EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sarajlija89
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jan 2010, 18:18

19TM87 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:odlicno izdanje hrvatske...al protiv francuske nemaju sta trazit....tako da ce francuzi kompletirati i svjetsku,olimpijsku i evropsku titulu ;)
ovo ljudi govorite od pocetka prvenstva...te dok naidju na ozbiljnijeg protivnika te dancce ih razvaliti te polaci...ne kazem da nece francuska dobiti al de malo lakse sa tim sigurnim izjavama
ja samo kazem objektivno...francuska ima sirinu sto ostali nemaju i to je to...5 razlike namanje.....a hrvati su nadmasili ocekivanja...stvarno odlicne utakmice protiv danske i poljske...al to nece bit dovoljno mislim da dobiju i trikolore
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 30 jan 2010, 18:18

al brate onaj Balic igra ko zivotinja, covjek ko vino, sto vise stari-to bolji
svaka cast hrvatima, imaju prejak kolektiv

ipak finale Cro-Fra
Francuzi su rak rana Hrvatima, ocekujem tijesnu pobjedu francuza 8-)
pi.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 30 jan 2010, 18:20

finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooo finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooo
gdje su sad silni prognozeri...jos su mi drazi ovi sto navijaju za one protiv kojih hrvatska igra,pa kad izgube presaltaju se na slijedeceg protivnika i onda kazu da oduvijek navijaju za njega...smjesni ste i optereceni,ali ko vas ebe hah
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

kikach
Kontakt:

Post Postao/la kikach » 30 jan 2010, 18:20

Koja će to medalja biti od raspada Jugoslavije za Hrvatsku. Deseta????

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: :geek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devet polufinala od deset natjecanja ove generacije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 30 jan 2010, 18:21

Admir_Sa je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ko zeli da digne pare na kladionici.Strogo pratiti prognoze od @ljubavi.Samo kontra i lova do krova. ;)
Sto znaci covu pratiti po kombinacijama a ne bukvalno 8-)

ali fakat,najgori je prognozer kojeg sam ikad vidio
Meni nekad bude zao ostalih likova sto navijaju za arsenal, denver i ovako ove instant ekipe island, francuska u kosarci i slicno :D

i meni,vidim i ti pratiš za koje je ekipe navijao najgori prognozer u istoriji.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 jan 2010, 18:22

wade je napisao/la:finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooo finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooo
gdje su sad silni prognozeri...jos su mi drazi ovi sto navijaju za one protiv kojih hrvatska igra,pa kad izgube presaltaju se na slijedeceg protivnika i onda kazu da oduvijek navijaju za njega...smjesni ste i optereceni,ali ko vas ebe hah
niti je tvoja drzava niti si ti pobjedio
pobjedili su neki tvoji kvazisunarodnici
tako vam je moji ercegovci
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 30 jan 2010, 18:26

poljaci nekako prepadnuti i zbunjeni u kljucnim momentima...ovi iskusniji hrvati smirili loptu i pametno odigrani kljucni napadi...u svakom slucaju raznovrsnija igra i zasluzena pobjeda komsija...Cestitke prijateljima iz Hrvatske,a da li ce sutra biti snage da se ode do kraja??? Sto se mene tice ja jedva cekam Ivano VS Nikola...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 jan 2010, 18:26

Čestitke hrvatskoj eprezentaciji - zasluženo u finale!

Poljaci, vrlodobri, ali bez 'inteligentnih' igrača, bez pravog organizatora igre, sa 'golom snagom' i vrsnim golmanom - ovo je njihov maksimum.

Po koji put se dokazuje da je pametan srednji bek faktički glavna karika u 'lancu' ekipne-kolektivne igre... Balić, Duvnjak, Karabatić...jesu ta 'karika' koju nisu imali ni Island ni Poljska ni većina ostalih ekipa.

Naravno, bitna 'karika' su i golmani (bez obzira na dobru igru čitave odbrane) a tu su ovaj put i Hrvati i Francuzi imali blagu prednost.

