Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2014, 16:13

Virtu4l je napisao/la:Hahaha, joj nemoći i frustracija.

Prcić nije standardni igrač prve postave Sošoa. Kao takav, neka bude sretan što je dobio poziv za U21. Ne trebaju nam oni koji griju klupu.
Sa svojih 20 kuka igra redovnije nego sto je Mire igrao u Lyonu :!:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 16:14

gringobih je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hahaha, joj nemoći i frustracija.

Prcić nije standardni igrač prve postave Sošoa. Kao takav, neka bude sretan što je dobio poziv za U21. Ne trebaju nam oni koji griju klupu.
Sa svojih 20 kuka igra redovnije nego sto je Mire igrao u Lyonu :!:
Gringo a i konkurencija mu je jednaka tadasnjoj Miretovoj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 16:15

Mozambik je napisao/la:Problem je sto Tino i Sanjin igraju istu poziciju. Sanjin je zadnji vezni isto koliko i Tincek.

Tincek svakako ide u Brazil, zajedno sa jaranom Avdijom i nema nikakve potrebe cekati sa "pljuvanjem". Znalo se prije 3 mjeseca da ce dobit poziv za repku cim zavrsi papire, vec sad je jasno da ide u Brazil 100%
Ne lupetaj,Tin više igra defanzivno dok je Prcić poput Pjanića,igra tin klasičnog veznog,al je pozvan da se proba na DMF.
Uostalom ne vidim razlog zašto se bunit što je on pozvan dok igra za Hajduk,pa Ibričić je pozivan dok je igrao za Hajduk dok TSS nije ni primiriso Hajduku,i Kvržić iz Rijeke,i Vršajević,nije da su nam sad da nam nijedan Hajdukov ili igrač u hrv. ligi ne valja,a TSS valja.
Nad tobom sunce najljepše sja

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 16:17

pinoglavi je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Problem je sto Tino i Sanjin igraju istu poziciju. Sanjin je zadnji vezni isto koliko i Tincek.

Tincek svakako ide u Brazil, zajedno sa jaranom Avdijom i nema nikakve potrebe cekati sa "pljuvanjem". Znalo se prije 3 mjeseca da ce dobit poziv za repku cim zavrsi papire, vec sad je jasno da ide u Brazil 100%
Ne lupetaj,Tin više igra defanzivno dok je Prcić poput Pjanića,igra tin klasičnog veznog,al je pozvan da se proba na DMF.
Uostalom ne vidim razlog zašto se bunit što je on pozvan dok igra za Hajduk,pa Ibričić je pozivan dok je igrao za Hajduk dok TSS nije ni primiriso Hajduku,i Kvržić,i Vršajević,nije da su nam sad da nam nijedan Hajdukov igrač ne valja,a TSS valja.
Nemas ti punoglavi pojma i Tinky Winky i Prcic su klasicne 8, toj igraci poput Medunjanina u nasoj repci.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 16:17

Grehota je porediti Tina i Sanjinja,Tin ne igra nista,vec postaje rezerva Hajduka.

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 03 mar 2014, 16:18

Principatus je napisao/la:
JumBO je napisao/la: Tako je. KO JE I STA JE PRCIC ?!
A ko je Sven Tino Susic? :lol:
Prcic je za njega maradona, jer ce Susic zaigrati u Francuskoj ligi jedino na Playstation i FIFA 2014. :mrgreen:

Nije to djetinjasto nego momak vidi sta se desava, i ima dovoljno muda da kaze da se to nece sa njim raditi.
Isto to je Kolasinac uradio sa Susicem. Nije dao da ga ko zahebava. Tacka.

Kakav je to selektor, kad igraci moraju to preuzimati u svoje ruke i amateri kao Becirovic.
Koju poziciju onda uopste ispunjava Susic? Da daje smjesne izjave i da sebi protivrijecuje, da kasni na avione i poziva nam anonimuse, bratice i ljude iz agencije mu brata? Covjece... :shock:
Nisam za Tinu Susica nista rekao. Nisam ni znao za njega iskreno receno dok ga nije pozvao :)
Mislim da je najveci problem navijaca taj sto se igraci kao Prcic, Besic nisu pozvali... dok se Tino Susic zove.. da su ovi prvi pozvani bili, dobili svoju priliku... mislim da bi manja frka i oko Tine Susica bila.
A zasto da se ne isprobaju i ti igraci, ako koliko toliko mogu pomoc repki... osim toga.. kao da ce i jedan uci u prvi tim... jedino pravo pojacanje zadnje vrijeme je Kolasinac...

