FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30593.htm
dobre vijesti iz sombora pogotovo za culuma...
ps: ko je Perak ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Vjerovatno neko na probi19TM87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30593.htm
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
brat blizanac od pelaka?
samo sam ceko da neko napise nesto u ovakom kontekstuChWilla je napisao/la:brat blizanac od pelaka?
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ee a jel neko znas sta je s Albinom Pelakom,ne spominje se nikako???Volim te Zeljo...
Mislav Karoglan i Dino Bajramovic blizu potpisa.Karoglan ,bivsi mladi reprezentativac i bivsi igrac Sirokog,odbrana.Dino igru u nekom drugoligasu u Hrvtakoj tu se nadavo golova i ja mislim presao u Rijeku.Toliko od mene..
btw:Da li je vec neko prije napisao ovu vijest??

- TheManiacs
- Kontakt:
Druzee,nije prvi sinime_tm87 je napisao/la:Mislav Karoglan i Dino Bajramovic blizu potpisa.Karoglan ,bivsi mladi reprezentativac i bivsi igrac Sirokog,odbrana.Dino igru u nekom drugoligasu u Hrvtakoj tu se nadavo golova i ja mislim presao u Rijeku.Toliko od mene..![]()
![]()

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Karoglan je ofanzivni vezniTheManiacs je napisao/la:Druzee,nije prvi sinime_tm87 je napisao/la:Mislav Karoglan i Dino Bajramovic blizu potpisa.Karoglan ,bivsi mladi reprezentativac i bivsi igrac Sirokog,odbrana.Dino igru u nekom drugoligasu u Hrvtakoj tu se nadavo golova i ja mislim presao u Rijeku.Toliko od mene..![]()
![]()
btw:Da li je vec neko prije napisao ovu vijest??Zar nije karoglan nappadac
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
odakle je info ??? ili je ovo rekla kazala!!!nime_tm87 je napisao/la:Mislav Karoglan i Dino Bajramovic blizu potpisa.Karoglan ,bivsi mladi reprezentativac i bivsi igrac Sirokog,odbrana.Dino igru u nekom drugoligasu u Hrvtakoj tu se nadavo golova i ja mislim presao u Rijeku.Toliko od mene..![]()
![]()
kreativac klasicni, igrao u Zilini, dobar igrac, ja ga se najvise sjecam iz sirokog, strasan igrac...mak_033 je napisao/la:Karoglan je ofanzivni vezniTheManiacs je napisao/la:Druzee,nije prvi sinime_tm87 je napisao/la:Mislav Karoglan i Dino Bajramovic blizu potpisa.Karoglan ,bivsi mladi reprezentativac i bivsi igrac Sirokog,odbrana.Dino igru u nekom drugoligasu u Hrvtakoj tu se nadavo golova i ja mislim presao u Rijeku.Toliko od mene..![]()
![]()
btw:Da li je vec neko prije napisao ovu vijest??Zar nije karoglan nappadac

BRAVE HEART 1979-2005
nemoj te se samo previse radovat unaprjed ova info je za sad ko grom iz vedra neba...daj Boze da je to zvucno pojacanje o kom se pricalo...inace karoglan igracina
Ovo je prilicno staro izmedju ostalog nema nista od ovoga.edotm87 je napisao/la:kreativac klasicni, igrao u Zilini, dobar igrac, ja ga se najvise sjecam iz sirokog, strasan igrac...
- TheManiacs
- Kontakt:
Ako je to taj a pamtim ga
znači predobar je
Kad kaže info vjerovati cu mu

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Info su novine "Sport"TheManiacs je napisao/la:Ako je to taj a pamtim gaznači predobar je
![]()

- TheManiacs
- Kontakt:
Vjerujemnime_tm87 je napisao/la:Info su novine "Sport"TheManiacs je napisao/la:Ako je to taj a pamtim gaznači predobar je
![]()
Kad kaže info vjerovati cu muVijest nije stara, a njegova izjava: Nebi bilo lose doci u Zelju!
Dino Bajramovic je blizu potpisa.
Sad ko ce vjerovat "Sportu" ...
Ima njegova izjava ,pokusacu da nadjem novine pa cu napisat.

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
E ne znam osim da vam covjek nacrta, kotakt sa Karloganom je postojao jos prije nego je ovo izaslo u novinama ali na zalost od toga nema nista uostalom Karlogan jos nije ni rijesio svoj status u NK Rijeka, covjek se samo konstatovao da bi rado zaigrao u Zelji i to je sve.
Pile je u pravu,ove vijesti su zaista stare i od toga nema nista bar kako stvari stoje unazad sat vremena 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Nedo bog procitat malo forum...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ovo je klasična željina škola prelaznog roka
, ništa se ne zna do kraja i velom tajnovitosti čuva se proljetni prototip 2010. I da se ne pojačamo, uz redovnu platu, možemo s ovima do Evrope 

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Željezničar bolji od Crvenke

Fudbaleri Željezničara odigrali su i treći, posljednji pripremni susret u Somboru. Danas je momčad sa Grbavice snage odmjerila sa Crvenkom, a nakon 90 minuta rezultat je bio 2:0 u korist Željezničara.
Nakon remija sa Radničkim i pobjede nad Soluncem, Željezničar je trijumfom nad Crvenkom okončao pripreme u Somboru. Izabranici Amara Osima odigrali su dosta dobaru utakmicu sa Crvenkom, a strijelci u pobjedi 2:0 bili su Kerla i Perak.
Kao što smo već jutros pisali, plava ekspedicija krenula je za Pulu gdje će nastaviti sa pripremama, a ono što treba radovati sve navijače Željezničara je to da se Milan Ćulum osjeća sve bolje pa je jutros odradio trening sa ekipom.

Fudbaleri Željezničara odigrali su i treći, posljednji pripremni susret u Somboru. Danas je momčad sa Grbavice snage odmjerila sa Crvenkom, a nakon 90 minuta rezultat je bio 2:0 u korist Željezničara.
Nakon remija sa Radničkim i pobjede nad Soluncem, Željezničar je trijumfom nad Crvenkom okončao pripreme u Somboru. Izabranici Amara Osima odigrali su dosta dobaru utakmicu sa Crvenkom, a strijelci u pobjedi 2:0 bili su Kerla i Perak.
Kao što smo već jutros pisali, plava ekspedicija krenula je za Pulu gdje će nastaviti sa pripremama, a ono što treba radovati sve navijače Željezničara je to da se Milan Ćulum osjeća sve bolje pa je jutros odradio trening sa ekipom.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: antibot, b00t, BarbareZeljin, doncarlo, Ferroviere1987 i 85 gostiju.