Finale snova.
FRANCUSKA - HRVATSKA!

Dvije ekipe koje imaju, pored svih potrebnih kvaliteta i ono dodatno - sportsku inteligenciju kod većeg broja igrača i genijalne: Ivana Balića - Nikolu Karabatića, Lika Abaloa...

Biće to poslastica za ljubitelje rukometa i prvi put ću prognozirati!
Uz svo uvažavanje igre naših susjeda blagu prednost dajem Francuzima jer imaju iskusniju ekipu, a kvalitet je tu negdje ublizu (mada i tu Francuska ekipa ima blagu prednost)... a mnogo toga će zavisiti od 'svemirca' Ivana Balića, te Alilovića i Vorija, pa i Duvnjaka kod Hrvata a kod Francuza od Karabatića i Omejera, ali i Abala i Narcisa (naravno i svih ostalih), ali ovo su ključni igrači, po mom mišljenju.
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 30 jan 2010, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jan 2010, 18:26

sarajlija89 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:odlicno izdanje hrvatske...al protiv francuske nemaju sta trazit....tako da ce francuzi kompletirati i svjetsku,olimpijsku i evropsku titulu ;)
ovo ljudi govorite od pocetka prvenstva...te dok naidju na ozbiljnijeg protivnika te dancce ih razvaliti te polaci...ne kazem da nece francuska dobiti al de malo lakse sa tim sigurnim izjavama
ja samo kazem objektivno...francuska ima sirinu sto ostali nemaju i to je to...5 razlike namanje.....a hrvati su nadmasili ocekivanja...stvarno odlicne utakmice protiv danske i poljske...al to nece bit dovoljno mislim da dobiju i trikolore
Sta ce nadmasiti ocekivanja, redovito medalje se osvajaju, o cemu bolan pricas?

Boli me neka za prognoze za sutra ili uopce ovakve rasprave, za mene su vec ovi momci pobjednici, i protiv novinarskih piskarala, i protiv javnosti i protiv zlogukih prognozera i svih ostalih. Hrvatska ima najmanje srebro, samo jos jednu medalju u nizu koji ce bilo tko iz okruzenja tesko ikad dostici, nista sto sad netko kaze ne moze osporiti dugogodisnju svjetsku klasu ove reprezentacije. **** Francuze, **** Francusku, za par godina nece imati jednog bijelca u ekipi, standardno, eto im prvenstvo, al nek prvo predju preko Hrvatske, tamo neke male drzavice, za takvo sto.

Za taxa i slicne zlobnike (naravno ne i normalne narode i ljude u BiH neopterecene Hrvatima, Srbima, pa i Bosnjacima i ostalim BH nacijama), pozdravlja vas Alilovic i ostatak HERCEGOVACA, patiiiiiiii kad si zloban, iskompleksiran i ljubomoran, takvih mi nije zao. :P
...Život za Široki...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 30 jan 2010, 18:27

Nadam se dobrom finalu. Red bi bio da i Hrvati uzmu evropsko zlato, napokon. Srecno protiv Francuza.
Moj tip: 22:22 i nakon produzetaka Hrvatska uzima zlato (26:24).

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 jan 2010, 18:28

sb-fields
objasni mi sta je kompleks
spominjes ga stalno de mi objasni sta znaci

pusi hrvatsko pusi pusi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 30 jan 2010, 18:29

wade je napisao/la:finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooo finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooo

a najsmješnije je što je najglasniji među njima britanac,@ljubav

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jan 2010, 18:29

Ne znam tax, ti bi bolje znao vjerujem. :lol: Sta cu ti ja kad si opterecen, to ti je jasno iz posta, zalosno. Ne postujes ostatak, ne postujes bh poredak i narode u njemu, sta onda tko tebe ima postovati ili shvacati ozbiljno kad je jasno koji ti je primarni problem.
Odo' ja vani slaviti, nemam vremena za ovo.
Hrvatska, BRAVO. Sretno protiv Francuza.
Zahvala i ostalim ovdje koji su uz hrv. reprezentaciju od pocetka pa do finala.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 30 jan 2010, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2010, 18:30

