Sad ja uvidim da neke stvari pogresno radim,ja to ne smijem promijeniti jer ce mi ovaj reci da sam licemjer.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Priznaj dobio sam pare da promjenim pričuVirtu4l je napisao/la:Isto kao što sam ja bio protiv dovođenja Sušića, ali malo vremena mu je trebalo da me razuvjeri i brzo sam skontao da će nas on dovesti tu gdje smo sad.Head je napisao/la:Ma i meni znaju ovako iskopati kad sam pisao o Blekicu.
SAMO što si prvo tog Papeta ispljuvao prije nego što su i počele kvalifikacije,pa si onda bio za to da ode ako ne izbori EP,pa kad ga nije izborio,opet je ostao a ti počeo da pričaš bajke,a nekad si pisao da je nesposoban,da ne zna dvije rečenice sastavit... ,inteligentniji nije postao sigurno, pa da sad zna rečenice sastavit... Al tebi je sad idolVirtu4l je napisao/la:Isto kao što sam ja bio protiv dovođenja Sušića, ali malo vremena mu je trebalo da me razuvjeri i brzo sam skontao da će nas on dovesti tu gdje smo sad.Head je napisao/la:Ma i meni znaju ovako iskopati kad sam pisao o Blekicu.
Ko je 2010. nudio pare za tolegenda reala je napisao/la:Priznaj dobio sam pare da promjenim priču![]()
ne može to tako brzo
![]()
Nije stvar u tome Head,nego je virtual takva osoba da kako vjetar puše tako se i on savijaHead je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
Sad ja uvidim da neke stvari pogresno radim,ja to ne smijem promijeniti jer ce mi ovaj reci da sam licemjer.
Jok, trebaš k'o konj... samo pravolinijski i jednodimenzionalnoHead je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
nisi ti 2010 promjenio pričuVirtu4l je napisao/la:Ko je 2010. nudio pare za tolegenda reala je napisao/la:Priznaj dobio sam pare da promjenim priču![]()
ne može to tako brzo
![]()
već sad me ne mogu priuštiti
pa ti si baš takav postoVirtu4l je napisao/la:Jok, trebaš k'o konj... samo pravolinijski i jednodimenzionalnoHead je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
Ne bih ja rek'o,ja sam misljenja da je on momak koji zeli sve najbolje svojoj reprezentaciji u datom momentu.U Cirinom mandatu mi smo napravili iskorak i logicno je da ce covjek podrzavati covjeka koji je tad napravi najveci rezultat sa reprezentacijom.19risha88 je napisao/la:Nije stvar u tome Head,nego je virtual takva osoba da kako vjetar puše tako se i on savijaHead je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
Sad ja uvidim da neke stvari pogresno radim,ja to ne smijem promijeniti jer ce mi ovaj reci da sam licemjer.Ćiro mu je bio idol i bio je spreman reći sve i svašta na račun Papeta kad je došao u repku... A to sad isto radi i pljuje jednog Prcića a momak se samo bori za sebe ko što se Pape bori za Tina Sušića... A vidjet ćeš da će mu i Prcić za 2 godine Idol postat,i biće na njegovoj strani,čim Pape zglajza
Imam osjecaj da oni ne shvataju o cemu se ovdje radi. Ne radi se ovdje jesmo li za ili protiv Susica nego podrzavamo li nekoga ko radi pozitivne stvari za drzavu, a to Susic svakako radi. Pa pogledajte gdje smo, idemo na SP, top 20 na Fifa listi i prvi sesir za Euro. Ne moze bolje. Ustvari moze uvijek bolje ali treba biti malo skroman.Virtu4l je napisao/la:Jok, trebaš k'o konj... samo pravolinijski i jednodimenzionalnoHead je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
Head je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu kada je vidio plod rada Safet Susica pruzio mu je podrsku jer je to logicno ako si navijac reprezentacije,da dajes podrsku selektoru i igracima.
Susic ostvaio najveci uspjeh,odveo nas u Brazil,logicno je da ce biti na strani covjeka koji je donio rezultat reprezentaciji.
Al on ne može skontat jednu stvar da ja želim 23 najbolja igrača u BRAZILU a ne nekog kao Sušića mlađeg koji nije defanzivni vezni a guraju ga... Protiv momka sve sto sam napisao je čisti fakat,nisam nikad raspravljao ni kakav je Safet što se tiče inteligencije,niti kakav je Tino u privatnom životu,nit me to zanima... Prcića branim zajedno s Bešićem jer ljudi imaju iza sebe trag i kroz mladu repku i kroz klubove... A Virtual sam sebe diskredituje... jednom kaže da ne pljuje igrače i selektora pa onda pljune u kapitena repkeHead je napisao/la:Ne bih ja rek'o,ja sam misljenja da je on momak koji zeli sve najbolje svojoj reprezentaciji u datom momentu.U Cirinom mandatu mi smo napravili iskorak i logicno je da ce covjek podrzavati covjeka koji je tad napravi najveci rezultat sa reprezentacijom.19risha88 je napisao/la:Nije stvar u tome Head,nego je virtual takva osoba da kako vjetar puše tako se i on savijaHead je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
Sad ja uvidim da neke stvari pogresno radim,ja to ne smijem promijeniti jer ce mi ovaj reci da sam licemjer.Ćiro mu je bio idol i bio je spreman reći sve i svašta na račun Papeta kad je došao u repku... A to sad isto radi i pljuje jednog Prcića a momak se samo bori za sebe ko što se Pape bori za Tina Sušića... A vidjet ćeš da će mu i Prcić za 2 godine Idol postat,i biće na njegovoj strani,čim Pape zglajza
Nakon njega dolazi veliko igracko ime ali sa losim trenerskim CV-em..Zbog opravdanog straha od neuspjeha,jer je ipak bez oraha u dzepovima i zeli najbolje reprezenaciji misli da to Susic nece moci napraviti.
Iz utakmice u utakmicu kada je vidio plod rada Safet Susica pruzio mu je podrsku jer je to logicno ako si navijac reprezentacije,da dajes podrsku selektoru i igracima.
Susic ostvaio najveci uspjeh,odveo nas u Brazil,logicno je da ce biti na strani covjeka koji je donio rezultat reprezentaciji.
PS:Nije mi platio da ga branim,niti mislim da je ovo neko branjenje,nego realno sagledavanje stvari kekekeke
Hahahah Sicofrenija pozdravlja19risha88 je napisao/la:
Ehh, kad bi znao koji je po reduadisice je napisao/la:Virtual čovjek te prati u stopu