RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Moglo i bolje (Mladost) a moglo je i puno gore. Važno je da smo sad izbjegli najteže protivnike, Čelik je protivnik po mjeri, i još je prednost što se odlučujuća utakmica igra u Mostaru.
-
- Kontakt:
Dobro je nije loše. Respekt Čeliku ali mi moramo ovdje ići bez straha, i da odma u prvoj utakmici uradimo veliki posao. Možda je moglo i bolje da smo npr dobili MVO ili komšinice ali i ovo je sasvim ok. Bitno je da smo izbjegli trojku Sarajevo, Željo i Široki. Naprijed Velež ljubavi moja!
Ko je rekao da se odlucujuca igra u Mo.Mozda vas mi razbijemo prvu recimo 4-0 i gotovovm22 je napisao/la:Moglo i bolje (Mladost) a moglo je i puno gore. Važno je da smo sad izbjegli najteže protivnike, Čelik je protivnik po mjeri, i još je prednost što se odlučujuća utakmica igra u Mostaru.

Salim se..ko bude bolji neka ide dalje..tu smo mi negdje..pozz Mostarci
moSa likCe
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Da je proci Celik pa da nas zdrijeb pomazi s Obarskom u polufinalu. Vala je vrijeme vise da crvena armija farba evropske gradove. Juriiiiiissssss
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma šta vrijeme, pa ubili smo se za Europe.
Dosta je više stabilizacije i raznih opravdanja, ako ove ili sljedeće sezone ne uspijemo ostvariti taj cilj, treba sve iz korijena promijeniti
Dosta je više stabilizacije i raznih opravdanja, ako ove ili sljedeće sezone ne uspijemo ostvariti taj cilj, treba sve iz korijena promijeniti

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Crni gavran
- Kontakt:
Hehehehehehe,, jao jao sto pece poraz, tesko je to prihvatiti, pa makar sto ste i zasluzeno izgubili i sto niste nijedan sut po golu uputili "divovi"sarajlija je napisao/la:Do pobjede rodjeni morate ih izbacit. Pozz iz Šehera.!

Rođeni, pozdrav, neka bude sve posteno pa ko bude bolji neka prodje.

