FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1987 dana od posljednjeg poraza ukupu
- invincible1921
- Kontakt:
Ocekujem 1:1 na grb i velike provokacije od strane pitara, i onda u 85 na hadisonu mladi armin hodzic za 0 1 cisto da podsjeti pitare na stare dane tuge i ocaja 

=\_1921_/=
I ja sam optimista u vezi ova dva derbija, ali ako realno pogledamo, mi nismo bili nikad slabiji u zadnjih 5 godina, a oni nikad jaci, jos ako nam se ne vrate Tomic, Jamak, Sadikovic i Kerla i ako Zola ne bude 100% spreman, bice nam pravo tesko.
FKŽ !
Izvlačenje parova Kupa BiH
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- SarajlijaTM
Zao mi nesto ibrakovica, ne smije ni izgovoriti ime sampiona.
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
-
- Kontakt:
Mi smo dobili teskog protivnika. Oni su dobili najtezeg ! 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Dobiti Zrinjski , a onda izvesti ovaj sastav u kupu
-------loncaric-----
Memija--hasanhodzic--fejzic--stanic
------d.sadikovic---zolotic-----
Bajic----- svraka-----bucan
--------- Ramic -----------

-------loncaric-----
Memija--hasanhodzic--fejzic--stanic
------d.sadikovic---zolotic-----
Bajic----- svraka-----bucan
--------- Ramic -----------

- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Ibrakovic veci baksuz od Dzele Litexa
Salu na stranu. Sto vec neki rekose pod hitno se treba skoncentrisati na utakmicu protiv Zrinjskog jer je ta tekma prevazna iz vise razloga i moramo je odraditi maksimalno ozbiljno pa tek posle staviti u fokus derbi a znamo da u derbijima pravila ne vaze i da cesto odlucuju neki momenti koji nemaju veze sa kvalitetom, formom i ostalim parametrima vezanim za ovu igru.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Salu na stranu. Sto vec neki rekose pod hitno se treba skoncentrisati na utakmicu protiv Zrinjskog jer je ta tekma prevazna iz vise razloga i moramo je odraditi maksimalno ozbiljno pa tek posle staviti u fokus derbi a znamo da u derbijima pravila ne vaze i da cesto odlucuju neki momenti koji nemaju veze sa kvalitetom, formom i ostalim parametrima vezanim za ovu igru.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
ne treba se jos baviti jufkama, prvo pokusati rijesiti zrinjski i napraviti dobru uvertiru za derbi, a derbi ko derbi ne smijem nista pisati, sve je moguce, ali naravno da smo mi u prednosti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Željezničar, naime, u Kupu nije izgubio skoro 2000 dana! Posljednji poraz zabilježen je septembra 2008. godine od gradačačke Zvijezde, bilo je 1:0 za Zmajeve. Od tada pa do danas, sarajevski klub u najmasovnijem takmičenju nije izgubio tačno 1987 dana (pet godina, pet mjeseci i sedam dana), podatak za Ginisovu knjigu rekorda!
Pusti to, slabo je to - nije nista, FK Sarajevo nije osvojilo trofej od 2007. a opet najbolji u drzavi. A mi se nesto furamo "Zeljo sampion".Nakamura je napisao/la:Željezničar, naime, u Kupu nije izgubio skoro 2000 dana! Posljednji poraz zabilježen je septembra 2008. godine od gradačačke Zvijezde, bilo je 1:0 za Zmajeve. Od tada pa do danas, sarajevski klub u najmasovnijem takmičenju nije izgubio tačno 1987 dana (pet godina, pet mjeseci i sedam dana), podatak za Ginisovu knjigu rekorda!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Eh, danas mi je bilo pravo smijesno kad sam vidio koga smo izvukli, ne znam da li ce biti i poslije ovog dvomeca. Bilo je nekih poziva poslije i ono pitanja "je li vas strah" i moram priznati da je bilo lijepo. Osjetila se neka pozitivna vibracija, cuo sam se s nekom rajom poslije mnogo vremena i eto, opet nas fudbal spaja. Jedino se, mislim, na ovom forumu osjeti neka mrznja i netrepeljivost, bez razloga. Ja vjerujem u nasu ekipu.
Prije derbija nam treba pobjeda protiv Zrinjskog, vrlo vazna utakmica, mislim i ona koja ce prelomiti sezonu, bar sto se nas tice. Ako odigramo dobro, dobijemo, napunimo Grbavicu lakse ce biti u Kupu. Nakon mnogo vremena ocekujem punu dolinu, siguran sam da ce biti jedan lijep vikend uz raju i Zelju. Zato trebamo ostaviti ove nefudbalske stvari po strani, okrenuti se Zelji i fubalu, toliko dugo cekamo da opet vidimo nasu plavu dolinu, naravno uz osmijeh i pozitivu podrzati najveci klub u drzavi.
Pitanje: Sta je s ovom pjesmom, zasto je ne slusamo vise?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije derbija nam treba pobjeda protiv Zrinjskog, vrlo vazna utakmica, mislim i ona koja ce prelomiti sezonu, bar sto se nas tice. Ako odigramo dobro, dobijemo, napunimo Grbavicu lakse ce biti u Kupu. Nakon mnogo vremena ocekujem punu dolinu, siguran sam da ce biti jedan lijep vikend uz raju i Zelju. Zato trebamo ostaviti ove nefudbalske stvari po strani, okrenuti se Zelji i fubalu, toliko dugo cekamo da opet vidimo nasu plavu dolinu, naravno uz osmijeh i pozitivu podrzati najveci klub u drzavi.
Pitanje: Sta je s ovom pjesmom, zasto je ne slusamo vise?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koki specijalno za tebe snimam svojim samsungom!Vedrana je napisao/la:Hoće li biti prenosa negdje za nas iz dijaspore?

Razumijes ti mene burazere moj 

http://www.youtube.com/watch?v=vH7dP6tt2Bw
Dečki, jel mi može neko napisati tekst pjesme na 00:30..
Širimo sve zastave i šalove....
@NKJ ... derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi Plave sve do pobjede
A kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti, naša ljubav ne može izblijedit', mi ćemo te uvijek voljeti!

A kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti, naša ljubav ne može izblijedit', mi ćemo te uvijek voljeti!
Perverzija

Ja te volim, volim Željo..
Sirimo sve zastave i salove, derimo grla i dlanove i neka nasa pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti nasa ljubav ne moze izblijedit, mi cemo te uvijek voljeti Zeljo leo leo leo leeeoo,Zeljo leo leo leo lee,Zeljo leo leo leo leooo,Zeljo leo leo leo leeNKJ je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=vH7dP6tt2Bw
Hvalaa 

Jedva cekam derbi, maleni moraju pasti !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- invincible1921
- Kontakt:
E da ne bi opet bilo niko nista nije prico eo imaju fino na vise portala izjave ibrakovica kako ce proc 101% . ZAMOLIO BI OVAJ ISTI SS DA U SLUCAJU ISPADANJA SARAJEVA PONOVO POSTAVE ISTO PITANJE IBRAKOVICU ILI SELIMOVICU ??''?
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.