Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 19:22

Jebla mu citava Svedska mater, kratko i jasno ;)

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 03 mar 2014, 19:25

dinoze je napisao/la:Nemamo se mi sta ljutiti i netreba nam biti krivo za Tankovica. Mali je u svemu sto je rekao sto posto u pravu. Nista nije slagao. Moze Dzeko pricati ali buraz kada te Zlatan nazove nemas tu sta vise razmisljati. Mali rodjen gore, Svedska mu je sve dala, sa Svedskom ce vazda imati vise sansi za plasman jer jednostavno oni imaju vise potencijala. Odlucio je srcem jer je Svedska uistinu njegova domovina, gore je i rodjen sve su mu dali. Od Bosne nije mogao nista ni dobiti jer je dolazio mozda jedanput godisnje a nismo mu imali ni sta ponuditi sada nece vise nikako ni dolaziti i vozdra. Nemamo se stvarno na covjeka sta ljutiti jer ga nismo izgubili. Imamo mi mlade igrace iz nase lige i lagano za 10-15 godina cemo i mi dostici neke stadndarde u skolovanju mladih fudbalera, pa necemo zaliti za tudzim igracima.

slika
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 03 mar 2014, 19:27

meni je u cijeloj prici zao samo Dzeke...to je pravi bosanac srcem i dusom...i za mene je vec legenda kako igracka, tako i ljudska...bas, al bas mi je zao Dzeke iz prostog razloga jer se trudi da ovakve primitvce privoli da igraju za nas koji ga jeftino izigraju i reputaciju mu pogaze svojom odlukom.

mene bi bilo sramota izjaviti...eto Dzeko mi je obecao raj, al kad Ibrahimovic nazove eeeee...j.e.b.o Dzeku...

MA PICKA TI MATERINA BALAVA, J.E.B.O. LI TE OTAC POGANA!!!!
NE MOGU SE SUZDRZATI (nek dobijem i ban), AL DA SAM DZEKO - PRVOM PRILIKOM BI MU SAMARCINU OPALIO...

e moj Dzeko, zbog kojih kloceva se ti lomis i gazis preko sebe samog...mamicu im ****!!!!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 03 mar 2014, 19:29, ukupno mijenjano 4 puta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2014, 19:27

Mozambik je napisao/la:Jebla mu citava Svedska mater, kratko i jasno ;)
;)

I Zlatanu usput.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 mar 2014, 19:27

Kakav perfektan tajming! Dan kada se nije odazvao u repku izlazi ovaj tekst o Prcicu o navodnom interesu Chelsea... Pitam se samo šta su ti navodni skauti vidjeli kad je igrao 5 min...

Sent from my iPhone using Tapatalk

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 03 mar 2014, 19:33

Mali se ufurao da je naslijednik Zlatana. Zbog toga je gujsica zinula.
Ja mu ovakvu sudbinu predvidam:

Prijateljska protiv Turske, eventualno ce ga ubaciti zadnjih 10-15 minuta, ako i toliko. Sto se Fulhama tice, Magath ce ga napenaliti na tribine jer ga svedska skola nogometa i nije bas odusevila (slucaj Jönsson u Wolfsburgu). Fulham ce ispasti iz Premijer Lige, nakon cega ce uslijediti cistka igraca. Prodati ce ga Coventryju ili nekom drugom nizeligasu. Poznavajuci pohlepnog Tankovica, nece biti zadovoljan s placom jerbo od nje nece sebi moci kupiti crvene kozne patike na raiferslusu. Na kraju u pricu ulazi IFK Norrköping, klub u kojem je stasao. Otkupljuju ga za dvije gajbe piva. Svoju karijeru nastavlja u svedskom takmicenju "Allsvenskan" koja je u rangu nase Premijer Lige. I tako do kraja, cas u Superettanu, (2. Svedska), pa opet sejour u Allsvenskan.

Kao takav, nije materijal za reprezentaciju BiH.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 03 mar 2014, 19:36

JackTheStripper je napisao/la:Mali se ufurao da je naslijednik Zlatana. Zbog toga je gujsica zinula.
Ja mu ovakvu sudbinu predvidam:

Prijateljska protiv Turske, eventualno ce ga ubaciti zadnjih 10-15 minuta, ako i toliko. Sto se Fulhama tice, Magath ce ga napenaliti na tribine jer ga svedska skola nogometa i nije bas odusevila (slucaj Jönsson u Wolfsburgu). Fulham ce ispasti iz Premijer Lige, nakon cega ce uslijediti cistka igraca. Prodati ce ga Coventryju ili nekom drugom nizeligasu. Poznavajuci pohlepnog Tankovica, nece biti zadovoljan s placom jerbo od nje nece sebi moci kupiti crvene kozne patike na raiferslusu. Na kraju u pricu ulazi IFK Norrköping, klub u kojem je stasao. Otkupljuju ga za dvije gajbe piva. Svoju karijeru nastavlja u svedskom takmicenju "Allsvenskan" koja je u rangu nase Premijer Lige. I tako do kraja, cas u Superettanu, (2. Svedska), pa opet sejour u Allsvenskan.