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 04 mar 2014, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da je Velez jos spreman za Evropu.
Olimpika smo pobijedili ali ono je realno trebalo biti nerjeseno. Da smo ih nadigrali - nismo. A mi smo ti koji gonjamo Zelju/Sarajvo/Olimpika/Svinje i Borca, a ne oni nas (po pitanju prvenstva). Ali eto - Bogu zahvalit i vidit moze li se nanizati jos 6-7 pobjeda u prvenstvu - pa sta bude.
Po pitanju kupa, tu su nam sanse puno vece ali nije nista bajno - sa Celikom sanse su 50-50. Ljetos su greske napravljene po pitanju "pojacanja" i to se uvidilo dosta kasno. I ja sam prvi pogrijesio jer sam branio Rahimica - jer ocito je bilo da je Rahimic totalno fulnuo pojacanja za sezonu. A sada na polusezoni naci pojacanja za kup je nemoguca misija. Feja vadi vruc krompir iz vatre i popit ce masu kritike ako ne uspije - a uspjet takvo nesto je jako tesko jer nemoze promijeniti igracki kadar za jednu zimu - pogotovo jer nije dobio napadaca kojeg je trazio.
Sad s Celikom - glava u torbi, pa ako prodjemo onda opet glava u torbi, pa ako i to prodjemo onda opet glava u torbi za finale, pa tek onda Evropa. Sanse postoje - ali ne treba ziviti u oblacima.
Velez ima 20% sanse da ode u Evropu ove sezone. Ja se nadam da dobijemo loto.
Olimpika smo pobijedili ali ono je realno trebalo biti nerjeseno. Da smo ih nadigrali - nismo. A mi smo ti koji gonjamo Zelju/Sarajvo/Olimpika/Svinje i Borca, a ne oni nas (po pitanju prvenstva). Ali eto - Bogu zahvalit i vidit moze li se nanizati jos 6-7 pobjeda u prvenstvu - pa sta bude.
Po pitanju kupa, tu su nam sanse puno vece ali nije nista bajno - sa Celikom sanse su 50-50. Ljetos su greske napravljene po pitanju "pojacanja" i to se uvidilo dosta kasno. I ja sam prvi pogrijesio jer sam branio Rahimica - jer ocito je bilo da je Rahimic totalno fulnuo pojacanja za sezonu. A sada na polusezoni naci pojacanja za kup je nemoguca misija. Feja vadi vruc krompir iz vatre i popit ce masu kritike ako ne uspije - a uspjet takvo nesto je jako tesko jer nemoze promijeniti igracki kadar za jednu zimu - pogotovo jer nije dobio napadaca kojeg je trazio.
Sad s Celikom - glava u torbi, pa ako prodjemo onda opet glava u torbi, pa ako i to prodjemo onda opet glava u torbi za finale, pa tek onda Evropa. Sanse postoje - ali ne treba ziviti u oblacima.
Velez ima 20% sanse da ode u Evropu ove sezone. Ja se nadam da dobijemo loto.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
MV u pravu si brate ali ima potencijala. Odbrana i sredina su nam jaca nego jesenas. Rotacije Anije i Dareta su se pokazale dobro. Na pripremama trebali dobit NP,Zelju evo sad mlatnuli Olimpic. Nismo neka sila ali nismo brato ni talasika. Za prvenstvo tesko ali kroz kup uz malu dozu srece mozemo. Yebiga malo nas taj centarfor **** ali sta je tu je. Glavno je da ima igre
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Neloš žrijeb.
Složio bih se da su nam šanse podjednake,50-50.
Mi smo takva ekipa,da nam to što igramo uzvrat kući,ne znači puno,tako da nam nije nikakva prednost ta prva u gostima.Ponavljam šanse su podjednake ali treba biti zadovoljan što smo izbjegli Sarajevo,Želju i Široki.
Ako bude sreće,sa nekom od tih ekipa,da odigramo finale.
Bilo bi to kao nekad,sila crvene armije na tribinama.
Jeza me prođe pri samu pomisao na to...ali samo polako.
Složio bih se da su nam šanse podjednake,50-50.
Mi smo takva ekipa,da nam to što igramo uzvrat kući,ne znači puno,tako da nam nije nikakva prednost ta prva u gostima.Ponavljam šanse su podjednake ali treba biti zadovoljan što smo izbjegli Sarajevo,Želju i Široki.
Ako bude sreće,sa nekom od tih ekipa,da odigramo finale.
Bilo bi to kao nekad,sila crvene armije na tribinama.
Jeza me prođe pri samu pomisao na to...ali samo polako.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 04 mar 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Na Široki sam mislio,yebo ga ti.Kadet91 je napisao/la:Trece mjesto brate ako su Zeljo i Zeljeznicar ista ekipa.tepsija je napisao/la:Željo,Sarajevo i Željezničar jesu trenutno kvalitetniji i u boljoj poziciji ali treba postaviti za cilj to 4 mjesto...i to bi bio dobar plasman,kada uzmemo u obzir sve ono što nas je pratilo zadnjih godina.![]()
Forza Velez
Umjesto Želje...ili Željezničara

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
tepsija je napisao/la:Na Široki sam mislio,yebo ga ti.Kadet91 je napisao/la:Trece mjesto brate ako su Zeljo i Zeljeznicar ista ekipa.tepsija je napisao/la:Željo,Sarajevo i Željezničar jesu trenutno kvalitetniji i u boljoj poziciji ali treba postaviti za cilj to 4 mjesto...i to bi bio dobar plasman,kada uzmemo u obzir sve ono što nas je pratilo zadnjih godina.![]()
Forza Velez
Umjesto Želje...ili Željezničara

