Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Procitaj jos jedanput, ti kao navijac Seada Susica i Germanije Sportagenture.calcio je napisao/la:@Princi, hoces da kazes da je neki menadzer nesto slagao? Tccc kuda ide ovaj svijet kad ni menadzerima vise ne mozes vjerovati![]()
Ja se nadam da ce Anel nekako "upaliti" i pokazati nesto, prije godinu, dvije je obecavao, ali transfer u jacu ligu je izostao. Njegov menadzer Darko Smoljan iz Germanija Sportagenture, kolega Seada Susica, je slagao i Anela i novine. Pricao je kako je Anel kratko pred transferom u Middelsbrough. Cak je uvjerio Anela, koji je to isto prenio novinama.![]()
No na to su se novine ukljucile, kontaktirale Middelsbrough i ovi su rekli da je to obicna izmisljotina, da nikad nisu culi za njega. To je bilo po novinama u Austriji, zbog tog menadzera Anel je izgledao kao budaletina i lazov. No eto odlucio se da ostane u Germaniji Sportagenturi.
Ovdje se moze sve procitat: http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono samo da znate ko su i kakvi su ljudi iz te agenture, taj Smoljan je zajedno sa Seadom Susicem sef te iste agenture. Pa da se ne cudite kako marifetluk se radi bez problema ili morala. A ko je lud i slijep tome jos aplaudira.
Covjek bi pomislio taj Tino vec godinama igra u prvoj ekipi na ustrb nekog boljeg igraca. Recimo da Pjanic sjedi na klupi utakmicu za utakmicom a Tino igra umjesto njega, eto koliko kukate. Da se Tino preziva nekako drugacije sigurno nebi imali nista protiv da se isproba. Kao sto ste ranije govorili da Anel treba da se isproba. ALi kako vam je Susic izbio jedan za drugim argumente iz ruku, osamario vas nebrojeno puta, tako se vas prostor za djelovanje suzava. Vise ne birate sta cete kritikovati jer nemate vise mnogo opcija da birate. Nego udri na slijepo.Principatus je napisao/la:Ma mozes ti pokusati da relativiras koliko hoces. Ali ipak se vidi da je Darko Smoljan, Sead Susic i citava Germanija Sportagentura jedna obicna banda lazova, koji o serioznom radu ne razumiju nista, pa su spremni da idu i preko ledja svojih igraca. Tako blamirati Anela Hadzica je sramota sta su radili sa momkom u Austriji.
Znam da tebi kao navijacu te iste bande nepotizam i lazi vrijede kao standard u bilo kojem poslu. No postoje naravno i normalne agencije za fudbalere, normalni menadzeri i normalni selektori drzava, gdje se nepotizam nemoze provoditi. Ali to su neki drugi standardi.
Ma mozes ti pokusati da relativiras koliko hoces. Ali ipak se vidi da je Darko Smoljan, Sead Susic i citava Germanija Sportagentura jedna obicna banda lazova, koji o serioznom radu ne razumiju nista, pa su spremni da idu i preko ledja svojih igraca. Tako blamirati Anela Hadzica je sramota sta su radili sa momkom u Austriji.
Znam da tebi kao navijacu te iste bande nepotizam i lazi vrijede kao standard u bilo kojem poslu. No postoje naravno i normalne agencije za fudbalere, normalni menadzeri i normalni selektori drzava, gdje se nepotizam nemoze provoditi. Ali to su neki drugi standardi.
Odgovorno vam tvrdim preko izvora koji je blizak Anelu,da je to bila podvala za sve njih,tj. navedenu agenciju i g-dina Smoljana i samog igrača.,a dokaz tome je i nastavak njihove saradnje, te današnji nastup momka protiv Egipta. Zato ne nasjedajte na sve natpise iz novina i portala, jer smutnje i podvale u svijetu menadžerstva i ostale agenture, nisu ništa manje nego u nekim narko kartelima, samo što se rade u "rukavicama".Principatus je napisao/la:Ovo je tema Anela Hadzica i kako ga je Germanija izlevatila i osramotila. A ti pises kao odgovor o Tini Susicu.
Postavio sam novinske clanke iz Austrije koje pokazuju kako Germanija Sportagentura radi, a ti prvo pokusavas relativirati, da su ionake sve agencije lopovi (a nisu), pa pricas o Tini. ADS ili sta?![]()
Ne vrijedi pisati i trositi vrijeme, nego ovako:
Ma mozes ti pokusati da relativiras koliko hoces. Ali ipak se vidi da je Darko Smoljan, Sead Susic i citava Germanija Sportagentura jedna obicna banda lazova, koji o serioznom radu ne razumiju nista, pa su spremni da idu i preko ledja svojih igraca. Tako blamirati Anela Hadzica je sramota sta su radili sa momkom u Austriji.
sta nam naprica dm ili am ili aml ja mislim da je trp ili ops a mozda i efrZutiMrav je napisao/la:Tino je DM ili AM, AML
U ovako lošoj utakmicu nije nista mogao pokazat i on i Tino.NEZALAGANJE je napisao/la:Sine,fin si momak,ali nemas kvalitet jednostavno...Zao mi je!![]()
Daj ne pricaj bolan.Covjek igrao pola sata na poziciji zadnjeg veznog,a da nije zapoceo akcije niti oduzeo lopte.Njegovo je da to uradi i pokaze svoj kvalitet,a drugi nek grijese.Plus ga covjek ostavi da zatvori pozadi nakon kornera,a on ispadne na aut liniji kao totalni amater i Egipcanin se nadje u 100% sansi...Elegant je napisao/la:U ovako lošoj utakmicu nije nista mogao pokazat i on i Tino.NEZALAGANJE je napisao/la:Sine,fin si momak,ali nemas kvalitet jednostavno...Zao mi je!![]()
Prvi put igraju, isto bi ovako pričali za Prcica, i sve ostale.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot] i 31 gost.