FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hocu da ga u srijedu Toma zabije k'o Hadis 

Kerle ce tek za Siroki biti u konkurenciji.Nema drugih problema osim njegove povrede zbog koje je propustio kompletne prippreme.
znaci Hasanovic ili Fejzic na stoperu protiv Zrinjskog i Sarajeva, to su nam bukvalno 4. i 5. stoperi, ustvari Hasanovic uopste nije stoper, valjda ce dobro odraditi to jedan od njih dvojice
FKŽ !
pa imamo zeljkovica , pokazali su se kao dobar tandem on i hasanovic. desno stana lijevo dedic.TeaM87 je napisao/la:znaci Hasanovic ili Fejzic na stoperu protiv Zrinjskog i Sarajeva, to su nam bukvalno 4. i 5. stoperi, ustvari Hasanovic uopste nije stoper, valjda ce dobro odraditi to jedan od njih dvojice
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Imam neku suhu da bi Svrale mogao rijesiti derbi 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Zna li neko jel se rjesila ova potvrda za Dedica,ako nije da li ce biti u toku sedmice i da li je uopce u kombinacijama za subotnji mec.Jer trebao bi nam klasicni ljevak na lijevoj strani pogotovo sad zbog rasporeda
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Mohamad, iz penala ali ovaj put regularnog.mukitmovac je napisao/la:Imam neku suhu da bi Svrale mogao rijesiti derbi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Uz ovakvu podršku i mušku igru opaliti ove plačeničke čkapije da ne znaju šta ih je snašlo.
U ovoj državi nema jače nema bolje:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni prošle godine nije bilo loše:
Ovaj jug da ima krov i sarajevski aerodrom bi bio zatvoren dok Željo igra.
Ubili smo ih fizički zadnja dva derbija, samo ih je sreća spasila poraza. Ne vidim što bi bilo drugačije samo da mi odigramo na nivou. Ovo sad što im igra još su veće čkapije od onih prošlogodišnjih.
Nijedno, ali baš nijedno sarajevsko dijete nemaju u timu i to treba iskoristiti.
Zrinjski treba shvatiti kao pripremu za čkapije i odigrati jako od prve minute bez mrljavljenja i čekanja drugog poluvremena da se nešto kao pritisne. Niko u ovoj ligi nema kvalitet koji se ne može razbiti borbom i trkom svih 90 minuta. Do nas je.
Ubili smo ih fizički zadnja dva derbija, samo ih je sreća spasila poraza. Ne vidim što bi bilo drugačije samo da mi odigramo na nivou. Ovo sad što im igra još su veće čkapije od onih prošlogodišnjih.
Nijedno, ali baš nijedno sarajevsko dijete nemaju u timu i to treba iskoristiti.
Zrinjski treba shvatiti kao pripremu za čkapije i odigrati jako od prve minute bez mrljavljenja i čekanja drugog poluvremena da se nešto kao pritisne. Niko u ovoj ligi nema kvalitet koji se ne može razbiti borbom i trkom svih 90 minuta. Do nas je.
Krpimo se, krpimo se, sutra zna se vadimo se
Uslijed silnih povreda se potpuno izgubio iz vida prvi sastav i osnovne pozicije svakog igraca. Svraka luta od defanzivnog veznog, preko krila do ofanzivnog veznog. Stanic luta od beka do krila, na obje strane. Hasanovic sa zadnjeg veznog na stopera. Bucan s krila na beka. Selimovic sa napadaca na krilo, Hodzic cas prvi napadac, cas iza napadaca... Jos kad uzmemo u obzir da vise blage veze nemamo ni ko nam je povrijedjen, ko se oporavlja, ko ima problema sa strukom, ko je izbacen s treninga, ko ceka papire... Ovaj pocetak sezone nam nikako nije dobro dosao, samo jos 10 dana nam je trebala pauza pa da sve dodje na svoje. Al tako je kako je, valja se sad boriti do kraja kako znamo i umijemo, 10 kola lige, najmanje 2 utakmice kupa, najvise 6. Koliko mozemo pokazat ce vjerovatno iducih 8 dana. Dvije super bitne utakmice protiv jakih protivnika. Koliko god imali pobjednicki mentalitet i iskustvo, valjda pokazat kvalitet do kraja i zasluzit neki trofej.