Sad jesmo li spremni za evrope ili ne , nevjerujem da su drugi puno spremniji od nas. Zajebano je igrati protiv ekipe kao sto je nasa, narocito ako si favorit. Imamo dobar material za kontre, jaku sredinu i cvrstu odbranu. Ja volim svaki put kad nas drugi podcjene, lakse je momcima igrati.
Nek bude sta bude, nek pobijedi bolji . I ove nase ekipe sto prodju nevide pravu Evropu jer ih uvijek izbace Albanske ekipe, Dudlajgange,Kazakstan- Borat i itd. Nista dok se ne vrate stare Velezove zvijezde i ne uzmu stvari u svoje ruke.
Forza Velez
Feja je super trener, pravo je pripremio ekipu. Ja bih samo napravio malu izmjenu.
Kodro na klupu, Jankovic na njegovo mjesto a Hajdarovic gore kao pulu-spic sto je igrao Jankovic protiv Olimpika. Dino ima brzinu, borben je a kontre bi nam bile jos bolje.
Forza Velez
Kodro na klupu, Jankovic na njegovo mjesto a Hajdarovic gore kao pulu-spic sto je igrao Jankovic protiv Olimpika. Dino ima brzinu, borben je a kontre bi nam bile jos bolje.

Forza Velez
Ma sa nama čovjek nije nikada na čisto,tako da ove dvije tekme protiv Čelika su pola-pola.Mada ni Čelik nebi dobio Sarajevo da onaj golman ne usra,al' dešava se i boljim od njega.Kod Čelika je primjetno da igraju na svježinu,borbenost im je bila velika protiv SA ali od 70 min polako su počeli padati u fizičkom smislu i tu vidim našu šansu.Vidjelo se u subotu da odavno nismo imali spremnije igrače,jer su trčali k'o navijeni i na kraju utakmice što do sada nije bio slučaj.Hrabro i pametno ući u ove dvije tekme i akobogda da prođemo Čelik pa ćemo onda vidjeti kako dalje.Pastrmko proljeće ide BIJELE LALE cvjetaju 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dobar je Dino, ali još uvijek mu fali onaj zadnji pas. Nisam baš siguran da bi dobro odigrao na mjestu Jankovića.Kadet91 je napisao/la:Feja je super trener, pravo je pripremio ekipu. Ja bih samo napravio malu izmjenu.
Kodro na klupu, Jankovic na njegovo mjesto a Hajdarovic gore kao pulu-spic sto je igrao Jankovic protiv Olimpika. Dino ima brzinu, borben je a kontre bi nam bile jos bolje.![]()
Forza Velez
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nije losa solucija ni Janko umjesto Kodre a Raul Ramon umjesto Janka. Emilin akbda brategost je napisao/la:Dobar je Dino, ali još uvijek mu fali onaj zadnji pas. Nisam baš siguran da bi dobro odigrao na mjestu Jankovića.Kadet91 je napisao/la:Feja je super trener, pravo je pripremio ekipu. Ja bih samo napravio malu izmjenu.
Kodro na klupu, Jankovic na njegovo mjesto a Hajdarovic gore kao pulu-spic sto je igrao Jankovic protiv Olimpika. Dino ima brzinu, borben je a kontre bi nam bile jos bolje.![]()
Forza Velez

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nije, malo mi je žao što Ramović pada u drugi plan, ja sam i dalje uvjeren da je on jedan od većih potencijala u što se u Veležu pojavio u zadnjih desetak godina....al to je ova liga, nema se vremena sačekati i istrpiti igrač.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nije losa solucija ni Janko umjesto Kodre a Raul Ramon umjesto Janka. Emilin akbda brate
I by the way,Dino baš dobro odigra onih dvadesetak minuta protiv Olimpica. Pitam se, u ovom trenutku možda je on najbolji kao super sub

Zar Ramovic nije povrijedjen?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze ja mislim da je Ramovic propustio Olimpic zbog neke manje povrede ili je kartone imao. Raul Ramon najbolji asistent u klubu. Ima 6-7 asistencija s tim da je propustio par utakmica. Mislim da je on zabetoniran kad se oporavi 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nadam se. Svaka cast Muji, ali treba da igra najboljih 11.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze ja mislim da je Ramovic propustio Olimpic zbog neke manje povrede ili je kartone imao. Raul Ramon najbolji asistent u klubu. Ima 6-7 asistencija s tim da je propustio par utakmica. Mislim da je on zabetoniran kad se oporavi
Jedno pitanje raja:
Dodje li Mujo Kodro ista rahmetli Adisu Kodri?
Dodje li Mujo Kodro ista rahmetli Adisu Kodri?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.