EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Cestitke Hrvatima na velikoj pobjedi.Francuska po meni veliki favorit je bila od pocetka i sada mi je naravno,ali nadam se da Hrvati nesta mogu napraviti.U svakom slucaju Hrvatskoj i srebro odlicno.
P.S. Onaj Balic zvjerka od igraca !
P.S. Onaj Balic zvjerka od igraca !
FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Francuska nema nista vecu sirinu od Hrvatske. Imaju standardne probleme na lijevom beku kao Hrvati, Bosquet igra najvise 15-ak minuta. Ozlijedio im se Bertrand Gille, pa su ostali na jednom pivotu - Sorhaindou. Imaju cetiri vrhunska vanjska igraca (Karabatic, Gille, Fernandez, Narcisse). Dakle, imaju najvecu kvalitetu, ali sirinu ne.sarajlija89 je napisao/la:ja samo kazem objektivno...francuska ima sirinu sto ostali nemaju i to je to...5 razlike namanje.....a hrvati su nadmasili ocekivanja...stvarno odlicne utakmice protiv danske i poljske...al to nece bit dovoljno mislim da dobiju i trikolore19TM87 je napisao/la:ovo ljudi govorite od pocetka prvenstva...te dok naidju na ozbiljnijeg protivnika te dancce ih razvaliti te polaci...ne kazem da nece francuska dobiti al de malo lakse sa tim sigurnim izjavamasarajlija89 je napisao/la:odlicno izdanje hrvatske...al protiv francuske nemaju sta trazit....tako da ce francuzi kompletirati i svjetsku,olimpijsku i evropsku titulu
Hrvati kad bi bili kompletni, dakle kad bi im svi igraci bili zdravi, imaju vjerovatno i najvecu sirinu, sto se njih samih tice, od 2003. godine.[/quote]
kako li bi hrvatska igrala da su na ovom prvenstvu tu i špoljarić,dominiković,metličić i zdravi lacković i valčić?
ma to je po meni najbitniji "detalj" finala...finala u kojem je sve moguce i koje stvarno nema smisla prognozirati (kako to strucno pojedini radekakavdanakneiskustvu je napisao/la:damir_82 je napisao/la:poljaci nekako prepadnuti i zbunjeni u kljucnim momentima...ovi iskusniji hrvati smirili loptu i pametno odigrani kljucni napadi...u svakom slucaju raznovrsnija igra i zasluzena pobjeda komsija...Cestitke prijateljima iz Hrvatske,a da li ce sutra biti snage da se ode do kraja??? Sto se mene tice ja jedva cekam Ivano VS Nikola...
auuuu,dobro si,balić-karabatić

-
- Kontakt:
kikach je napisao/la:Pravo je zadovoljstvo čitat ovakve postove, a ne neke budalaštine napaljenih tinejdžera.Trigger je napisao/la:Čestitke hrvatskoj eprezentaciji - zasluženo u finale!
Poljaci, vrlodobri, ali bez 'inteligentnih' igrača, bez pravog organizatora igre, sa 'golom snagom' i vrsnim golmanom - ovo je njihov maksimum.
Po koji put se dokazuje da je pametan srednji bek faktički glavna karika u 'lancu' ekipne-kolektivne igre... Balić, Duvnjak, Karabatić...jesu ta 'karika' koju nisu imali ni Island ni Poljska ni većina ostalih ekipa.
Naravno, bitna 'karika' su i golmani (bez obzira na dobru igru čitave odbrane) a tu su ovaj put i Hrvati i Francuzi imali blagu prednost.
Finale snova. FRANCUSKA - HRVATSKA!
Dvije ekipe koje imaju, pored svih potrebnih kvaliteta i ono dodatno - sportsku inteligenciju kod većeg broja igrača i genijalne: Ivana Balića - Nikolu Karabatića, Lika Abaloa...
Biće to poslastica za ljubitelje rukometa i prvi put ću prognozirati!
Uz svo uvažavanje igre naših susjeda blagu prednost dajem Francuzima jer imaju iskusniju ekipu, a kvalitet je tu negdje ublizu (mada i tu Francuska ekipa ima blagu prednost)... a mnogo toga će zavisiti od 'svemirca' Ivana Balića, te Alilovića i Vorija, pa i Duvnjaka kod Hrvata a kod Francuza od Karabatića i Omejera, ali i Abala i Narcisa (naravno i svih ostalih), ali ovo su ključni igrači, po mom mišljenju.
slažem se.
Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
- Kontakt:
damir_82 je napisao/la:ma to je po meni najbitniji "detalj" finala...finala u kojem je sve moguce i koje stvarno nema smisla prognozirati (kako to strucno pojedini radekakavdanakneiskustvu je napisao/la:damir_82 je napisao/la:poljaci nekako prepadnuti i zbunjeni u kljucnim momentima...ovi iskusniji hrvati smirili loptu i pametno odigrani kljucni napadi...u svakom slucaju raznovrsnija igra i zasluzena pobjeda komsija...Cestitke prijateljima iz Hrvatske,a da li ce sutra biti snage da se ode do kraja??? Sto se mene tice ja jedva cekam Ivano VS Nikola...
auuuu,dobro si,balić-karabatić) Kontam da bi ovaj vecerasnji rasplet mogao da se desi i sutra samo u korist francuza (da neko ne pomisli da zbog ovoga mrzim hrvate i vrijedjam konstitutivne narode u BiH),al u svakom slucaju okrsaj dva vanzemaljca ce rijesiti pobjednika...
samo bi budala mogla pomisliti da ti vrijeđaš hrvate time što prognoziraš ishod sutrašnje tekme u korist francuza
svoj ti pos'o prijatelju...MOJA DOMOVINA ...tax je napisao/la:niti je tvoja drzava niti si ti pobjediowade je napisao/la:finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooo finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooo
gdje su sad silni prognozeri...jos su mi drazi ovi sto navijaju za one protiv kojih hrvatska igra,pa kad izgube presaltaju se na slijedeceg protivnika i onda kazu da oduvijek navijaju za njega...smjesni ste i optereceni,ali ko vas ebe hah
pobjedili su neki tvoji kvazisunarodnici
tako vam je moji ercegovci

