U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ne reklamirate previše Andreja, bude li pravo pravo dobar, na prvi mig ode on preko Drine!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Već sam bio kažnjen zbog ovog, al ja sam se izjasnio onako kako sam odgajan, moja privatna stvar. Ti još uvijek ne odgovaraš na pitanje.DukeOfWellington je napisao/la:Ne pravim se lud pored očiju. Pitanje ti je na nivou "otkud znaš da je nebo plavo" pitanja.Heller je napisao/la:Opet mi ne odgovori na pitanje
Isto kao što znam da si i ti Bošnjak, vidi ti se po ponašanju. Pri tome to kako si se izjasnio ne predstavlja nikakvu ulogu, mog'o si se izjasnit i k'o Kinez, ali to te ne čini Kinezom.
O krizi identiteta priča neko ko odbija da se izjasni kao ono što zaista jeste
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A kao trebao bih da odgovaram na smiješna pitanja? Ne pada mi na pamet. Meni je jako žao ako ti takve stvari nisu očigledne, ali to je tvoj problem.
Izjasnio se kako si odgajan? Jesil se i na pitanje o matičnom broju izjasnio kako si odgajan? Bilo je i nekih koji su se izjasnili "kako se osjećaju". Ja sam recimo na popisu dao egzaktne podatke o sebi i to na sva pitanja i nije mi to privatna stvar, ovako javno volim to da kažem, ne kao neki kojima je to privatna stvar, a o drugima pričaju da imaju krizu identiteta. Nije mi trebala nikakva odgojna mjera da mi odredi odgovore na neka pitanja.
Izjasnio se kako si odgajan? Jesil se i na pitanje o matičnom broju izjasnio kako si odgajan? Bilo je i nekih koji su se izjasnili "kako se osjećaju". Ja sam recimo na popisu dao egzaktne podatke o sebi i to na sva pitanja i nije mi to privatna stvar, ovako javno volim to da kažem, ne kao neki kojima je to privatna stvar, a o drugima pričaju da imaju krizu identiteta. Nije mi trebala nikakva odgojna mjera da mi odredi odgovore na neka pitanja.
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa nisu jos izasli rezultati popisa,cemu nepotrebna diskusija . 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Ima li neko nesto konkretno da kaze na osnovu mog pitanja.Format je napisao/la:Ako moze Tankovic biti novi Zlatan,ovaj je novi RobenZutiMrav je napisao/la:Kaze strucnjak Jagodic da je Lazic novi Robbenmambabalkan je napisao/la:Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.![]()
![]()
Sta je tesko reci Bosanac sam, Ateista, rodjen u Jugoslaviji i caoDukeOfWellington je napisao/la:A kao trebao bih da odgovaram na smiješna pitanja? Ne pada mi na pamet. Meni je jako žao ako ti takve stvari nisu očigledne, ali to je tvoj problem.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nisam, neg sam dao broj u rodnom listu. Jel ti fakat misliš da po imenu možeš nečiju nacionalnost odredit?DukeOfWellington je napisao/la:A kao trebao bih da odgovaram na smiješna pitanja? Ne pada mi na pamet. Meni je jako žao ako ti takve stvari nisu očigledne, ali to je tvoj problem.
Gringo, toj to samo sto sam ja rođen u BiH
Nullius in verba
Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bosanac u odgovoru na etničku pripadnost jednako je egzaktno kao i odgovor "prozor". To što ste se vas dvojica odlučili izjasniti kao nepostojeća etnička grupa ne znači da predstavljate to što ste tamo napisali. Zloupotrijebili ste ponuđenu slobodu u davanju odgovora i trebalo bi protiv vas podnijeti krivične prijave zbog davanja netačnih podataka. Svako bi trebao biti barem toliko odgovoran da se raspita o vlastitom porijeklu.
Što se tiče Tankovića, o njemu svako ko iole prati fudbal zna više od imena, ali nisam ni sumnjao da ti o tome ne znaš više, došao si ovdje da provociraš jer te iritira spominjanje imena Bošnjak, više voliš kad se spominju zvijezda, Tito i slično.
Što se tiče Tankovića, o njemu svako ko iole prati fudbal zna više od imena, ali nisam ni sumnjao da ti o tome ne znaš više, došao si ovdje da provociraš jer te iritira spominjanje imena Bošnjak, više voliš kad se spominju zvijezda, Tito i slično.
Kao recimo neko namaMozambik je napisao/la:Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.