Kao takav, nije materijal za reprezentaciju BiH.
ma fino dzeko okrene samo jedan broj tel...svog prijatelja magatha i lijepo mu kaze unisti tog supka ;)
a takvi treneri itekako znaju kako se to radi :D

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 mar 2014, 19:39

Vraticemo mi Svedjanima istom mjerom kad njihove izbjeglice pocnu odabirati BiH repku ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 mar 2014, 19:40

pročita sad onaj tekst o Prciću, kao, traži ga Chelsea, šuplja 99 % :D no, poenta je da će on sebi naći u najmanju ruku stabilan klub u prvoj ligi kad Sochaux ispade, ako ne već naredne sezone, onda nakon što odigra sezonu u drugoj ligi :D a ne bi me iznenadilo i da potpiše za Marseille, Lyon, Lille, Rennes, itd .. nemaju para te ekipe i onda dovode igrače od kojih bi u budućnosti mogli zaraditi

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 19:52

hz1987 je napisao/la:meni je u cijeloj prici zao samo Dzeke...to je pravi bosanac srcem i dusom...i za mene je vec legenda kako igracka, tako i ljudska...bas, al bas mi je zao Dzeke iz prostog razloga jer se trudi da ovakve primitvce privoli da igraju za nas koji ga jeftino izigraju i reputaciju mu pogaze svojom odlukom.

mene bi bilo sramota izjaviti...eto Dzeko mi je obecao raj, al kad Ibrahimovic nazove eeeee...j.e.b.o Dzeku...

MA PICKA TI MATERINA BALAVA, J.E.B.O. LI TE OTAC POGANA!!!!
NE MOGU SE SUZDRZATI (nek dobijem i ban), AL DA SAM DZEKO - PRVOM PRILIKOM BI MU SAMARCINU OPALIO...

e moj Dzeko, zbog kojih kloceva se ti lomis i gazis preko sebe samog...mamicu im ****!!!!
Slažem se u potpunosti s tobom. Najzalije mi je Džeke, koji se svetski potrudio oko Tankovica. Al ova situacija me podsjeca na situaciju oko Hajrovic i on je ovako slično prozvao Džeku pa kasnije završio u našoj repci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 03 mar 2014, 19:53

Jos se neki sa Zlatanom bosancem :? :roll:

DZEKO
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 03 mar 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 mar 2014, 19:56

Nemamo se šta ljutiti na mlade Tankoviće , Sefereoviće , Haleliloviće , ...
već na njihove RODITELJE ! :twisted: Djeca su rođena izvan BiH i nemaju pojma šta je patriotizam ! :oops:

Ali bitan je odgoj , znači roditeljima se ja napišam usta , pogotovo roditeljima ovoga malog Tankovića iz Srebrenice izbjeći gdje je tvoj narod dozivio najstrašniji genocid od II S. rata . Da svoje dijete ne odgojiš i učiniš makar malo ponosnim , SRAMOTA ! :oops: :oops: :oops:

Mada u slučaju Halilović Sejo je ispao takav PAPUČAR , malom se i nema puno zamjeriti ipak je pola-pola teško mu je birat izmedju mame i tate . Ali eto ipaj je Sejo i zaradio i obezbjedio mu sve , a on sam igrao za BiH reprezentaciju :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2014, 20:01

_dreamer_ je napisao/la:Haha grohotom se smijem. Zasto me ovo ne iznenadjuje... muamere lutko, promijeni i ime i prezime da finaliziras integraciju. Doduse, ostade ti ta tvoja faca, nju nece ni sto plasticnih hirurga integrisati... sretno i neka tebe u svedskoj
slika
1946