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Francuzi su jaki ko zemlja, ali bili su i prije dvije godine pa su ih Hrvati dobili. Gledao sam Francuze protiv Islanđana i Karabatić je bio strašan. Ne znam, ali mislim da je imao šut 9/9, a krila su im paklena. Za Abaloa ne vrijedi zakon gravitacije, čovjek leti kao nekad Michael Jordan, prestrašno.
Puno će zavisit od sudačkog kriterija. Ako sudije ne budu dopuštale grubu igru Francuza, onda se Hrvatima šanse jako povećavaju.
Ne znam, po meni 50-50.
Puno će zavisit od sudačkog kriterija. Ako sudije ne budu dopuštale grubu igru Francuza, onda se Hrvatima šanse jako povećavaju.
Ne znam, po meni 50-50.
-
- Kontakt:
Offside je napisao/la:Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
mataja,čini mi se u poreču
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Hrvatima i Francuzima na plasmanu u finale! Francuze nisam gledao,ali sam čuo da su poderali Islanda. Hrvati odigrali strašnu odbranu na poljskim bekovima koji danas nisu skoro ništa napravili. Igrač odluke Duvnjak.
Sutra nek pobijedi bolji,a ja malu prednost dajem Francuzima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vedran Mataija, lijevo krilo RK PorečOffside je napisao/la:Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Francuzi mi se gade ,bahati.Stara iskusna ekipa protiv najmlađih
vidjet ćemo.Volio bih da ih dobiju.
dosta tih velesila,suci će sutra za njih bit sto posto,o golmanima sutra ovisi a hrv-klinika svi poluozljeđeni.
ma dečki su najači,atmosfera mrak.idemo sutra!

dosta tih velesila,suci će sutra za njih bit sto posto,o golmanima sutra ovisi a hrv-klinika svi poluozljeđeni.
ma dečki su najači,atmosfera mrak.idemo sutra!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Zove se Vedran Mataija i igra u Porecu. Svaka cast Hrvatima na zasluzenom finalu, nadam se da ce konacno uzeti to zlato koje im nedostaje, i u tom slucaju jedino bi mi bilo zao Pere Metlicica. Lini Cervaru svaka cast sto je kriticarima zacepio usta, i Hrvatska je smejnu generacija napravila bez nekog velikog pada kao sto je to bio slucaj s Njemackom i Svedskom, imaju u buducnosti odlicne igrace koji ce dominirati svjetskim rukometom, predvodjeni Duvnjakom i kompanijom. Jedini problem koji ova reprezentacija ima jeste taj da nemaju igraca da zamjeni Igora Vorija, i mislim tu je jedini problem kada ovaj kaze zbogom reprezentativnom dresu.Offside je napisao/la:Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Izraz poderali je najadekvatniji.alan_kardec je napisao/la:Čestitke Hrvatima i Francuzima na plasmanu u finale! Francuze nisam gledao,ali sam čuo da su poderali Islanda. Hrvati odigrali strašnu odbranu na poljskim bekovima koji danas nisu skoro ništa napravili. Igrač odluke Duvnjak.

