Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Virtuelni ovo je i za tvoje standarde previse. Brukaju te ljudi. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Lako mi je sa tobomDonCorleone je napisao/la:Vidjecemo doprinos u narednih 4-5 godina, ima vremena, ne zavisi to samo od Miralema, no dobro, necu sa tobom da se prepirem za tvoje ranije budalastine.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam što se miješaš u nešto što ne kontašchily-rz je napisao/la:Dobro ti je legenda i rekao,eto i sada kmecis ko pi... ,prozivas moderaciju i izigravas naivcinu poput Mileta u emisiji posteno govoreci..bagrcavi je napisao/la:
Nadam se da će moderatori sankcionisati ovu uvredu
Da ne spamam više, sretno Tinky Vinky-u pa šta mu Bog da.

DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Znam ja da ti jedva cekas da izgubimo. Lafo Velez.velez_mostar je napisao/la:Reprezentacija familije Susic ce u drugom poluvremenu od egipatskih amatera primit' 2 komada...prvo poluvrijeme cemo uzivati u igrama nase repke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Dao bi prst jedan da ovaj lik izdominira egipat da samo niko nista ne pise eto ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ova ide na zid u klupske prostorije Hajduka 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i na zid u tvom dnevnom boravku, nemoj zajabevat'Virtu4l je napisao/la:Ova ide na zid u klupske prostorije Hajduka

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne brini, to ako bi se i desilo, krenule bi priče kako je Egipat slab, kako nisu svi bitni igrači igrali, kako je taman u vrijeme njegovog prodora protivnički igrač vezao pertlu, kako je možda bio kraj utakmice, pa je popustila koncentracija....grgr je napisao/la:Dao bi prst jedan da ovaj lik izdominira egipat da samo niko nista ne pise eto ...
Gore će biti što će, u slučaju da ništa ne pokaže u onoliko minuta koliko dobije, ovdje biti bačeno drvlje i kamenje, što na njega, što na strica, pa i nanu njegovu. Nadam se ništa više nego što je to već slučaj.
A, svi znamo da niko (mali je procenat na drugoj strani) ne pokaže previše u prvom nastupu za tako drag dres. No, ovo je Tino ipak, sve ispod 4 asistencije i 9 bicikala, ne pika se!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nema više mjesta na ziduVanBasten je napisao/la:i na zid u tvom dnevnom boravku, nemoj zajabevat'Virtu4l je napisao/la:Ova ide na zid u klupske prostorije Hajduka

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nema se tu šta reći Tinu. Mi smo već presretni jer je odbio Belgiju i odabrao nas, a golom će nam samo još više porasti u očima. :kava
Naš novi Elvir Rahimić
Naš novi Elvir Rahimić

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dobra nam ova nova oprema.
Što se Tino zamislio, k'o da su ga natjerali da se slika sa Avdijom, pa eto, stao reda radi.
Fizički jeste u slici, psihički, definitivno nije.

Što se Tino zamislio, k'o da su ga natjerali da se slika sa Avdijom, pa eto, stao reda radi.

Fizički jeste u slici, psihički, definitivno nije.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Susic vlada spajzom, wc-om i spavacomVirtu4l je napisao/la:Nema više mjesta na ziduVanBasten je napisao/la:i na zid u tvom dnevnom boravku, nemoj zajabevat'Virtu4l je napisao/la:Ova ide na zid u klupske prostorije Hajduka

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ima li taj navedeni majstor jednu konkretnu referensu za A tim BiH osim tih bicakala?BaDa12 je napisao/la: Gore će biti što će, u slučaju da ništa ne pokaže u onoliko minuta koliko dobije, ovdje biti bačeno drvlje i kamenje, što na njega, što na strica, pa i nanu njegovu. Nadam se ništa više nego što je to već slučaj.
A, svi znamo da niko (mali je procenat na drugoj strani) ne pokaže previše u prvom nastupu za tako drag dres. No, ovo je Tino ipak, sve ispod 4 asistencije i 9 bicikala, ne pika se!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja se od srca nadam da ce Sven Tin Susic u buducnosti biti kapiten nase repke i sa amidzom kao selektorom, te babom kao pomocnikom, voditi nasu repku na mnoga velika takmicenja. Tino sve najbolje i udri loptu k'o sto su ti amidza i babo nekad!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:

Ronaldo - Isco - Bale
Trebali bi malo 'oladiti od momka. Ako je vec u repci treba mu dati podrsku, kao sto je imaju i nasi najbolji Zmajevi. Tincek sretno i da aBd pokazes da imas kvalitet za dres BiH selekcije 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da li je majstor, pokazat će vrijeme.DonCorleone je napisao/la:Ima li taj navedeni majstor jednu konkretnu referensu za A tim BiH osim tih bicakala?BaDa12 je napisao/la: Gore će biti što će, u slučaju da ništa ne pokaže u onoliko minuta koliko dobije, ovdje biti bačeno drvlje i kamenje, što na njega, što na strica, pa i nanu njegovu. Nadam se ništa više nego što je to već slučaj.
Jedan od značajnijih igrača kluba koji još ima šansu osvojiti HNL, i koji je bio od značajnijih igrača za osvajanje Kupa prošle godine (bicikli i skladna igra su mu pomogli da bude toliko značajan), svakako da zaslužuje svojih nekoliko minuta u A timu BiH u prijateljskoj utakmici. Složit ćeš se, prijateljske utakmice služe da se probaju igrači koji kucaju na vrata, zvao se Sušić, Hadžić, DonCorleone ili Popescu (sa našim papirima

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- DonCorleone
- Kontakt:
Znaci nema referense, dobro, to sam zelio da cujemBaDa12 je napisao/la: Da li je majstor, pokazat će vrijeme.
Jedan od značajnijih igrača kluba koji još ima šansu osvojiti HNL, i koji je bio od značajnijih igrača za osvajanje Kupa prošle godine (bicikli i skladna igra su mu pomogli da bude toliko značajan), svakako da zaslužuje svojih nekoliko minuta u A timu BiH u prijateljskoj utakmici. Složit ćeš se, prijateljske utakmice služe da se probaju igrači koji kucaju na vrata, zvao se Sušić, Hadžić, DonCorleone ili Popescu (sa našim papirima). Kad će, ako ne tad?

BaDa,tvoji postovi i stavovi su uvijek korektni ali jednostavno je neistina da je Tino jedan od najznacajnijih igraca Hajduka.Daleko je on od toga,upravo ga je Tudor preselio na klupu.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 13 gostiju.