Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: Bundesliga
bayer i gladbach u slobodnom padu, a i schalke nakon dobrog starta fino usrao motku. još će mainz ili augsburg u cl. 

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Wolfsburg umjesto da iskoristi kiks Schalkea oni za 5 min prime 3 gola. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Fantastičan choreo Werderovih navijača u jučerašnjom 100. Nordderby-u
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
Hoffenheim opet pokazuje zasto je najatraktivnija ekipa u ligi. 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Dakle nakon ovoga kola situacija kada je borba za opstanak je mnogo jasnija i necemo na kraju gledati situaciju kao 1999-te...
Freibug, Hamburg i Stuttgart ce se boriti za 15. poziciju...Neko ce morati direktno u Cvajtu, neko ce dobiti popravni, a neko ce se spasiti.
Freibug, Hamburg i Stuttgart ce se boriti za 15. poziciju...Neko ce morati direktno u Cvajtu, neko ce dobiti popravni, a neko ce se spasiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Red je da Svabe ispadnu, predugo se gubaju kako u BL tako i u Evropi.
Re: VfB Stuttgart
Dosta teska situacija u VfB-u...
Upisali su osam uzastopnih poraza, a veceras su imali sve u svojim nogama, ali je Maxim propustio 10000% priliku da donese svojoj ekipi pobjedu i Eintraht je u posljednjih 10 minuta dosao do preokreta.
Ova utakmica je mislim bila ujedno i posljednja za Schneidera, a mediji vec spekulisu da ce ga zamjeniti ili Balakov ili Fink. Ukoliko to bude ovaj prvi, onda su vec sami sebi cekirali kartu za Cvajtu, dok bi sa Finkom imali sanse.
Upisali su osam uzastopnih poraza, a veceras su imali sve u svojim nogama, ali je Maxim propustio 10000% priliku da donese svojoj ekipi pobjedu i Eintraht je u posljednjih 10 minuta dosao do preokreta.
Ova utakmica je mislim bila ujedno i posljednja za Schneidera, a mediji vec spekulisu da ce ga zamjeniti ili Balakov ili Fink. Ukoliko to bude ovaj prvi, onda su vec sami sebi cekirali kartu za Cvajtu, dok bi sa Finkom imali sanse.
- gerdmuller
- Kontakt:
Pobjeda Furtha
Pobjeda Hoffenheima
Pobjeda RB Leipziga
Kakav dan

Pobjeda Hoffenheima

Pobjeda RB Leipziga

Kakav dan

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
M'Gladbach bez pobjede osam kola a Stuttgartu je ovo bio osmi poraz zaredom. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prve dvije gled'o djelimično i mogu reći zasluženo. Ove Bulse još ne gledam dok ne uđu makar u cvajtu.gerdmuller je napisao/la:Pobjeda Furtha![]()
Pobjeda Hoffenheima![]()
![]()
Pobjeda RB Leipziga![]()
![]()
![]()
Kakav dan
Ime ništa ne vrijedi ako tim ne postoji. Onaj ko zasluži na terenu neka bere lovorike.
Tako treba da bude i nema glavobolje i ružnih smajlija.