Uslijed silnih povreda se potpuno izgubio iz vida prvi sastav i osnovne pozicije svakog igraca. Svraka luta od defanzivnog veznog, preko krila do ofanzivnog veznog. Stanic luta od beka do krila, na obje strane. Hasanovic sa zadnjeg veznog na stopera. Bucan s krila na beka. Selimovic sa napadaca na krilo, Hodzic cas prvi napadac, cas iza napadaca... Jos kad uzmemo u obzir da vise blage veze nemamo ni ko nam je povrijedjen, ko se oporavlja, ko ima problema sa strukom, ko je izbacen s treninga, ko ceka papire... Ovaj pocetak sezone nam nikako nije dobro dosao, samo jos 10 dana nam je trebala pauza pa da sve dodje na svoje. Al tako je kako je, valja se sad boriti do kraja kako znamo i umijemo, 10 kola lige, najmanje 2 utakmice kupa, najvise 6. Koliko mozemo pokazat ce vjerovatno iducih 8 dana. Dvije super bitne utakmice protiv jakih protivnika. Koliko god imali pobjednicki mentalitet i iskustvo, valjda pokazat kvalitet do kraja i zasluzit neki trofej.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nijedno? Radovac prosli derbi na Grbavici najbolji nas igrac bio, Dejo rodjeni Sarajlija, Dupovac dijete kluba... Uostalom ta prica vam ne pije vode jer apsolutno nikakve veze nema ko je odakle od igraca, to su prosli derbiji pokazali.rodom s Mejtaša je napisao/la:Uz ovakvu podršku i mušku igru opaliti ove plačeničke čkapije da ne znaju šta ih je snašlo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Fali nam igrac tipa Dzele, koji sam rijesi derbiElegant je napisao/la:Mohamad, iz penala ali ovaj put regularnog.mukitmovac je napisao/la:Imam neku suhu da bi Svrale mogao rijesiti derbi
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
kako nas je krenulo sa povredama loncaric ce zavrsit sezonu ko napadac
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nijedno? Radovac prosli derbi na Grbavici najbolji nas igrac bio, Dejo rodjeni Sarajlija, Dupovac dijete kluba... Uostalom ta prica vam ne pije vode jer apsolutno nikakve veze nema ko je odakle od igraca, to su prosli derbiji pokazali.rodom s Mejtaša je napisao/la:Uz ovakvu podršku i mušku igru opaliti ove plačeničke čkapije da ne znaju šta ih je snašlo.
Ako je Dupovac dijete kluba ja sam dijete Fenera, a Dejo (koji svakako vise nije u planu) je rođeni Sarajlija k'o što je i Boris Tadić. Radovac je zalut'o u ovom svemu i očito neće još dugo. Istina, bio je najbolji vaš igrač i valjda ti je onda sve jasno.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Po cemu Dejo nije Sarajlija i Dupovac nije dijete kluba?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Dupovac je trenirao do 18-te u Bubamari,kako nema seniora dosao kod vas jer je Paja dole glavni za tu skolu fudbala..
A i momka licno znam,prvo nije ni trebao kod vas nego mu nesto propalo pa na kraju je tu gdje jeste..
Za Deju nez mnogo,nit ga poznajem ali onaj belaj u štrosi prije par godina kad su ga pitari napali dovoljno govori o njemu i uzrok belaja je bilo vezano izmedju širokog-sarajva(ugl u vezi toga),pa ti onda kontaj..
A i momka licno znam,prvo nije ni trebao kod vas nego mu nesto propalo pa na kraju je tu gdje jeste..
Za Deju nez mnogo,nit ga poznajem ali onaj belaj u štrosi prije par godina kad su ga pitari napali dovoljno govori o njemu i uzrok belaja je bilo vezano izmedju širokog-sarajva(ugl u vezi toga),pa ti onda kontaj..
19TM87
rekao sam da su 4. i 5. solucija, jer su ispred njih Zeljkovic, Kerla i Bogdanovic. A posto ce vjerovatno Hasanovic na stopera, stvara se problem u sredini, imamo Svraku i Enisa Sadikovica koji po meni pojma nema, bar po onome sto je igrao u prvoj polusezoni, za treceg veznog stvarno nemam ideju ko bi mogao igrati, racunajuci da su Tomic, Jamak, D. Sadikovic povrijedjeni, a mozda i budu spremni za Zrinjski, ko ce ga pofatat vise...Zna li neko kakva je situacija sa ovom trojicom ?ZZtop10 je napisao/la:pa imamo zeljkovica , pokazali su se kao dobar tandem on i hasanovic. desno stana lijevo dedic.TeaM87 je napisao/la:znaci Hasanovic ili Fejzic na stoperu protiv Zrinjskog i Sarajeva, to su nam bukvalno 4. i 5. stoperi, ustvari Hasanovic uopste nije stoper, valjda ce dobro odraditi to jedan od njih dvojice
FKŽ !
-
- Kontakt:
UU dobar zrijeb...bice zanimljivo u gradu u narednih dvadesetak dana sto je pozitivno.
Ipak nama je vaznija utakmica sa Zrinjskim i zna li neko na koga se moze racunati protiv Zrinje jer nigdje ne mogu naci te podatke...jel se k'o oporavio u odnosu na Bijeljinu?
Ipak nama je vaznija utakmica sa Zrinjskim i zna li neko na koga se moze racunati protiv Zrinje jer nigdje ne mogu naci te podatke...jel se k'o oporavio u odnosu na Bijeljinu?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Današnji trening propustili Bogdanović, Hodžić, Zola, Tomić i Sadiković. Barem sam ja toliko pofatao.
Čola se vraća, danas je odlično radio, to je ohbrabrujuće, Kvesa fizički ojačao, ali je i dalje strašljiv u duelima. Memija i ovi ostali momci što su tu veze nemaju.
I samo da dodam da očekujem poigravanje Željine djece sa imigrantima.
Čola se vraća, danas je odlično radio, to je ohbrabrujuće, Kvesa fizički ojačao, ali je i dalje strašljiv u duelima. Memija i ovi ostali momci što su tu veze nemaju.
I samo da dodam da očekujem poigravanje Željine djece sa imigrantima.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Konto sam na njihovoj temi ali necu da ih provociram na sabahu pa cu ovdje. Mada sam mogao nema im ko na sabah ustati.
Lutvo izgledao prijavio i Vincenta Tana
Lutvo izgledao prijavio i Vincenta Tana

Ja nisam znao kako na forum jutros uci. Pise gore u desnom cosku "prijava". Strah me bilo kliknuti na prijava Dino Selimovic ce mi objaviti rat.Vincent Tan pod istragom, jer je igračima obećao 3,7 miliona funti
kome smeta cardiff u premiershipu? šta krije kriminalna hobotnica engleskog FA i zbog čega se boji vincenta tana?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt i 36 gostiju.