Heler ja sam sebe "referirao"

Nego kad je ta tekma mlade repke i gdje

Naravno da možeš.Heller je napisao/la:Jel ti fakat misliš da po imenu možeš nečiju nacionalnost odredit?
Il' to ti hoćeš reći da ne možeš reći koje su nacionalnosti, šta ja znam, Jacques Dubois, Hans Schmidt i Christian Ped.ersen?
Haha, cenzuriše mi prezime ovog posljednjeg.

Zaboravio si staviti "Balkan" izmedju "BiH" i "Evropa", a upravo zbog toga sto si zaboravio nebi trebao navijati za komsije - jer komsije nikako ne navijaju za tebe na BalkanuHeller je napisao/la:Opet mi ne odgovori na pitanje. Cartman naravno da navijam za komšije/susjede (naravno kad ne igraju protiv nas), meni bližih nema, a što neki među nama imaju krizu identiteta pa misle da su Englezi, to je nešto drugo.

Znam, al se poklapamogringobih je napisao/la:Kao recimo neko namaMozambik je napisao/la:Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.![]()
![]()
Heler ja sam sebe "referirao"![]()

Doduše da sam ja neko odrasto u Švedskoj ne bi se ni ja odlučio igrat za BiH kad vidim ove odgovore. A ovaj gore Hans ti može bit i Austrijanac i Švabo, a derPe Šveđanin il Danac

Nullius in verba
Osjetim ja odmah na pisanju ko je sirokih vidika odnosno ko nije "indoktriniran" nikavom dogmom, kome su ljudi na prvom mjestu bez obzira na sve...Heller je napisao/la:Znam, al se poklapamogringobih je napisao/la:Kao recimo neko namaMozambik je napisao/la:Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.![]()
![]()
Heler ja sam sebe "referirao"![]()
Doduše da sam ja neko odrasto u Švedskoj ne bi se ni ja odlučio igrat za BiH kad vidim ove odgovore. A ovaj gore Hans ti može bit i Austrijanac i Švabo, a derPe Šveđanin il Danac![]()
![]()

Hoce li mi neko reci kad se igra ova tekma i gdje???

Po imenu i prezimeni se ne može odrediti nečija nacionalnost! Možda se može odrediti kojem narodu pripada al nacionalnost ne. Treba se konačno početi razlikovati pojam nacionalne pripadnosti i etničke pripadnosti. Evo npr. Tanković je po nacionalnosti Šveđanin a po etničkoj pripadnosti Bošnjak!Edol je napisao/la:Naravno da možeš.Heller je napisao/la:Jel ti fakat misliš da po imenu možeš nečiju nacionalnost odredit?
Il' to ti hoćeš reći da ne možeš reći koje su nacionalnosti, šta ja znam, Jacques Dubois, Hans Schmidt i Christian Ped.ersen?
Haha, cenzuriše mi prezime ovog posljednjeg.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://****/index.php/9-fu ... esi-je-sam" onclick="window.open(this.href);return false;
DENI MILOŠEVIĆ: OTAC MI JE REKAO, TO JE TVOJA ODLUKA, DONESI JE SAM!
DENI MILOŠEVIĆ: OTAC MI JE REKAO, TO JE TVOJA ODLUKA, DONESI JE SAM!
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
sportsport.ba me je totalno razocarao, pa nisu mogli ni jedan clanak objaviti o utakmicu mladi reprezentativaca, pa nisu svi njihovi novinari otisli u Austriju. Mogli su makar sa Vladom Jagodicem intervju napraviti....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Kad igra U-19 i gdje ?
Pa to su najveći kreteni od svih sportskih portala. Podsjećaju me na avazov Sport i njhovo novinarstvo (uz dužno poštovanje par iznimki i kod jednih i drugih) koje se svelo na plaćanje članaka i promoviranje novih "Mesia", "Ibahomovića", "Džeki", " Pjanića".phily je napisao/la:sportsport.ba me je totalno razocarao, pa nisu mogli ni jedan clanak objaviti o utakmicu mladi reprezentativaca, pa nisu svi njihovi novinari otisli u Austriju. Mogli su makar sa Vladom Jagodicem intervju napraviti....
Analizirajte malo Sport i pojedine novinare (Z.Ć.), (G.Š), (A.P.) i činjenicu da se svelo na to da samo možemo pročitati njihove servirane članke. A tamo gdje treba otići nešto odraditi po profesionalnoj dužnosti i gdje nema "zuba", e to teško dočekamo. A ista stvar je i sa gore pomenutim portalom.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], JackW, NebeskaSila96 i 38 gostiju.