Susic mi je cesto previse naivan, preiskren u svojim izjavama ali kako je i sam rekao, ima ponuda od klubova kod kojih moze sigurno vise da zaradi nego u nasoj reprezentaciji. Tako da mislim da je sigurno da ce poslije svjetskog prestat.
Nebi bilo lose da dobijemo kakvog stranca za selektora ali ne mozemo mi takvog trenera platit :)

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 mar 2014, 16:18

Principatus je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: jesam ja uopšte spomenuo tog Tina ili kako se već zove...uostalom...nek mi neko od vas kaže ko nebi htio da pogura nekog iz svoje familije...ajmo bit realni...
Eto vidis u tome je stos. ;) Ja nebih, niti cu ikad biti prisiljen da poguram. To radi ljudski sljam, i zato mnogo toga ne funkcionise kako bi trebalo. Hebote znam jos kad sam bio u nasoj ambasadi u Berlinu, koja sramota ko tu sve radi, sve preko veze, rijeci ne znaju reci jezika drzave u kojoj rade i gdje predstavljaju BiH, a rade tu. Ali glavno da su babini sinovi tu. :lol:

Nije ni cudo sto neki podrzavaju ovo sa Susicem, a po onom koji igra u mnogo jacoj ligi i ko je prosao nase sve mlade reprezentacije, po njemu se pljuje. Fuj.
jojjj..takvi su mi najjači "ja ne bi svog pogurao"...vjeruj kume da bi pogurao i pitao "trebal još koga"....ja nisam nigdje naletio da neko podržava Tina...mislim lik je DM,tu škripimo i vrijedi probat...Prcić je MC a tu smo prejaki i ne kontam šta će nam Prcić.....i da je dobio poziv nema teoretskih šansi da igra...
A.F.C. Bournemouth!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 16:20

vendeta87 je napisao/la: Nemas ti punoglavi pojma i Tinky Winky i Prcic su klasicne 8, toj igraci poput Medunjanina u nasoj repci.
Igrači koji igraju tu poziciju često se sele i na slične pozicije,tako da ne lupetaj ni ti.A ono što sam napisao je da je TSS više prema nazad,dok je Prcić više prema naprijed,usporedio sam ga sa Pjanićevom pozicijom jer Pjanić odbrane nije vidio a ne zbog tačne pozicije.
Zaboravio sam da neki imaju prepreke da normalno razumiju neke stvari,pa se mora dodatno pojašnjavati.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 mar 2014, 16:21

Prcic je po svakoj logici zasluzio poziv prije nekog tamo Tinka Binka. Ali dzaba sve ovim Papeljubcima, koliko god blentavo zvucali, oni ce jos uvijek beskompromisno podrzavati svaki potez naseg vrlog strucnjaka. I da ne kazu opet kako "samo pljujem", otvoreno podrzavam poziv Anela Hadzica, jer sam se uvjerio u nekoliko navrata da je on najbolja solucija za nasu rak ranu, poziciju DM-a. Pored Besica naravno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 16:22

Pa problem je u tome što ni Tino nije DM, niti će kad biti, on kao igrač nije nikakav levat, zna lopte, ali on nije zadnji vezni, niti će preporoditi našu igru, niti je odbio Belgiju, kako mediji pričaju ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 16:23

rambo16 je napisao/la:
jojjj..takvi su mi najjači "ja ne bi svog pogurao"...vjeruj kume da bi pogurao i pitao "trebal još koga"....ja nisam nigdje naletio da neko podržava Tina...mislim lik je DM,tu škripimo i vrijedi probat...Prcić je MC a tu smo prejaki i ne kontam šta će nam Prcić.....i da je dobio poziv nema teoretskih šansi da igra...
Jednostavno neki ne razumiju da ovo što pričaju je isto kao da napišu ''gledaj pozvo Avudkića a nije Prcića e moj Safete marš dalje od reprezentacije!!!!''