Vom Jäger zum Gejagten
- gerdmuller
- Kontakt:
Jel pratis Zweitu? Koln ce sigurno biti prvi.Prejaki su.Ako vec Lautern nece uci volio bih da ih Karlsruhe zamjeni.I jos Union Berlin i ja zadovoljangeronimo je napisao/la:Prve dvije gled'o djelimično i mogu reći zasluženo. Ove Bulse još ne gledam dok ne uđu makar u cvajtu.gerdmuller je napisao/la:Pobjeda Furtha![]()
Pobjeda Hoffenheima![]()
![]()
Pobjeda RB Leipziga![]()
![]()
![]()
Kakav dan
Ime ništa ne vrijedi ako tim ne postoji. Onaj ko zasluži na terenu neka bere lovorike.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- samo_lijevo
- Kontakt:
evo ako nekoga zanima sazetak sa danasnje utakmice protiv Elvesberga.gerdmuller je napisao/la:Jel pratis Zweitu? Koln ce sigurno biti prvi.Prejaki su.Ako vec Lautern nece uci volio bih da ih Karlsruhe zamjeni.I jos Union Berlin i ja zadovoljangeronimo je napisao/la:Prve dvije gled'o djelimično i mogu reći zasluženo. Ove Bulse još ne gledam dok ne uđu makar u cvajtu.gerdmuller je napisao/la:Pobjeda Furtha![]()
Pobjeda Hoffenheima![]()
![]()
Pobjeda RB Leipziga![]()
![]()
![]()
Kakav dan
Kako su organizovani van terena,tako su i na terenu.Nije mi uopce drago sto ce igrati u bundesligi,ali opet neka barem jedan klub sa istoka.
http://www.mdr.de/mediathek/suche/media ... t+im+osten" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Armin Veh objavio da na kraju sezone nece produziti ugovor sa Eintrachtom...
Tu je odluku upravi vec saopstio u Januaru na pripremama, ali su Hübner i Bruchhagen mislili da ga mogu privoliti da svoju odluku promjeni.
Mislim da trenutak objave nije bas najbolji po Eintracht no sta je tu je...Vidijecemo gdje ce Veh nastaviti karijeru, no ja ipak mislim da on nije trener za velike klubove tj. ne snalazi se u sredinama gdje vlada veliki pritisak.
Tu je odluku upravi vec saopstio u Januaru na pripremama, ali su Hübner i Bruchhagen mislili da ga mogu privoliti da svoju odluku promjeni.
Mislim da trenutak objave nije bas najbolji po Eintracht no sta je tu je...Vidijecemo gdje ce Veh nastaviti karijeru, no ja ipak mislim da on nije trener za velike klubove tj. ne snalazi se u sredinama gdje vlada veliki pritisak.
Malo mi je čudno da Veh tako brzo napušta sredinu u kojoj je bio dosta uspješan i to nakon duže vremena je negdje baš bio uspješan. Jeste da je on prije sa Stuttgartom osvojio i titulu njemačkog prvaka, ali nakon toga je imao par neuspješnih stanica. E sada nekako se prebrzo zaletio i kao da prebrzo želi u neki veći klub. Veh je važio za trenera s velikim potencijalom, posebno nakon tog uspjeha sa Švabama, ali poslije je pravi dokaz za tako nešto izostao.
I ja sam nekako skeptičan po pitanju njega i velikog kluba. Bolje mu je bilo da je još ostao u Eintrachtu. Bar još koju sezonu.
A mislim da bi Schalke napravio grešku da sad njega baš dovedu. Njima treba drugi profil trenera, koji će ih razdrmat i opet uzdići...
I ja sam nekako skeptičan po pitanju njega i velikog kluba. Bolje mu je bilo da je još ostao u Eintrachtu. Bar još koju sezonu.
A mislim da bi Schalke napravio grešku da sad njega baš dovedu. Njima treba drugi profil trenera, koji će ih razdrmat i opet uzdići...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kakav Fe (Santa) i njegove čarolije. Ovaj Frankoforto mu je bio klub baš po mjeri (ono, slika-prilika).
Jel se Profesor duševno povratio, ima li ambicije da se vrati u staru jazbinu?
Jel se Profesor duševno povratio, ima li ambicije da se vrati u staru jazbinu?

Vom Jäger zum Gejagten
Profa se uhljebio na bikovim moodima.geronimo je napisao/la:Jel se Profesor duševno povratio, ima li ambicije da se vrati u staru jazbinu?

Nego, De Niro, Di Caprio, haman da ima i u tebi zabarske klice.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Rekoh ti Effe da će Leverkusen pasti prije ili kasnije. Limitirana ekipa u svim mogućim segmentima fudbalske igre. BvB i Schalke su po igračima daleko ispred njih, potencijalom da ne govorim, a očajni Wolfsburg je tu negdje s njima.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Mogao bi Veh u S04.
Ko je jucer slusao interviju Veh-a mogao je izmedju redova zakljuciti da ce on od naredne sezone biti trener ekipe iz Gelsenkirchen-a.
PS: Thorsten Fink po svemu sudeci novi trener VfB-a, a navijaci su u soku.
Danas u 14 h zasjeda predsjednistvo VfB-a gdje bi trebala biti usvojena ova odluka.
Pogledajte samo ove dvije teme:
http://www.transfermarkt.de/de/thorsten ... eite1.html
http://www.transfermarkt.de/de/thomas-s ... te181.html
PS: Thorsten Fink po svemu sudeci novi trener VfB-a, a navijaci su u soku.

Danas u 14 h zasjeda predsjednistvo VfB-a gdje bi trebala biti usvojena ova odluka.
Pogledajte samo ove dvije teme:
http://www.transfermarkt.de/de/thorsten ... eite1.html
http://www.transfermarkt.de/de/thomas-s ... te181.html
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ako je ovo istina, ja sam fasciniran. Pa oni su znači već godinama nesposobni pronaći normalnog trenera. Babbel, Brundo, Schneider, pa Fink. Epic. Valjda nakon Finka slijede Doll i Keller.amerosm je napisao/la:PS: Thorsten Fink po svemu sudeci novi trener VfB-a, a navijaci su u soku.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.