U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Batko » 04 mar 2014, 22:40

Ne reklamirate previše Andreja, bude li pravo pravo dobar, na prvi mig ode on preko Drine!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 mar 2014, 22:44

DukeOfWellington je napisao/la:
Heller je napisao/la:Opet mi ne odgovori na pitanje
Ne pravim se lud pored očiju. Pitanje ti je na nivou "otkud znaš da je nebo plavo" pitanja.

Isto kao što znam da si i ti Bošnjak, vidi ti se po ponašanju. Pri tome to kako si se izjasnio ne predstavlja nikakvu ulogu, mog'o si se izjasnit i k'o Kinez, ali to te ne čini Kinezom.

O krizi identiteta priča neko ko odbija da se izjasni kao ono što zaista jeste :lol:
Već sam bio kažnjen zbog ovog, al ja sam se izjasnio onako kako sam odgajan, moja privatna stvar. Ti još uvijek ne odgovaraš na pitanje.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 mar 2014, 22:51

A kao trebao bih da odgovaram na smiješna pitanja? Ne pada mi na pamet. Meni je jako žao ako ti takve stvari nisu očigledne, ali to je tvoj problem.

Izjasnio se kako si odgajan? Jesil se i na pitanje o matičnom broju izjasnio kako si odgajan? Bilo je i nekih koji su se izjasnili "kako se osjećaju". Ja sam recimo na popisu dao egzaktne podatke o sebi i to na sva pitanja i nije mi to privatna stvar, ovako javno volim to da kažem, ne kao neki kojima je to privatna stvar, a o drugima pričaju da imaju krizu identiteta. Nije mi trebala nikakva odgojna mjera da mi odredi odgovore na neka pitanja.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 mar 2014, 22:56

pa nisu jos izasli rezultati popisa,cemu nepotrebna diskusija . :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 04 mar 2014, 22:57

Format je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:
mambabalkan je napisao/la:Kakav je igrač taj Lazić u poredjenju sa Tankovićem. Posto ne znam nista o njemu osim sto su neki pisali ovdje.
Kaze strucnjak Jagodic da je Lazic novi Robben :? :roll: :lol:
Ako moze Tankovic biti novi Zlatan,ovaj je novi Roben :D
Ima li neko nesto konkretno da kaze na osnovu mog pitanja.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2014, 22:57

DukeOfWellington je napisao/la:A kao trebao bih da odgovaram na smiješna pitanja? Ne pada mi na pamet. Meni je jako žao ako ti takve stvari nisu očigledne, ali to je tvoj problem.

Izjasnio se kako si odgajan? Jesil se i na pitanje o matičnom broju izjasnio kako si odgajan? Bilo je i nekih koji su se izjasnili "kako se osjećaju". Ja sam recimo na popisu dao egzaktne podatke o sebi i to na sva pitanja i nije mi to privatna stvar, ovako javno volim to da kažem, ne kao neki kojima je to privatna stvar, a o drugima pričaju da imaju krizu identiteta. Nije mi trebala nikakva odgojna mjera da mi odredi odgovore na neka pitanja.
Sta je tesko reci Bosanac sam, Ateista, rodjen u Jugoslaviji i cao 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 mar 2014, 22:58

DukeOfWellington je napisao/la:A kao trebao bih da odgovaram na smiješna pitanja? Ne pada mi na pamet. Meni je jako žao ako ti takve stvari nisu očigledne, ali to je tvoj problem.

Nisam, neg sam dao broj u rodnom listu. Jel ti fakat misliš da po imenu možeš nečiju nacionalnost odredit?

Gringo, toj to samo sto sam ja rođen u BiH
Nullius in verba

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 mar 2014, 23:01

Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 mar 2014, 23:06

Bosanac u odgovoru na etničku pripadnost jednako je egzaktno kao i odgovor "prozor". To što ste se vas dvojica odlučili izjasniti kao nepostojeća etnička grupa ne znači da predstavljate to što ste tamo napisali. Zloupotrijebili ste ponuđenu slobodu u davanju odgovora i trebalo bi protiv vas podnijeti krivične prijave zbog davanja netačnih podataka. Svako bi trebao biti barem toliko odgovoran da se raspita o vlastitom porijeklu.

Što se tiče Tankovića, o njemu svako ko iole prati fudbal zna više od imena, ali nisam ni sumnjao da ti o tome ne znaš više, došao si ovdje da provociraš jer te iritira spominjanje imena Bošnjak, više voliš kad se spominju zvijezda, Tito i slično.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2014, 23:06

Mozambik je napisao/la:Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.
Kao recimo neko nama 8-) :P

Heler ja sam sebe "referirao" ;)

Nego kad je ta tekma mlade repke i gdje :?:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 04 mar 2014, 23:08

Heller je napisao/la:Jel ti fakat misliš da po imenu možeš nečiju nacionalnost odredit?
Naravno da možeš.
Il' to ti hoćeš reći da ne možeš reći koje su nacionalnosti, šta ja znam, Jacques Dubois, Hans Schmidt i Christian Ped.ersen?

