Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Mozambik » 04 mar 2014, 23:13

Bit cemo u rangu Andore i Malte za 10,15 godina, eto kud vodi nas fudbal. Na dijasporu se vise neces moci oslanjati, a na nasim terenima trckaraju igraci kojima je krajnji domet Azerbejdzan

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 mar 2014, 23:14

Kad se samo sjetim kako su nas u pocetku pricali Pjanic,Salihovic,Begovic ,pa i Miske donekle,a kako ga danas pricaju,uopste nemam dilemu da ce i Sei doci s vremenom 'na svoje'. ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 mar 2014, 23:16

Meni se cini da je majstor kola
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 mar 2014, 23:20

Momciluka mi je sa ovim jos i drazi,znaci dzaba i rodjenje i jezik i prijatelji i skola i sve,ja volim BiH i igram samo za nju.
Momčiluko,volimo te ponosu naš.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 23:20

rušilac ima 100k fanova na Faceu, prvo će pasti Spaha, zatim Vedo, a do Džeke ima mašala :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2014, 23:38

Al zato parla Njemački 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 04 mar 2014, 23:55

Seo kralju!!! Neka si ti nasu Bosnu izabrao pa makar da nijednu rijec neznas na nasem izgovorit. Mada nije on nista slabiji od ijednog naseg djeteta njegovih godina koje je odraslo u dijaspori.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2014, 23:58

Igra on srcem na terenu na dva jezika, ne brinite. 8-)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 mar 2014, 00:00

Najveci dijasporski dobitak u istoriji BiH.

Moze se spomenut Pjanic, ali ipak to je bio Luksemburg, jedna od najgorih ekipa u Europi i izbor nije bio tezak.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 05 mar 2014, 00:05

ZgemboAdislic je napisao/la:Najveci dijasporski dobitak u istoriji BiH.

Moze se spomenut Pjanic, ali ipak to je bio Luksemburg, jedna od najgorih ekipa u Europi i izbor nije bio tezak.
Kako stvari trenutno stoje, sigurno jeste najveci dobitak. Kao sto neko rece, sada mi je jos drazi postao nakon ovog intervjua na njemackom, dzaba sve ali ja volim svoje, svaka cast Seade i cijeloj mu familiji, da su Tankovici pola ovoga nebi bilo dileme ni tamo. Jos su iz Srebrenice, e moje Bosnje.....

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 mar 2014, 00:07

Hah Seo kralj majke mi, kako neko da mu zamjeri, ne zna ni pricat kako treba a srcem je odlucio.. sigurno ni njemu nije ugodno jbg..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 mar 2014, 01:53

Nema Problema 8-) 8-) 8-) 8-) to je bitno :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 mar 2014, 01:57

Chinaglia je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:uđem na portal, vidim naslov, Kolašinac: Imamo velike šanse na SP-u jer se igra turnirski

otvorim članak, pokrenem video, momčiluka priča na njemačkom :lol:
Jadni ovi novinari, moras znat francuski, njemacki i nesto engleskog da bi pricao sa vlastitim reprezentativcima. :D
krvav je to lebac :D
"..nema socialno.." :D

Seo lavina!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 05 mar 2014, 02:13

Kažu Majstor sa foruma intervjuisao Seu u tom intervjuu na švapskom. Majstore, pa gdje si jebote?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 02:21

Sto mi je ovdje interesantno je sta i kako Sead govori o utakmici, o SP (da je na turniru sve moguce) i tako dalje. Ono bas tipicni nacin govora i razmisljanje nekoga ko je prosao selekcije Elfa i njemackih klubova. Da su postavili umjesto njega Lahma ili Schweinsteigera istu spiku bi culi. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 mar 2014, 10:13