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

a najsmješnije je što je najglasniji među njima britanac,@ljubav
Da :roll:
nema potpisa

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 jan 2010, 18:33

sarajlija89 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
Francuska nema nista vecu sirinu od Hrvatske. Imaju standardne probleme na lijevom beku kao Hrvati, Bosquet igra najvise 15-ak minuta. Ozlijedio im se Bertrand Gille, pa su ostali na jednom pivotu - Sorhaindou. Imaju cetiri vrhunska vanjska igraca (Karabatic, Gille, Fernandez, Narcisse). Dakle, imaju najvecu kvalitetu, ali sirinu ne.
Hrvati kad bi bili kompletni, dakle kad bi im svi igraci bili zdravi, imaju vjerovatno i najvecu sirinu, sto se njih samih tice, od 2003. godine.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 30 jan 2010, 18:33

Još sutra France i end abd-a .Teško ali bili bi face da ih rasture.
Morska vila ide u gold ;)
Ma majstori svaka im čast momcima.Tko zna, zna. :P

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 30 jan 2010, 18:34

damir_82 je napisao/la:poljaci nekako prepadnuti i zbunjeni u kljucnim momentima...ovi iskusniji hrvati smirili loptu i pametno odigrani kljucni napadi...u svakom slucaju raznovrsnija igra i zasluzena pobjeda komsija...Cestitke prijateljima iz Hrvatske,a da li ce sutra biti snage da se ode do kraja??? Sto se mene tice ja jedva cekam Ivano VS Nikola...

auuuu,dobro si,balić-karabatić

kikach
Kontakt:

Post Postao/la kikach » 30 jan 2010, 18:35

Trigger je napisao/la:Čestitke hrvatskoj eprezentaciji - zasluženo u finale!

Poljaci, vrlodobri, ali bez 'inteligentnih' igrača, bez pravog organizatora igre, sa 'golom snagom' i vrsnim golmanom - ovo je njihov maksimum.

Po koji put se dokazuje da je pametan srednji bek faktički glavna karika u 'lancu' ekipne-kolektivne igre... Balić, Duvnjak, Karabatić...jesu ta 'karika' koju nisu imali ni Island ni Poljska ni većina ostalih ekipa.

Naravno, bitna 'karika' su i golmani (bez obzira na dobru igru čitave odbrane) a tu su ovaj put i Hrvati i Francuzi imali blagu prednost.

Finale snova.
FRANCUSKA - HRVATSKA!

Dvije ekipe koje imaju, pored svih potrebnih kvaliteta i ono dodatno - sportsku inteligenciju kod većeg broja igrača i genijalne: Ivana Balića - Nikolu Karabatića, Lika Abaloa...

Biće to poslastica za ljubitelje rukometa i prvi put ću prognozirati!
Uz svo uvažavanje igre naših susjeda blagu prednost dajem Francuzima jer imaju iskusniju ekipu, a kvalitet je tu negdje ublizu (mada i tu Francuska ekipa ima blagu prednost)... a mnogo toga će zavisiti od 'svemirca' Ivana Balića, te Alilovića i Vorija, pa i Duvnjaka kod Hrvata a kod Francuza od Karabatića i Omejera, ali i Abala i Narcisa (naravno i svih ostalih), ali ovo su ključni igrači, po mom mišljenju.
Pravo je zadovoljstvo čitat ovakve postove, a ne neke budalaštine napaljenih tinejdžera.

kikach
Kontakt:

Post Postao/la kikach » 30 jan 2010, 18:38

Sutra će biti krvava utakmica. Mislim da su Hrvati i Francuzi primili daleko najmanje golova na prvenstvu. Možemo očekivat mali broj golova, negdje oko dvadesetak sa svake strane. Kao što obično biva između ovih protivnika tekma na nož.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.