LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2014, 15:29

Sinoc ocekivan poraz protiv Memphisa...
Najbolji u nasim redovima su bili Gasol i Meeks, no sto je jos gore od poraza je cinjenica da su izgleda doktori zahebali koljeno Younga koje je ponovo nateklo i izbog koje ne moze da uradi MRI. Izgleda da ce u tom odjelu biti potrebno da se napravi cistka na kraju sezone.

U ovoj sedmici nam je ostala jos jedna utakmica i to ona sutrsanja protiv Kingsa na domacem parketu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 27 feb 2014, 17:37

daj da na draftu biramo kakvog doktora, a ne **** igrača :roll: :roll:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 27 feb 2014, 18:52

neshvatljivo da takva fransiza ima takvo medicinsko osoblje : /
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 mar 2014, 01:37

"Report: NBA personnel concerned Exum will force way to Lakers"
Ja sam ipak siguran da ga necemo draftovati ukoliko budemo na lutriji visocije plasirani...
Siguran sam da cemo tada prije Exuma uzeti Embiida, s obzirom na historiju centara u ovoj ekipi.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 01 mar 2014, 10:32

Ja prema dosada vidjenom mislim da ako postoji sigurica i gotov igrac na draftu, onda je to Parker. I Smart mi djeluje odlicno, medjutim ta nam je pozicija jako dobro pokrivena. Wiggins i Embiid su sigurno najveci potencijali, mada bih ja opet prije birao Wigginsa.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 mar 2014, 10:49

Pobjeda sinoc protiv Kingsa 126-122...
Framar je postigao 30 poena sto je ujedno i njegov career-high, a isto tako postavljen je rekord francize sa 19 postignutih trica.

Koliko smo losi govori cinjenica da i pored 19 postignutih trica jedva dobijemo utakmicu. Jedino sto je sigurno je to da nas je ova pobjeda malo unazadila kada je pick na draftu u pitanju.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 01 mar 2014, 11:35

amerosm je napisao/la:Pobjeda sinoc protiv Kingsa 126-122...
Framar je postigao 30 poena sto je ujedno i njegov career-high, a isto tako postavljen je rekord francize sa 19 postignutih trica.

Koliko smo losi govori cinjenica da i pored 19 postignutih trica jedva dobijemo utakmicu. Jedino sto je sigurno je to da nas je ova pobjeda malo unazadila kada je pick na draftu u pitanju.
Ma Kingsi povukli ručnu u drugom poluvremenu, kao i Celticsi nedavno, da bi imali više šansi na lutriji.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2014, 13:05

"I found it intresting speaking with Jordan Farmar last night, the Lakers were down 19 by halftime, and Farmar took it upon himself to speak up and rally players in the locker room and say, 'Hey, I don't know what the plan is with our coach, but our plan as players is we're going to work through Pau, he's our best player, he's an unselfish player, get him touches and he's going to get the rest of you guys involved.' First half last night they shot 43% with 10 turnovers. Second half going through Pau, Lakers shot 55% with only 5 turnovers. I thought that was obviously interesting, maybe a little insubordination between Farmar and Pau in that you can try to play small ball, but we'll play the way we want to play anyway."
Kada je u pitanju pokusaj od trenera 2.0 FO mora reagovati 17. Aprila...
Nadam se da ce se Buss ubuduce posvetiti ono sto najbolje zna (a to je izbor igraca na draftu), a odluku ko ce biti novi trener prepustiti nekom drugom.

Slika koja opisuje rad pokusaja od trenera 2.0 u Lakersima:
slika

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 02 mar 2014, 19:25

“What I’d like everybody to do is to really just sit back & just absorb this year. Take it all in. Listen & Hear all the hate that’s being thrown at us & remember every person that’s kicking you when you’re down. Because next year it ain’t gunna be this way. Appreciate it now. Let it sit in now, because revenge is sweet & it’s quick" - Kobe Bryant

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2014, 20:44

kokuz je napisao/la:“What I’d like everybody to do is to really just sit back & just absorb this year. Take it all in. Listen & Hear all the hate that’s being thrown at us & remember every person that’s kicking you when you’re down. Because next year it ain’t gunna be this way. Appreciate it now. Let it sit in now, because revenge is sweet & it’s quick" - Kobe Bryant
Tankiranje sada uveliko moze poceti... :D :D
Bilo to jasno od onog trenutka kada Bryant izjavio da ne zna kada ce se vratiti na parket.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 mar 2014, 14:39

ma nije bilo druge opcije, nakon serije onakvih povreda :cry: :cry:

samo, uff, jedva čekam sljedeću sezonu, naplatit ćemo sve provokacije :twisted: :twisted: :twisted:

bilo bi dobro da se kobaja vrati bar zadnjih 5-6 utakmica, samo da ponovno osjeti parket..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 mar 2014, 14:52

Samo polako. Zna se tko su i sta Lakersi, nek se ostali zadovoljavaju mrvicama dok traje rebuilding.
Ta ekipa kad se vrati, ostali mogu samo ponovno se vratiti svojoj rutini, odnosno gledati SHOWTIME at its best.
...Život za Široki...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 mar 2014, 15:00

upravo, još ova tekuća sezona, da se malo ostali timovi izigraju, a onda ponovno počinje dominacija 8-)

Purple and Gold!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2014, 16:59

Polahko ljudi ne treba se previse zalijetati i najjavljivati da cemo naredne godine biti konkurenti za titulu...
Mislim da FO ove godine nece biti previse aktivan na trzistu i da su sve podredili 2015-toj. Pored tog picka mozda dovedemo Denga (mada licno u to ne vjerujem).

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 03 mar 2014, 17:48

ma ja sam uvijek optimističan u vezi titule, a sad jedno su želje a drugo realnost, ja se nadam, pa šta bude bude :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2014, 17:52

amerosm je napisao/la: Tankiranje sada uveliko moze poceti... :D :D
Blasfemija, gdje će Jezeraši i tankiranje u istu rečenicu :mrgreen:

Malo šale amere, nadam se povratku starog rivalstva ponovo u finalu 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

filip13

Post Postao/la filip13 » 04 mar 2014, 04:51

http://www.nbaserbia.com/vesti/7523/sti ... tak-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2014, 05:50

Odlično igraju. Pitanje je da li će pasti u 4\4. Gasol pokazuje o kakvom se majstoru radi.

Dobiše Lakers-i na kraju Trail Blazers-e u gostima sa 107 - 106. Gasol 22 poena i 9 skokova, Marshall 11 asistencija.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 mar 2014, 07:31

sreca pa lakersi nece u play-off :D majke mi, lakse nam (portland) je igrati protiv oklahome nego protiv lakersa.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2014, 10:20

Hebem ih rahljave... :D :D
Oni poceli pobjedjivati u trenutku kada je potrebno gubiti utakmice, pa za gubljenje su cak i od Bryanta dobili zeleno svijetlo. :D :D

PS: Moze li mi neko objasniti kako funkcionise ta lutrija na draftu ? Hvala unaprijed na odgovoru !

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.