Sretno tebi kako god odlucis

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod mene Lg 3 godine, bezbroj puta ispao, al nikad nikakvog kvara, oklop izhrdan od udara, ali sve radi perfektno, 8gb memorija puna od prvog dana. Iznenadio sam se i ja samGunner4 je napisao/la:Kada ste kod LG jedan moj prijatelj kupio Optimus L9 dva puta mu ispao i odma crko mikrofon i zvucnik!![]()
Ma odgovara meni 920 al mi ne odgovara cijenaanonimni je napisao/la:Nisam ja ljubitelj Lumie, daleko od togaal' ću ti odmah reći da ne uzimaš 900, na njoj je WP7.5, a 7.x i nema kakvu podršku od Microsofta, tek s WP8 to dolazi na normalan nivo, ako ti 920 ne odgovara, uzmi 520 i strpi se, nema ti druge...
Ja nemam tih problema, a nije iskljuceno da neko i ima.Tweeds_10 je napisao/la:Ah, hvala ti. ima li istine sto pisu na netu da znaju stekati one home i back touch tipke ? tj. da moras 2/3 puta pritisnuti da ih aktiviras.Elegant je napisao/la:Imam je ja i zadovoljan sam, baterija kod androida ti je varljiva, wi-fi vuce najvise, sve zavisi koliko korstis telefon!Tweeds_10 je napisao/la:Ima li ko sa Xperiom S ? da podijeli iskustva, vrijedi li uzimati, koliko baterija traje ?
4.1.2 Jelly Bean ti je sistem, i bila je obavjest iz Sonya da vise nema update, firmware i slicno. Znaci nista od 4.2, 4.3, 4.4 (kit kat).
Kamera 12 mp, slike odlicne, 1gb rama, 32gb memorije telefon je odlican. Ja sam prezadovoljan !
A i to izgleda ovisi koji... Meni se ovaj bio pravo svidio, ja mu i savjetovo da ga kupi,GTI je napisao/la:Kod mene Lg 3 godine, bezbroj puta ispao, al nikad nikakvog kvara, oklop izhrdan od udara, ali sve radi perfektno, 8gb memorija puna od prvog dana. Iznenadio sam se i ja samGunner4 je napisao/la:Kada ste kod LG jedan moj prijatelj kupio Optimus L9 dva puta mu ispao i odma crko mikrofon i zvucnik!![]()
Naravno, i iphone 5s ima gotovo iste specifikacije kao samsung s2, a uporedi rad jednog i drugog. Optimizacija operativnog sustava je bitnija od stvaranja monstruoznog hardwera sa neoptimiziranim OS-omNeutral je napisao/la:Nisam subjektivan. Uspoređujem cijene i kvalitet, a iPhone4 je i dalje skuplji za 100+KM od nekih duplo boljih mobitela (po specifikacijama).
IPad me nije zadovoljio a u pitanju je cifra od preko 600+KM. Ima odličnih stvari ali daleko od toga da vrijedi toliki novac.
Razumiješ li o čemu govorim? Hoću da ti kažem da je apple majstor optimizacije, te su sklopili telefon sa sličnim konfiguracijama kao 4 godine star telefon druge kompanije, koji uz nove lumie najfluidnije radi. U principu, cijene jesu prenapuhane, ali reći da je smeće, može neko ko je subjektivan, kao ti u ovom slučaju.Neutral je napisao/la:Što da uspoređujem sa S2 kada je razlika u cijeni 1000KM?
pa da, subjektivnost.Neutral je napisao/la:Kada kažem da je smeće onda i mislim na cijene.
jesi li ga koristio ili svoj sud formiraš na tuđim premisama?Neutral je napisao/la:Da, zato je 5s tako dobro ocijenjen.
znači nisi. ne sudi o nečemu na osnovu tuđeg mišljenja prijateljuNeutral je napisao/la:Recenzije?