Svaka cast Schalke-u za ovo. Objavise post na nasem jeziku

slika
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 05 mar 2014, 10:20

Principatus je napisao/la:Sto mi je ovdje interesantno je sta i kako Sead govori o utakmici, o SP (da je na turniru sve moguce) i tako dalje. Ono bas tipicni nacin govora i razmisljanje nekoga ko je prosao selekcije Elfa i njemackih klubova. Da su postavili umjesto njega Lahma ili Schweinsteigera istu spiku bi culi. :lol:
Tako i treba razmisljati! A ne kao nasa javnost.. cilj je proci grupu, i onda predati mec u 1/8 finala jer smo cilj ispunili. Sve je moguce, bez obzira kakvu ekipu budemo imali, pokazali smo kvalitet samim odlaskom na SP!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 mar 2014, 10:26

E draze mi je ovo njegovo "Dobro, nema problema" nego svi intervjui koje sam do sad cuo na pripremama :mrgreen: :mrgreen: Vidi se da je fino, vaspitano dijete :D Nego citam ovu temu unazad par stranica i nemogu da vjerujem kakvih sve likova ima. Kontam ma hajde, forum je, sta me briga, ali ipak odlucih da ostavim svoj komentar. Malo duzi ali sta je tu je. Upalili su se neki k'o kutnjaci i na ovoj temi i to zbog ni manje ni vise nego cinjenice da Seo ne prica Bosanski jezik. Znaci dijete koje je rodjeno u Njemackoj, odraslo u Njemackoj, skolovalo se u Njemackoj za divno cudo prica Njemacki jezik a ne Bosanski (odatle su mu ipak rooditelji)? Pa kako samo moze? :roll: :roll: Dragi forumasi roditelji Asmira Begovica, Sejada Salihovica, Harisa Medunjanina, Miralema Pjanica, Seada Kolasinca i ostalih su pobjegli u Njemacku, Francusku, Kanadu i gdje vec ne da izvuku zivu glavu i da sebi obezbjede buducnost. Jel vi fakat mislite da su oni imali vremena sjediti kuci sa djecom dok su ista odrastala i uciti ih Bosanskom jeziku i okolinama gdje 95 % djece sa kojima se igraju, idu u skolu, znaci komuniciraju, govore samo Njemacki odnosno Engleski ili Francuski jezik? Ne nego su radili po cijele dane da obezbijede tu svoju djecu. I na kraju dana im nije ni docega, a kamo li da sjednu i uce djete bosanski jezik. Ovo znam iz iskustva jer sam sa porodicom odmah nakon rata odselio u Ameriku da bi obezbijedili sebi bolju buducnost. Meni je bilo 13 a bratu 5 godina tako da meni nije bio problem bosanski jer sam bio dovoljno star i znao sam ga. U roku od godinu dana mali brat je potpuno zaboravio bosanski jer je isao i igrao sa sa Americkom djecom, u skoli isto nije bilo bosanaca pa je i u skolu isao samo sa Americkom djecom. I normalno da ce komunicirati na engleski. Kad je stara skontala zabranila nam da govorimo engleski u kuci i onda je ponovo poceo pricati bosanski. Sad dosta dobro govori bosanski. Medutim moja poenta je, zar je moj brat manji patriota i zar on manje voli Bosnu od mene samo zato sto ne prica dobro bosanski jezik kao ja? Nikad u zivtu. Sve dok se ovi momci, ukljucujucu i Seu, srcem bore za repku (a bore se) i predstavljaju je u najboljem svijetlu, mene sto se tice mogu se i na kineskom sporazumijevati. Meni nikakav problem. A neki ce uvijek od muhe medvjeda praviti. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 05 mar 2014, 10:27

Pročitam nekoliko stranica unazad i imam šta vidjeti, milion glupih kritika na račun dvadesetogodišnjaka.Pa to samo kod nas ima. Za njega je najbitnije da skuplja iskustvo i da igra protiv najboljih timova i igrača, to mu može biti samo od velike pomoći. A uostalom *ebeš mladog igrača koji ne griješi.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 mar 2014, 11:48

Ma ko ga kritikuje, ne damo mi na naseg Sea 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 26 gostiju.