Vedran MATAIJA - 1988. / RK PorečOffside je napisao/la:Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
EDIT:
Izvinjavam se. Nisam vidio da je "Dubrava" već odgovorio

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 30 jan 2010, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Bosno moja poharana....
Kako nema zamjene za Vorija? Ima onaj mali Marić. Svi kažu kako će to biti strašan igrač. A I Vori će igrat još dugo vremena. Ima 29 godina, Balić 30. Još će se oni naosvajat medalja ohoho.amerosm je napisao/la:Zove se Vedran Mataija i igra u Porecu. Svaka cast Hrvatima na zasluzenom finalu, nadam se da ce konacno uzeti to zlato koje im nedostaje, i u tom slucaju jedino bi mi bilo zao Pere Metlicica. Lini Cervaru svaka cast sto je kriticarima zacepio usta, i Hrvatska je smejnu generacija napravila bez nekog velikog pada kao sto je to bio slucaj s Njemackom i Svedskom, imaju u buducnosti odlicne igrace koji ce dominirati svjetskim rukometom, predvodjeni Duvnjakom i kompanijom. Jedini problem koji ova reprezentacija ima jeste taj da nemaju igraca da zamjeni Igora Vorija, i mislim tu je jedini problem kada ovaj kaze zbogom reprezentativnom dresu.Offside je napisao/la:Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
Inače kako Hrvati štancaju te rukometaše to je čudo.
To je bilo silovanje, imao sam osjećaj kao da su Francuzi na treningu. Strašno nešto, još da do kraja nisu mašili zicere zbog kojekakvih egzibicija ala Kaleb, razlika je mogla biti još veća. Nidžo strašan, 9/9 golova koliko sam upratio, stopostotan učinak. Svaka čast i Hrvatskoj, ali moram i ja dati blagu prednost Francuzima.alan_kardec je napisao/la:Čestitke Hrvatima i Francuzima na plasmanu u finale! Francuze nisam gledao,ali sam čuo da su poderali Islanda. Hrvati odigrali strašnu odbranu na poljskim bekovima koji danas nisu skoro ništa napravili. Igrač odluke Duvnjak.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Za Marina Marića si vjerovatno kont'o 'mali' zbog godina (1990.) inace momak je 'ogroman', jak k'o Velež planina...kikach je napisao/la:Kako nema zamjene za Vorija? Ima onaj mali Marić. Svi kažu kako će to biti strašan igrač. A I Vori će igrat još dugo vremena. Ima 29 godina, Balić 30. Još će se oni naosvajat medalja ohoho.amerosm je napisao/la:Zove se Vedran Mataija i igra u Porecu. Svaka cast Hrvatima na zasluzenom finalu, nadam se da ce konacno uzeti to zlato koje im nedostaje, i u tom slucaju jedino bi mi bilo zao Pere Metlicica. Lini Cervaru svaka cast sto je kriticarima zacepio usta, i Hrvatska je smejnu generacija napravila bez nekog velikog pada kao sto je to bio slucaj s Njemackom i Svedskom, imaju u buducnosti odlicne igrace koji ce dominirati svjetskim rukometom, predvodjeni Duvnjakom i kompanijom. Jedini problem koji ova reprezentacija ima jeste taj da nemaju igraca da zamjeni Igora Vorija, i mislim tu je jedini problem kada ovaj kaze zbogom reprezentativnom dresu.Offside je napisao/la:Gdje igra onaj momak što je danas upisao prve minute i što je zabio onaj odlučujući gol iz kontre, lijevo krilo ne mogu se sjetiti kako se zove?
Inače kako Hrvati štancaju te rukometaše to je čudo.
Proglašen je najboljim pivotom, igračem, na zadnjem prvenstvu omladinaca, a odnedavno je član RK Zagreb.
Super talenat, počeo i doskora igrao u mostarskom RK Zrinjski, tako da nije baš izašao ispod "hrvatske štanc mašine" - istine radi

Bosno moja poharana....
Ma sve što je dobro je iz Mostara i Zagreba
Malog sam pratio na jednom turniru igračina.Brzo se kreće ima jak šut.

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
loptica je napisao/la:Ma sve što je dobro je iz Mostara i Zagreba![]()
A, gdje je tu SPLIT i bh. Ljubuški!?

Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.