Principatus je napisao/la:JumBO je napisao/la:
Tako je. KO JE I STA JE PRCIC ?!
A ko je Sven Tino Susic?
Prcic je za njega maradona, jer ce Susic zaigrati u Francuskoj ligi jedino na Playstation i FIFA 2014.
Nije to djetinjasto nego momak vidi sta se desava, i ima dovoljno muda da kaze da se to nece sa njim raditi.
Isto to je Kolasinac uradio sa Susicem. Nije dao da ga ko zahebava. Tacka.
Kakav je to selektor, kad igraci moraju to preuzimati u svoje ruke i amateri kao Becirovic.
Koju poziciju onda uopste ispunjava Susic? Da daje smjesne izjave i da sebi protivrijecuje, da kasni na avione i poziva nam anonimuse, bratice i ljude iz agencije mu brata? Covjece...

Nisam za Tinu Susica nista rekao. Nisam ni znao za njega iskreno receno dok ga nije pozvao

Mislim da je najveci problem navijaca taj sto se igraci kao Prcic, Besic nisu pozvali... dok se Tino Susic zove.. da su ovi prvi pozvani bili, dobili svoju priliku... mislim da bi manja frka i oko Tine Susica bila.
A zasto da se ne isprobaju i ti igraci, ako koliko toliko mogu pomoc repki... osim toga.. kao da ce i jedan uci u prvi tim... jedino pravo pojacanje zadnje vrijeme je Kolasinac...
Susic mi je cesto previse naivan, preiskren u svojim izjavama ali kako je i sam rekao, ima ponuda od klubova kod kojih moze sigurno vise da zaradi nego u nasoj reprezentaciji. Tako da mislim da je sigurno da ce poslije svjetskog prestat.
Nebi bilo lose da dobijemo kakvog stranca za selektora ali ne mozemo mi takvog trenera platit