Grije klupu u Kingsima .Freaza je napisao/la:Nema REDZIJA![]()
? pa gdje ode ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Pocelo je upisivanje davno 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Standardni su tu, jos par gostiju kad se doda i taman 

Ja sam zbog Mirze i ostajuci vako kasno pado na popravni,kasnijo stalno u skolu,osto bez cure , evo hoce sad i roditelji da me se odreknu 

Daj link da gledamo ko ljudi!
gdje je link? 

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
i nick ti frezaFreaza je napisao/la:Ja sam zbog Mirze i ostajuci vako kasno pado na popravni,kasnijo stalno u skolu,osto bez cure , evo hoce sad i roditelji da me se odreknu

Mirza protiv koje je ekipe prvu utakmicu odigrao dobro,drugu je bio los,a protiv koga bude los u drugoj bude dobar..Nadam se da se tradicija nastavlja i veceras,jer je bio katastrofa u prvoj protiv Chicago-a 

YES!
Sve bi ti ovo i bez Mirze uspio, ne briniFreaza je napisao/la:Ja sam zbog Mirze i ostajuci vako kasno pado na popravni,kasnijo stalno u skolu,osto bez cure , evo hoce sad i roditelji da me se odreknu

- anelbavarac
- Kontakt:
Naletih na fin link:
http://www.rojadirecta.me/goto/rivos1.****" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/rivos1.****" onclick="window.open(this.href);return false;
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Prije bi rekao da je u prvoj bio jedini solidan u očajnim Netsima, a u drugoj je bio blago je reci katastrofaBihac96 je napisao/la:Mirza protiv koje je ekipe prvu utakmicu odigrao dobro,drugu je bio los,a protiv koga bude los u drugoj bude dobar..Nadam se da se tradicija nastavlja i veceras,jer je bio katastrofa u prvoj protiv Chicago-a

-
- Kontakt:
Ne znam kako da upisete kanal na Sopcastu ali ovako piše kod mene Channel - 150579
ajde Mirza poludi i hajde Deron preko da se sta uzme od premiera
Nece ovi linkovi
Ma znam da je u jednoj bio katastrofa,ne mogu popamtit svenerkolfc je napisao/la:Prije bi rekao da je u prvoj bio jedini solidan u očajnim Netsima, a u drugoj je bio blago je reci katastrofaBihac96 je napisao/la:Mirza protiv koje je ekipe prvu utakmicu odigrao dobro,drugu je bio los,a protiv koga bude los u drugoj bude dobar..Nadam se da se tradicija nastavlja i veceras,jer je bio katastrofa u prvoj protiv Chicago-a

Skontaj se malo, meni piše da je invalid adress...BlaBlaTron je napisao/la:Ne znam kako da upisete kanal na Sopcastu ali ovako piše kod mene Channel - 150579
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kevin Garnett is out tonight for the Nets.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.