Haha, cenzuriše mi prezime ovog posljednjeg. :mrgreen:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 04 mar 2014, 23:25

Heller je napisao/la:Opet mi ne odgovori na pitanje. Cartman naravno da navijam za komšije/susjede (naravno kad ne igraju protiv nas), meni bližih nema, a što neki među nama imaju krizu identiteta pa misle da su Englezi, to je nešto drugo.
Zaboravio si staviti "Balkan" izmedju "BiH" i "Evropa", a upravo zbog toga sto si zaboravio nebi trebao navijati za komsije - jer komsije nikako ne navijaju za tebe na Balkanu :!:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 mar 2014, 23:29

gringobih je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Pa sta ako ste Bosanci, hocete sad i drugima da objasnjavate ko su i sta su i za koga treba da navijaju.

Znam, al se poklapamo :)

Doduše da sam ja neko odrasto u Švedskoj ne bi se ni ja odlučio igrat za BiH kad vidim ove odgovore. A ovaj gore Hans ti može bit i Austrijanac i Švabo, a derPe Šveđanin il Danac :twisted: :twisted: :twisted:
Nullius in verba

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2014, 23:37

Heller je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Znam, al se poklapamo :)

Doduše da sam ja neko odrasto u Švedskoj ne bi se ni ja odlučio igrat za BiH kad vidim ove odgovore. A ovaj gore Hans ti može bit i Austrijanac i Švabo, a derPe Šveđanin il Danac :twisted: :twisted: :twisted:
Osjetim ja odmah na pisanju ko je sirokih vidika odnosno ko nije "indoktriniran" nikavom dogmom, kome su ljudi na prvom mjestu bez obzira na sve... ;)

Hoce li mi neko reci kad se igra ova tekma i gdje??? :(

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2014, 23:45

Sutra na Otoci, ne znam satnicu, vjerovatno oko 2 ili 3.
DRUG NEBI TI PUNCA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 mar 2014, 23:54

Edol je napisao/la:
Heller je napisao/la:Jel ti fakat misliš da po imenu možeš nečiju nacionalnost odredit?
Naravno da možeš.
Il' to ti hoćeš reći da ne možeš reći koje su nacionalnosti, šta ja znam, Jacques Dubois, Hans Schmidt i Christian Ped.ersen?

Haha, cenzuriše mi prezime ovog posljednjeg. :mrgreen:
Po imenu i prezimeni se ne može odrediti nečija nacionalnost! Možda se može odrediti kojem narodu pripada al nacionalnost ne. Treba se konačno početi razlikovati pojam nacionalne pripadnosti i etničke pripadnosti. Evo npr. Tanković je po nacionalnosti Šveđanin a po etničkoj pripadnosti Bošnjak!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 01:39

http://****/index.php/9-fu ... esi-je-sam" onclick="window.open(this.href);return false;

DENI MILOŠEVIĆ: OTAC MI JE REKAO, TO JE TVOJA ODLUKA, DONESI JE SAM!
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 mar 2014, 11:40

sportsport.ba me je totalno razocarao, pa nisu mogli ni jedan clanak objaviti o utakmicu mladi reprezentativaca, pa nisu svi njihovi novinari otisli u Austriju. Mogli su makar sa Vladom Jagodicem intervju napraviti....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 05 mar 2014, 11:46

Kad igra U-19 i gdje ?

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 05 mar 2014, 12:01

phily je napisao/la:sportsport.ba me je totalno razocarao, pa nisu mogli ni jedan clanak objaviti o utakmicu mladi reprezentativaca, pa nisu svi njihovi novinari otisli u Austriju. Mogli su makar sa Vladom Jagodicem intervju napraviti....
Pa to su najveći kreteni od svih sportskih portala. Podsjećaju me na avazov Sport i njhovo novinarstvo (uz dužno poštovanje par iznimki i kod jednih i drugih) koje se svelo na plaćanje članaka i promoviranje novih "Mesia", "Ibahomovića", "Džeki", " Pjanića".

Analizirajte malo Sport i pojedine novinare (Z.Ć.), (G.Š), (A.P.) i činjenicu da se svelo na to da samo možemo pročitati njihove servirane članke. A tamo gdje treba otići nešto odraditi po profesionalnoj dužnosti i gdje nema "zuba", e to teško dočekamo. A ista stvar je i sa gore pomenutim portalom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.