsko porijeklo, kad te tako roditelji odgoje.
Sta odmah skaces salim se malo a da nema istine vidi ovo. Svi koji imaju veze sa Hercegovinom a Bosnjaci su Spaha, Kolasinac, Arslanagic, Begovic, Lulic, Dzeko prije Salihamidzic nisu nas zahebali a ova djeca Bosanska hmmmm. Ibrahimovic, Seferovic, Srna,Halilovic,Tankovic, Junuzovic, Handanovic.... Stiskajte ovu djecu jace da vise vole BIH.
Ja ne znam jedno Hercegovacko dijete da je slicno ovima mozda ima reci mi ako ti znas.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 mar 2014, 11:31

dubrovnik je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Arslanagic nikad nije bio ni pitanje kao ni jedan Bosnjak iz Hercegovine kojem se pristupilo jer takvi smo mi a vi Bosanski Bosnjaci malo jace pritisnite vasu djecu pa da nas ne trzaju svako malo hehehehe. Sala ali ima i istine u njoj zar ne
Nema nimalo istine i sala je neumjesna. Đubre je đubre nije bitno geografsko porijeklo, kad te tako roditelji odgoje.
Sta odmah skaces salim se malo a da nema istine vidi ovo. Svi koji imaju veze sa Hercegovinom a Bosnjaci su Spaha, Kolasinac, Arslanagic, Begovic, Lulic, Dzeko prije Salihamidzic nisu nas zahebali a ova djeca Bosanska hmmmm. Ibrahimovic, Seferovcic, Srna,Halilovic,Tankovic, Junuzovic, Handanovic.... Stiskajte ovu djecu jace da vise vole BIH.
Ja ne znam jedno Hercegovacko dijete da je slicno ovima mozda ima reci mi ako ti znas.
Gdje njega samo nadje da mi je znati.. Momak rodjen u Sarajevu, odrastao u Sarajevu, citav rat bio u Sarajevu i onda ti napises Hercegovac.... Pa dobro jesu, svi su Hercegovci, al su prije tog svi Bosanci.. Jer nigdje u svijetu za nase ljude, bilo koje vjere ,ne kazu Hercegovci... Vec kazu Bosanci...
Pa i Toma Nikolic wannabe Srbe zove Bosancima :lol: :lol:

Al svejedno glupa ti je prica i takvo brojanje krvnih zrnaca...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 mar 2014, 11:38

Sta ima veze gdje je Dzeko odrasto ima gene tvrde Hercegovacke i ja sam u Dubrovniku rodjen i odrasto, Tankovic u Svedskoj, Handanovic u Sloveniji...Treba djecu vise okrecati domovini tako da ne bude imalo veze gdje su odrasli a ja i dalje ne znam za slucaj slican nabrojanim koji je Bosnjak iz Hercegovine.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 mar 2014, 11:51

@BeastZE

Molim te bez predavanja politickog ili religijskog karaktera. Vrijedi i za ostale!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 05 mar 2014, 11:53

Ti opomeni ove koji su počeli s tim ;)
❶❾❽❽

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 mar 2014, 11:53

BeastZE je napisao/la:Ti opomeni ove koji su počeli s tim ;)
Jesam :)

edit:

dubrovnik, ostavi se te teme plz, ovo nije forum za takve diskusije. zato sam izbrisao komentar.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 mar 2014, 11:56

Pa nije ovo politika ljudi moji vec je itekako vezano za danasnji sport pogotovo u BIH.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 mar 2014, 11:59

_dreamer_ je napisao/la:
BeastZE je napisao/la:Ti opomeni ove koji su počeli s tim ;)
Jesam :)

edit:

dubrovnik, ostavi se te teme plz, ovo nije forum za takve diskusije. zato sam izbrisao komentar.
Dobro necu vise nikad hehehe.Sto se ovako lako ljutite ovdje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 00:16

Igrače koji su večeras pozvani ne treba uopšte kriviti,svako ko ih je pogledao par utakmica zna o kakvim se igrčima radi.