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 03 mar 2014, 20:04

Doci ce vrijeme da niko iz dijaspore nece vise igrati za nas. Ovo je zadnja generacija koja ce osjecati nesto prema domovinu u kojoj su bili par puta i cij jezik ne poznaju.
To nije nista cudno.
Rodjen gore, odrastao gore, asimilirao se u drustvo, zna bolje swedski jezik i kulturu od nase. Prijatelji, sve uspomene, sve ga veze za Swedsku. Prosao sve njihove selelkcije i sad bi nasi da ga ukradu. E toga ce biti sve manje.
Ovdje nije problem Tankovic nego nas sasvez koju strategiju razvoja naseg fudbala razvija na tome da se negdje vani pojavi neki nas igrac.
Ne dao Bog da se malo sredi stanje u nasem fudbalu ovdje, da se smanji liga, da se poboljsaju uslovi za treniranje mladih i da mi konacno napravimo nekog igraca.
Za Hrvatsku igraju 99% igraca poniklih u njihovoj ligi. Za Srbiju takodje. Samo kod nas igraju oni koji ni svoj jezik ne poznaju.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 mar 2014, 20:09

pisac je napisao/la: Za Hrvatsku igraju 99% igraca poniklih u njihovoj ligi. .
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pisac - "napišel se šta" :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 03 mar 2014, 20:10

Kobe Bryant je napisao/la:

Evo iz glave, samo Simunic i Rakitic im nisu igraci ponikli iz lige.
Ima li ista gore nego se praviti pametan a pisati gluposti :o

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 03 mar 2014, 20:11

Pisac je klasični Boško Buha.... Izdominiro je na mnogo tema, pozitivno je da se razvija, uči. Kad je tek došao to je bilo velahavle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 03 mar 2014, 20:15

dinoze je napisao/la:Nemamo se mi sta ljutiti i netreba nam biti krivo za Tankovica. Mali je u svemu sto je rekao sto posto u pravu. Nista nije slagao. Moze Dzeko pricati ali buraz kada te Zlatan nazove nemas tu sta vise razmisljati. Mali rodjen gore, Svedska mu je sve dala, sa Svedskom ce vazda imati vise sansi za plasman jer jednostavno oni imaju vise potencijala. Odlucio je srcem jer je Svedska uistinu njegova domovina, gore je i rodjen sve su mu dali. Od Bosne nije mogao nista ni dobiti jer je dolazio mozda jedanput godisnje a nismo mu imali ni sta ponuditi sada nece vise nikako ni dolaziti i vozdra. Nemamo se stvarno na covjeka sta ljutiti jer ga nismo izgubili. Imamo mi mlade igrace iz nase lige i lagano za 10-15 godina cemo i mi dostici neke stadndarde u skolovanju mladih fudbalera, pa necemo zaliti za tudzim igracima.
Haj sad fino odvali kakvu letvu ili uzmi komad skarta ili lamperije i dobro se pukni po glavi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 03 mar 2014, 20:19

pisac je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:

Evo iz glave, samo Simunic i Rakitic im nisu igraci ponikli iz lige.
Ima li ista gore nego se praviti pametan a pisati gluposti :o
ne pravim se pametan , nije tema hrvatska reprezentacija , ali ....
naravno da treba smanjiti ligu na 10 klubova itd. jos sta ne, ... ovo sto znaci ponikli u "hrvatskoj" mislis na ove "robove" u vlasnistvu Mamica koje on proda tj. opere pare , nemoj da ti pricam sta dalje ... dobro ti momci kasnije uspiju jer dodju u najbolje moguce klubove , reprezentacija hrvatske ima i te kako koristi od toga zbog toga i HNS i stiti tako Mamica a u igri je i velika lova . Sad jel podrzavati i dati tolike ovlasti jednom kriminalcu , mislim da ti se i to mora jednom obiti od glavu.
Mada ipak kada ojacas makar jedan nas klub na nivou dinama ili makar partizana , vjerovatno ce se izbor nasih reprezentativaca povecati.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 mar 2014, 20:22

Jest da se bruka po temama o PL, al ovdje nije nista fulao... Igraci koji igraju za Hrvate, nebitno jesu li iz Hrvatske, Bosne ili Brazila ( :lol: ) su igrali ili su ponikli u hrv klubovima.... Tog kod nas nema jer su nam klubovi kurc.evito kvalitetni i izbacuju mlade i dobre igrace ko na traci pojedinacne proizvodnje... Jednog u 2 god, a i on jadan je obicno neko baksuz zbog povreda i sl... Konkretno Zola... Ubjedljivo najbolji mladi vezni igrac nase lige, al jeb.iga dohaka mu onaj iz Zrinjskog... I upitno je kada ce se vratiti i hoce li se uopste vratiti onakakav kakav je bio...
Od Hodzica ocekujem da uspije al dohvati li ga baksuzluk neki nema ni od njega nista...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.