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2014, 16:23

Da valja, zasto su ga sutnuli iz Lütticha u Hajduk, ako je toliki velemajstor i potencijal.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 03 mar 2014, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 16:23

kokakolas je napisao/la:Prcic je po svakoj logici zasluzio poziv prije nekog tamo Tinka Binka. Ali dzaba sve ovim Papeljubcima, koliko god blentavo zvucali, oni ce jos uvijek beskompromisno podrzavati svaki potez naseg vrlog strucnjaka. I da ne kazu opet kako "samo pljujem", otvoreno podrzavam poziv Anela Hadzica, jer sam se uvjerio u nekoliko navrata da je on najbolja solucija za nasu rak ranu, poziciju DM-a. Pored Besica naravno.
Upravo tako Hadzic je klasicni DMF i zasluzio je poziv a uz nega i Besic jer boljih na toj poziciji nemamo!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 16:24

TSS nema fizicke i trkacke sposobnosti da , na mjestu centralnog veznog, odrzi mjesto u odronu od HNL. Mi ga guramo na DM poziciju :lol: 100 puta izrecena laz postaje istina. Bice Tino i golman ako treba.
:lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 16:25

JumBO je napisao/la: Mislim da je najveci problem navijaca taj sto se igraci kao Prcic, Besic nisu pozvali... dok se Tino Susic zove.. da su ovi prvi pozvani bili, dobili svoju priliku... mislim da bi manja frka i oko Tine Susica bila.
Pa kad bi oni bili pozvani, Tino nebi ni taj 1% potrebe imao da se nadje u ekipi. Proguran je samo tako. Vrsajevic isto tako. Besic moze igrati cak i desnog beka, ali tu su jos Mujdza i Vranjes. Arslanagic bi nam trebao, ali oko njega se niko nije brinuo. No situacija je kakva je.

Jasno je ko mora na DM, to je Salihovic. Mozda, mozda ako se pokaze Hadzic kao backup za Salihovica. Stvarno se nadam da ce se Hadzic pokazati kao iznenadjenje, za sada u novoj ekipi nisu uopste zadovoljni sa njim. A i Medunjanin je jos tu, Susic sigurno nije ni blizu Medunjaninu. Tino i Vrsajevic su samo slijepi putnici za Brazil. Susic misli da to moze tako progurati i da ce i navijacima biti svejedno sto nepotizam tako ocigledno sprovodi. Kazem, pokazat ce se, dali je tako svejedno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 16:27

Stvar je jednostavna da je Pape tako posten i dobar ko sto se pravi ili bolje receno kao sto ga neki ovdje smatraju on bih pozvao Tinky Winky-ja i Prcica i Besica i Hadzica pa im dao priliku i sve bi bilo OK.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 16:27

Jedva cekam izmjenu i trenutak kad Tino bude ulazio u igru.Mislim da ce se tad cuti najobjektivniji stav i sud,tu ne pomazu ni namjesteni novinarski clanci,manipulacije,lazi,tu nista ne pomaze.
To ce biti stav iz prve ruke,onaj koji je najbitniji i najrelevantniji.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 16:27

legenda reala je napisao/la:Pa problem je u tome što ni Tino nije DM, niti će kad biti, on kao igrač nije nikakav levat, zna lopte, ali on nije zadnji vezni, niti će preporoditi našu igru, niti je odbio Belgiju, kako mediji pričaju ;)
Nije DM,ali kolko sam razumio cilj je da ga se proba na DM,što je logično jer smo tu skroz tanki,pa je taktika probaj koga možeš,a tina možemo jer je jednostavno igrom bliži tu nego prcić.Ako tin zaigra kao klasični vezni,to je već druga priča.

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 03 mar 2014, 16:28

Nek je njemu HNL liga "jaka" i neka mu je Deen Sušić poznat igrač. On umjesto da ima cilj da promoviše igrače iz naše lige i samim time jača status reprezentacije on dovodi igrače koji ku.cu nevaljaju kao Vršajević, Kvržić, Sušić, Vranješ, Ibričić(on zna ponekad odigrat kako treba). Njemu hitno trebaju zamjene za Lulića i Salihovića kojima je igra opala i zamjena za Džeku(bar na klupi) zato što je lik ispao iz forme.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 16:29

drummer je napisao/la:Jedva cekam izmjenu i trenutak kad Tino bude ulazio u igru.Mislim da ce se tad cuti najobjektivniji stav i sud,tu ne pomazu ni namjesteni novinarski clanci,manipulacije,lazi,tu nista ne pomaze.
To ce biti stav iz prve ruke,onaj koji je najbitniji i najrelevantniji.
:!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], juka55 i 5 gostiju.