EvoMene je napisao/la:Dženkins bogotac.

Dženkins je sinoć yebao mame. Kakva simultanka! Tri trice u produžetku.
Inače, utakmica jako loša sa obje strane, pogotovo sa naše, osim dobrog ulaska u meč i onih + 5 pred kraj, mi nismo imali ništa, Ukrajinci su kontrolisali meč, ali su nam se u zadnjoj četvrtini nudili, opala im je koncentracija, rano su izašli iz bonusa, imali smo +5, ali da nije bilo onog poklona od Aherna, ne bismo uspjeli. Baš odavno nismo bili ovako šuterski loši, možda još od onog gostovanja Krki prošle sezone, 9 promašenih bacanja u regularnom dijelu utakmice

. Katić užasan, dobro, izvukao se pred kraj sa onim nekim bacanjima, ali u suštini je podbacio totalno, Blažić sve što je dobro uradio to je i poništio njemu svojstvenim zasrljavanjima i nerezonskim šutevima. Osim Đenke kome Sever nakon ovog devastiranja Ukrajinaca, komotno može spjevati pjesmu, Radenović je odradio rovovski dio posla.
Slijedi Uniks, prvi favorit takmičenja, sa nekoliko vrhunskih igrača. Prošle sezone smo ih u Pioniru dobili 8 razlike, sad bih bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom, ali realno ispadanje nam ne gine. Nek još jednom Arena gori i to mi je dovoljno.
p.s.
Pao rekord Evrokupa i svih evrotakmičenja uopšte. 24232 gledaoca, zvanično

. Bolest kojoj nema leka.
@DejaNMG
Jest, i meni se čini da sam vidio Kikanovića u jednom momentu.
Ali nije mi jasno šta ovaj naš jedan lokalni krelac radi među košarkašima Zvezde na parketu nakon utakmice, lafo slavi sa njima.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović