Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Nijednu, a vjerujem da ni ti nisi, i da niko nije. Možda jes' jedino bliža rodbina s obzirom kako je popularan i važan igrač.Head je napisao/la:Koliko od Vas je odgledalo jednu utakmicu Tine Svena Susica ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Tino je odlican igrac, i zasluzuje vecu podrsku

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Nisam,i zato ne dajem sebi za pravo da komentarisem neciji (ne)kvalitet dok ga ne vidim na djelu.*p!p!t@* je napisao/la:Nijednu, a vjerujem da ni ti nisi, i da niko nije. Možda jes' jedino bliža rodbina s obzirom kako je popularan i važan igrač.Head je napisao/la:Koliko od Vas je odgledalo jednu utakmicu Tine Svena Susica ?
Inace,kao nacija smo puni predrasuda.
1946
Ja gledam ali imam naocare za varenje, igrom slucaja...Head je napisao/la:Koliko od Vas je odgledalo jednu utakmicu Tine Svena Susica ?
A 99% raje ih nema

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Vidio ti kvalitet il ne vidio on ode u Brazil.
Niko na dunjaluku ne vidi kvalitet u Vrsajevicu pa je haman dvije godine u reprezentaciji, i jedino ga teza povreda moze udaljiti od iste.
Niko na dunjaluku ne vidi kvalitet u Vrsajevicu pa je haman dvije godine u reprezentaciji, i jedino ga teza povreda moze udaljiti od iste.
Ako sam ja igdje spomenuo nekvalitete, onda... I slažem se, momak treba da dobije priliku, i uostalom dobit' će je, isto onako kako ju je dobio Bešić, i isto onako kako Prcić nije. A ako istu upropasti i ne pokaže raskošni talenat, e Bgm ja mu najavljujem od većine članova foruma gore razapinjanje nego Vršajeviću milijardu puta. Čisto zbog našeg mentaliteta...Head je napisao/la:Nisam,i zato ne dajem sebi za pravo da komentarisem neciji (ne)kvalitet dok ga ne vidim na djelu.*p!p!t@* je napisao/la:Nijednu, a vjerujem da ni ti nisi, i da niko nije. Možda jes' jedino bliža rodbina s obzirom kako je popularan i važan igrač.Head je napisao/la:Koliko od Vas je odgledalo jednu utakmicu Tine Svena Susica ?
Inace,kao nacija smo puni predrasuda.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Da, baš je ukusno ismijavati novog člana ekipe u kojoj je njemački jezik službeni jezik, a pola ih nije rođeno i odraslo na tlu BiH.kokakolas je napisao/la:Vokabular isti ko u amidže, mada je ovaj drugi barem bio igračina.Sveti je napisao/la:Tino Sven Sušić zvani Ovaj
Što se amidže tiče, jedno je nemati širok vokabular, a drugo je biti zatvoren za javnost (ne mislim konkretno na druženje sa mikrofonom, nego više na introvertiranost). Slušajući njegove izjave, ne osjetih da je nepismen i kratkog vokabulara.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sad se i ti pucaš tom terminologijom, čovjek će guglati pola sata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
VirtualVirtu4l je napisao/la:Sad se i ti pucaš tom terminologijom, čovjek će guglati pola sata.

Vidi fakat. Upućujem isprike zbog gubljenja vremena, ali sam i ponosna jer će nešto novo naučiti.Virtu4l je napisao/la:Sad se i ti pucaš tom terminologijom, čovjek će guglati pola sata.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Jel' ti to krivo što nemaš obožavateljeHead je napisao/la:Svasta,nije mu mrsko traziti postove stare 4 godine.Kakav besposlicar.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nije to teško naći samo otvoriš profil Virtual i vidis odmah na početku kakvo mu je misljenje bilo o Safetu,a sad mu idol,to se zove dvoličnostHead je napisao/la:Svasta,nije mu mrsko traziti postove stare 4 godine.Kakav besposlicar.

Ma i meni znaju ovako iskopati kad sam pisao o Blekicu.Virtu4l je napisao/la:Jel' ti to krivo što nemaš obožavateljeHead je napisao/la:Svasta,nije mu mrsko traziti postove stare 4 godine.Kakav besposlicar.kekekee

1946
- legenda reala
- Kontakt:
Pa neka je ovo pokazao, to je što ja pričam pola godine, samo su harishp, calcio i Elegant od starta na istoj priči, ovi pojedini su bili rang gringa, a sad se busaju u prsa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar Tino nije povrijedjen,sad nije igrao za Hajduk zbog povrede,bar tako kazu.Lazu? 

Isto kao što sam ja bio protiv dovođenja Sušića, ali malo vremena mu je trebalo da me razuvjeri i brzo sam skontao da će nas on dovesti tu gdje smo sad.Head je napisao/la:Ma i meni znaju ovako iskopati kad sam pisao o Blekicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tino Sušić: Ne obazirem se na priče, nisam pod pritiskom.
Normalno da nije, kako god odigra svakako ce u Brazil.
Normalno da nije, kako god odigra svakako ce u Brazil.