Pričaj ti to nekom drugom,ja zbog djece kao što si ti ovdje moram čitati o ubijanju medvjeda golim rukama,sudžukama i suhom mesu,umjesto da normalno pišemo o nečijim manama i vrlinama,da li zaslužuje mjesto ili ne!Ako ste loptu ganjali samo po Fifa menađerima ili drugim raznim glupostima,nemate šta onda komentraisati i glumiti stručnjake,ili mislite kako imate po hiljade postova pa ste pobrali svu pamet!?!QUARTERBACK je napisao/la::
One zayebancije o Rušiljendeu i rušilačkoj snazi i tome kako mu niko ništa ne može ako si ti shvatio ozbiljno, deaktiviraj se života ti.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
barsa77 je napisao/la:mislite kako imate po hiljade postova pa ste pobrali svu pamet!?!
Dobro kažeš, je l' te ?
Sjećam se ja dobro šta si ti pisao. Pljuvao si po njemu, i govorio da nema šanse da igra ispred Fuchsa, da je ograničen igrač, i da igra samo zato što je ovaj u to doba ozlijeđen bio, a čim ozdravi, da će Fuchs zauzeti svoje mjesto uz lijevu aut - liniju.
Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa kako si ti zakljucio onda da smo mi rekli da je Seo superbek kad nismo?barsa77 je napisao/la:Pričaj ti to nekom drugom,ja zbog djece kao što si ti ovdje moram čitati o ubijanju medvjeda golim rukama,sudžukama i suhom mesu,umjesto da normalno pišemo o nečijim manama i vrlinama,da li zaslužuje mjesto ili ne!Ako ste loptu ganjali samo po Fifa menađerima ili drugim raznim glupostima,nemate šta onda komentraisati i glumiti stručnjake,ili mislite kako imate po hiljade postova pa ste pobrali svu pamet!?!QUARTERBACK je napisao/la::
One zayebancije o Rušiljendeu i rušilačkoj snazi i tome kako mu niko ništa ne može ako si ti shvatio ozbiljno, deaktiviraj se života ti.

Pa slažem se i ja da treba tako da bude, al tad je bila takva situacija i šta možeš tu, bio je dobar fazon, jbg.

I ne seri bgt, ti si onaj sto je pisao da ce ga Fuchs izbaciti iz prve postave kad se oporavi jer je Seo kloc, haj ba ccc
Ja volim što Kolašinac igra i skuplja iskustvo,al me mrzi slušat vaše nebuloze o Majstorčini...pa h.ebote čovjek sastavio jednu utakmicu kakvu treba(Galata) i sad ga treba kovat u zvijezde.I koliko god ga ja volim što je naš i što volim da igra,i dalje mislim da je Fuchs bolji igrač!To je moje mišljenje,vi imate svoje i tako je.Zatoi i služi forum da svako iznese svoje mišljenje.zizu1991 je napisao/la: Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
ubi se momak pričajući kako je Fuchs bolji, kako će igrati kad se oporavi, kako ovo, kako onozizu1991 je napisao/la:Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?

Shvati jednom da se većina raje samo sprda na račun anegdota o Majstorčini, kako ti reče. Ako tvoj želudac ne može podnijeti te priče, onda jbg, nemoj niti da čitaš.barsa77 je napisao/la:Ja volim što Kolašinac igra i skuplja iskustvo,al me mrzi slušat vaše nebuloze o Majstorčini...pa h.ebote čovjek sastavio jednu utakmicu kakvu treba(Galata) i sad ga treba kovat u zvijezde.I koliko god ga ja volim što je naš i što volim da igra,i dalje mislim da je Fuchs bolji igrač!To je moje mišljenje,vi imate svoje i tako je.Zatoi i služi forum da svako iznese svoje mišljenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Umjesto da naprave neki kraci intr. sa Seom oni Avdiju, Tina
a sto silje.. ovi nasi novinari.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
mislim da je momčiluka zabranio novinarima da ga intervjuišu, pa bi l' ti volio da završiš kao suho meso? 

reci mu to u lice ako smijesbarsa77 je napisao/la:Ja volim što Kolašinac igra i skuplja iskustvo,al me mrzi slušat vaše nebuloze o Majstorčini...pa h.ebote čovjek sastavio jednu utakmicu kakvu treba(Galata) i sad ga treba kovat u zvijezde.I koliko god ga ja volim što je naš i što volim da igra,i dalje mislim da je Fuchs bolji igrač!To je moje mišljenje,vi imate svoje i tako je.Zatoi i služi forum da svako iznese svoje mišljenje.zizu1991 je napisao/la: Gdje je Fuchs, o ti, koji sve znaš ?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac, za razliku od nekih drugih, nikada nije imao dileme za koju će reprezetaciju igrati.
Momak rođen u njemačkom gradu Karslruheu bio je kapiten mlađih selekcija Njemačke, a imao je potencijal da zaigra za A reprezentaciju te zemlje.
Međutim, Kolašinac se odlučio da igra za Bosnu i Hercegovinu, a kako je kasnije priznao, nije uopšte imao dileme kada se odlučio za Zmajeve.
Malo je poznata činjenica da je Sead Kolašinac ime dobio po Seadu Sušiću, bivšem fudbaleru i starijem bratu selektora reprezentacije BiH Safeta.

Momak rođen u njemačkom gradu Karslruheu bio je kapiten mlađih selekcija Njemačke, a imao je potencijal da zaigra za A reprezentaciju te zemlje.
Međutim, Kolašinac se odlučio da igra za Bosnu i Hercegovinu, a kako je kasnije priznao, nije uopšte imao dileme kada se odlučio za Zmajeve.
Malo je poznata činjenica da je Sead Kolašinac ime dobio po Seadu Sušiću, bivšem fudbaleru i starijem bratu selektora reprezentacije BiH Safeta.

1946
Haha, zar je doslo do toga da nasi novinari moraju na Njemackom pricat sa nasim igracima? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- plavipatriota
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Haha, zar je doslo do toga da nasi novinari moraju na Njemackom pricat sa nasim igracima?

- Neutralan88
- Kontakt:
Sreca pa nemamo tekst hime inace bi Susic morao da odstrani Kolasinca zbog toga sto je ne pjeva

Ma, vazno je da je srce na mjestu. A jezik ce doc na svoje mjesto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- plavipatriota
- Kontakt:
bilo je u intervju-u sa pjanicem da većina reprezentativaca priča njemački u repci, a da ih ovi ostali koji znaju naš zafrkavaju kad se nešto dobro provale 

uđem na portal, vidim naslov, Kolašinac: Imamo velike šanse na SP-u jer se igra turnirski
otvorim članak, pokrenem video, momčiluka priča na njemačkom
otvorim članak, pokrenem video, momčiluka priča na njemačkom

Ovo je vec prestaje biti smijesno 

Ma prica on al slabo pa ga valjda sramota,ovo sto je za 2minute trajalo,sa nasem bi 20minuta 
Nadoci ce i Pjanic je bio dosta losiji nego sad(dobro njemu idu jezici)
Bitno je da razumije i jest mrcina
Napravi belaj sad protiv nas 

Nadoci ce i Pjanic je bio dosta losiji nego sad(dobro njemu idu jezici)
Bitno je da razumije i jest mrcina

Zeljeznicar! 1921 !
- Neutralan88
- Kontakt:
Kaže odmah u startu idol mu je Avdija Vršajevic, zbog njega je prihvatio da igra za Bosnu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.