Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

barsa77
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la barsa77 » 03 mar 2014, 22:28

QUARTERBACK je napisao/la::

One zayebancije o Rušiljendeu i rušilačkoj snazi i tome kako mu niko ništa ne može ako si ti shvatio ozbiljno, deaktiviraj se života ti.
Pričaj ti to nekom drugom,ja zbog djece kao što si ti ovdje moram čitati o ubijanju medvjeda golim rukama,sudžukama i suhom mesu,umjesto da normalno pišemo o nečijim manama i vrlinama,da li zaslužuje mjesto ili ne!Ako ste loptu ganjali samo po Fifa menađerima ili drugim raznim glupostima,nemate šta onda komentraisati i glumiti stručnjake,ili mislite kako imate po hiljade postova pa ste pobrali svu pamet!?!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 mar 2014, 22:31

barsa77 je napisao/la:mislite kako imate po hiljade postova pa ste pobrali svu pamet!?!

Dobro kažeš, je l' te ?

Sjećam se ja dobro šta si ti pisao. Pljuvao si po njemu, i govorio da nema šanse da igra ispred Fuchsa, da je ograničen igrač, i da igra samo zato što je ovaj u to doba ozlijeđen bio, a čim ozdravi, da će Fuchs zauzeti svoje mjesto uz lijevu aut - liniju.

Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 03 mar 2014, 22:32

barsa77 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la::

One zayebancije o Rušiljendeu i rušilačkoj snazi i tome kako mu niko ništa ne može ako si ti shvatio ozbiljno, deaktiviraj se života ti.
Pričaj ti to nekom drugom,ja zbog djece kao što si ti ovdje moram čitati o ubijanju medvjeda golim rukama,sudžukama i suhom mesu,umjesto da normalno pišemo o nečijim manama i vrlinama,da li zaslužuje mjesto ili ne!Ako ste loptu ganjali samo po Fifa menađerima ili drugim raznim glupostima,nemate šta onda komentraisati i glumiti stručnjake,ili mislite kako imate po hiljade postova pa ste pobrali svu pamet!?!
Pa kako si ti zakljucio onda da smo mi rekli da je Seo superbek kad nismo? :lol:

Pa slažem se i ja da treba tako da bude, al tad je bila takva situacija i šta možeš tu, bio je dobar fazon, jbg. :mrgreen:

I ne seri bgt, ti si onaj sto je pisao da ce ga Fuchs izbaciti iz prve postave kad se oporavi jer je Seo kloc, haj ba ccc

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 03 mar 2014, 22:40

zizu1991 je napisao/la: Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?
Ja volim što Kolašinac igra i skuplja iskustvo,al me mrzi slušat vaše nebuloze o Majstorčini...pa h.ebote čovjek sastavio jednu utakmicu kakvu treba(Galata) i sad ga treba kovat u zvijezde.I koliko god ga ja volim što je naš i što volim da igra,i dalje mislim da je Fuchs bolji igrač!To je moje mišljenje,vi imate svoje i tako je.Zatoi i služi forum da svako iznese svoje mišljenje.
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 mar 2014, 22:45

zizu1991 je napisao/la:Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?
ubi se momak pričajući kako je Fuchs bolji, kako će igrati kad se oporavi, kako ovo, kako ono :lol: još nije odustao, uporan je :D #respect

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 mar 2014, 22:49

barsa77 je napisao/la:Ja volim što Kolašinac igra i skuplja iskustvo,al me mrzi slušat vaše nebuloze o Majstorčini...pa h.ebote čovjek sastavio jednu utakmicu kakvu treba(Galata) i sad ga treba kovat u zvijezde.I koliko god ga ja volim što je naš i što volim da igra,i dalje mislim da je Fuchs bolji igrač!To je moje mišljenje,vi imate svoje i tako je.Zatoi i služi forum da svako iznese svoje mišljenje.
Shvati jednom da se većina raje samo sprda na račun anegdota o Majstorčini, kako ti reče. Ako tvoj želudac ne može podnijeti te priče, onda jbg, nemoj niti da čitaš.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 mar 2014, 17:37

Umjesto da naprave neki kraci intr. sa Seom oni Avdiju, Tina :? a sto silje.. ovi nasi novinari.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 17:42

mislim da je momčiluka zabranio novinarima da ga intervjuišu, pa bi l' ti volio da završiš kao suho meso? :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 04 mar 2014, 18:11

barsa77 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la: Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?
Ja volim što Kolašinac igra i skuplja iskustvo,al me mrzi slušat vaše nebuloze o Majstorčini...pa h.ebote čovjek sastavio jednu utakmicu kakvu treba(Galata) i sad ga treba kovat u zvijezde.I koliko god ga ja volim što je naš i što volim da igra,i dalje mislim da je Fuchs bolji igrač!To je moje mišljenje,vi imate svoje i tako je.Zatoi i služi forum da svako iznese svoje mišljenje.
reci mu to u lice ako smijes :mrgreen: napravio bi ovcavinu od tebe 8-)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 mar 2014, 20:13

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, za razliku od nekih drugih, nikada nije imao dileme za koju će reprezetaciju igrati.

Momak rođen u njemačkom gradu Karslruheu bio je kapiten mlađih selekcija Njemačke, a imao je potencijal da zaigra za A reprezentaciju te zemlje.

Međutim, Kolašinac se odlučio da igra za Bosnu i Hercegovinu, a kako je kasnije priznao, nije uopšte imao dileme kada se odlučio za Zmajeve.

Malo je poznata činjenica da je Sead Kolašinac ime dobio po Seadu Sušiću, bivšem fudbaleru i starijem bratu selektora reprezentacije BiH Safeta.

:mrgreen:
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2014, 22:10

Haha, zar je doslo do toga da nasi novinari moraju na Njemackom pricat sa nasim igracima? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 04 mar 2014, 22:13

Cartman je napisao/la:Haha, zar je doslo do toga da nasi novinari moraju na Njemackom pricat sa nasim igracima? :lol:
:lol: :lol: :lol: , još kad reče "zalihovich" pravo ono švapski baš šega :D ma haj, naučiće, do tad nek ujeda za vrat i dobar je :lol:

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 mar 2014, 22:14

Sreca pa nemamo tekst hime inace bi Susic morao da odstrani Kolasinca zbog toga sto je ne pjeva :lol: :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2014, 22:14

Ma, vazno je da je srce na mjestu. A jezik ce doc na svoje mjesto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 04 mar 2014, 22:15

bilo je u intervju-u sa pjanicem da većina reprezentativaca priča njemački u repci, a da ih ovi ostali koji znaju naš zafrkavaju kad se nešto dobro provale :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 22:16

uđem na portal, vidim naslov, Kolašinac: Imamo velike šanse na SP-u jer se igra turnirski

otvorim članak, pokrenem video, momčiluka priča na njemačkom :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 mar 2014, 22:17

Ovo je vec prestaje biti smijesno :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 mar 2014, 22:18

Je li ovo Seo cupa obrve :lol: :lol:
1946

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2014, 22:19

Ma prica on al slabo pa ga valjda sramota,ovo sto je za 2minute trajalo,sa nasem bi 20minuta :D

Nadoci ce i Pjanic je bio dosta losiji nego sad(dobro njemu idu jezici)

Bitno je da razumije i jest mrcina :D Napravi belaj sad protiv nas :D
Zeljeznicar! 1921 !

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 mar 2014, 22:19

Kaže odmah u startu idol mu je Avdija Vršajevic, zbog njega je prihvatio da igra za Bosnu :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zgembo89 i 23 gosta.