Ono koga treba kriviti je imenom i prezimenom Safet Sušić, čovjek koji poziva igrača jer je ČUO da je dobar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 01:08

Najbolji lijek za trenutnu situaciju u reprezentaciji jeste zaostravanje konkurencije. Od Salatica, Arslanagica, Zeca pa i Adilovica do Muslimovica i Rahimica, cisto da se zna da svaki igrac u svakom trenutku moze otici na klupu, plus sto bi dobili na kvalitetu. Ne kritikujem nase glavne igrace, medjutim treba da imaju u vidu da kad dolazak na okupljanje ne znaci automatski i 90 minuta na terenu. Ovako, kad bi jednom Pape izveo evo uzecu za primjer Salihovica a ubacio Salatica, pa ostavio malo Lulica na klupi da Izet igra, i oni drugi standardni bi se dodatno motivisali i uozbiljili pa ne bi imali scene sa danasnje utakmice. Prosirenje igrackog kadra je neminovnost, steta sto jos ranije nismo isprobali 4-5 igraca, kad je bilo prilike za to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 06 mar 2014, 01:24

Žalit ćemo mi za Zahirovicem, momak je uvijek konkretno odigrao za reprezentaciju i davo je svoj maksimum uvijek, samo je ovdje nekima smetalo kad čovjek "napravi korner nakon kojeg smo mogli primiti gol".

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 01:25

Durden je napisao/la:Žalit ćemo mi za Zahirovicem, momak je uvijek konkretno odigrao za reprezentaciju i davo je svoj maksimum uvijek, samo je ovdje nekima smetalo kad čovjek "napravi korner nakon kojeg smo mogli primiti gol".
hEBI ga nije više ni Zahirović u modi :D Birajte ljudi
slika

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 01:26

Zasto se ne rodi novi Pogba u Teocaku recimo u pm.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 01:29

19risha88 je napisao/la:
Durden je napisao/la:Žalit ćemo mi za Zahirovicem, momak je uvijek konkretno odigrao za reprezentaciju i davo je svoj maksimum uvijek, samo je ovdje nekima smetalo kad čovjek "napravi korner nakon kojeg smo mogli primiti gol".
slika
Od Bartolovica i Hrgovica, pa Damjanovica, Pandze i Ibricica, prije Hibica, Biscevica itd., Hajduk nam je davao igrace koji su bili veoma bitni faktori u nasoj reprezentaciji. Tako da se stara dobra praksa ne treba mjenjati, Hajduk je kod nas oduvijek bio u modi i nadam se da ce tako i ostati.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 01:31

Kako mislis Biscevica?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 01:33

Sabinho je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
slika
Od Bartolovica i Hrgovica, pa Damjanovica, Pandze i Ibricica, prije Hibica, Biscevica itd., Hajduk nam je davao igrace koji su bili veoma bitni faktori u nasoj reprezentaciji. Tako da se stara dobra praksa ne treba mjenjati, Hajduk je kod nas oduvijek bio u modi i nadam se da ce tako i ostati.
Samo što su za tvoju informaciju to bili nosioci nekada u Hajduku, a ovi danas koji nam dolaze nit su glavni igrači tima nit mogu blizu ni generaciji Biscevica,a kamoli onoj Hibića koji je igrao Ligu prvaka,haman četvrtfinale ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 01:39

Hmmmm : " Do ovog dvoboja najstandardnijeg igrača Hajduka, jer Sušić je jedini odigrao 22 utakmice, najviše od svih prvotimaca."

Takodje, Hajduk nezamisliv bez Avdije Vrsajevica, kako god: "Krstičević presretan pobjedom na Parku Mladeži: Vršajević je najbliže Vukušiću što imamo". Kad ode najbolji igrac i onda trener navede igraca koji je najblizi tom koji je otisao ne znam kakko se to zove.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 11 gostiju.