Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 15:56

ako ovaj covjek ne najavi povlacenje prije SP. reprezentacija ce izgubti pola navijaca . Mnogi su vec odustali .
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 15:56

Pape **** ti sve i tebi i tvojoj usranoj familiji, zivim za dan kad ces napustiti reprezentaciju! Banujte me al ovakvu bahatost i nepotizam koji trpimo svi sirom BIH usvakodnevnom zivotu necu da trpim makar u fudbalskoj reprezentaciji!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 15:57

vendeta87 je napisao/la:Pape **** ti sve i tebi i tvojoj usranoj familiji, zivim za dan kad ces napustiti reprezentaciju! Banujte me al ovakvu bahatost i nepotizam koji trpimo svi sirom BIH usvakodnevnom zivotu necu da trpim makar u fudbalskoj reprezentaciji!
Vladika opipaj sta mladjahno i smiri se. Znam ja da bi ti najvise htio reprezentativce od 13-14 godina al' ne moze.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 03 mar 2014, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 mar 2014, 15:58

rambo16 je napisao/la:jao...muka mi više od tog Prcića....pa šta on hoće...jel dobio poziv u mladu repku.. JEST...jel zaslužio da dobije poziv u A repku ...NIJE....stvar je jasna...što kaže Ivica Osim "momak ima ambicije,to je lijepo....al trnovit je put do zvijezda" ...sad bi on u Brazil..ee pa ne može sinko..da je neki igrač prihvatio bi poziv u mladu repku za koju takođe' nije puno igrao...
Muka je meni od vas takvih...
Zamisli kako je Sanjinu, citav zivot prolijeva hektolitre znoja da postigne nesto i umjesto da to bude nagradjeno poziv dobiva anonimus iz oranica-lige, momak nikada nije kalkulisao sa repkom i sta dobiva za uzvrat???
Dobiva pisanje na citavoj svoj trud i lazi iz usta korumpiranog selektora...
Zaista dobivam osjecaj kao da sam na onim forumima, prekodrinskim, koliko se BIH baca u drugi plan pred bordo bojom... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 15:59

JumBO je napisao/la: Tako je. KO JE I STA JE PRCIC ?!
A ko je Sven Tino Susic? :lol:
Prcic je za njega maradona, jer ce Susic zaigrati u Francuskoj ligi jedino na Playstation i FIFA 2014. :mrgreen:

Nije to djetinjasto nego momak vidi sta se desava, i ima dovoljno muda da kaze da se to nece sa njim raditi.
Isto to je Kolasinac uradio sa Susicem. Nije dao da ga ko zahebava. Tacka.

Kakav je to selektor, kad igraci moraju to preuzimati u svoje ruke i amateri kao Becirovic.
Koju poziciju onda uopste ispunjava Susic? Da daje smjesne izjave i da sebi protivrijecuje, da kasni na avione i poziva nam anonimuse, bratice i ljude iz agencije mu brata? Covjece... :shock:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 15:59

rambo16 je napisao/la:jao...muka mi više od tog Prcića....pa šta on hoće...jel dobio poziv u mladu repku.. JEST...jel zaslužio da dobije poziv u A repku ...NIJE....stvar je jasna...što kaže Ivica Osim "momak ima ambicije,to je lijepo....al trnovit je put do zvijezda" ...sad bi on u Brazil..ee pa ne može sinko..da je neki igrač prihvatio bi poziv u mladu repku za koju takođe' nije puno igrao...
Kako za koga ;)

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 16:00

vendeta87 je napisao/la:Pape **** ti sve i tebi i tvojoj usranoj familiji, zivim za dan kad ces napustiti reprezentaciju! Banujte me al ovakvu bahatost i nepotizam koji trpimo svi sirom BIH usvakodnevnom zivotu necu da trpim makar u fudbalskoj reprezentaciji!
Evo do cega je doveo ljude, istinske navijace Bih.!
Ne sitne , polupismene novinarcice i fanove propalih BiH klubova koji preko Susica lijece komplekse .
Sve vise ljudi se ovako osjeca !

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 mar 2014, 16:01

Principatus je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:muka mi više od tog Prcića....pa šta on hoće...jel zaslužio da dobije poziv u A repku ...NIJE....stvar je jasna...
Jel Tino zasluzio da dobije poziv u A repku...NIJE...stvar je jasna...nepotizam.
jesam ja uopšte spomenuo tog Tina ili kako se već zove...uostalom...nek mi neko od vas kaže ko nebi htio da pogura nekog iz svoje familije...ajmo bit realni...a što se tiče Prcića... DEBIL MRTVI....lafo "Neću ja igrat za mladu ,nego hoću u Brazil"...ma neš nikako igrat na kraju krajeva..ha ya...isto da je on veznjak Barcelone pa se sad ljuti i odbija mladu repku...Tino ima sreću što mu amidža ili šta već vodi repku...takvih slučajeva ima na miliona i izvan Bosne
A.F.C. Bournemouth!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 16:03

hogarstrasni je napisao/la:ako ovaj covjek ne najavi povlacenje prije SP. reprezentacija ce izgubti pola navijaca . Mnogi su vec odustali .
zao mi je al moraces navijat za Argentinu , Iran i Nigeriju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 16:03

Hahaha, joj nemoći i frustracija.

Prcić nije standardni igrač prve postave Sošoa. Kao takav, neka bude sretan što je dobio poziv za U21. Ne trebaju nam oni koji griju klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 16:04

rambo16 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:muka mi više od tog Prcića....pa šta on hoće...jel zaslužio da dobije poziv u A repku ...NIJE....stvar je jasna...
Jel Tino zasluzio da dobije poziv u A repku...NIJE...stvar je jasna...nepotizam.
jesam ja uopšte spomenuo tog Tina ili kako se već zove...uostalom...nek mi neko od vas kaže ko nebi htio da pogura nekog iz svoje familije...ajmo bit realni...a što se tiče Prcića... DEBIL MRTVI....lafo "Neću ja igrat za mladu ,nego hoću u Brazil"...ma neš nikako igrat na kraju krajeva..ha ya...isto da je on veznjak Barcelone pa se sad ljuti i odbija mladu repku...Tino ima sreću što mu amidža ili šta već vodi repku...takvih slučajeva ima na miliona i izvan Bosne
E to je rak rana naseg drustva! Ko sto rece onaj jedan na protestima nema skeksa u javnim institucijama jer su tamo zaposleni svi rodjaci!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 16:04

rambo16 je napisao/la: jesam ja uopšte spomenuo tog Tina ili kako se već zove...uostalom...nek mi neko od vas kaže ko nebi htio da pogura nekog iz svoje familije...ajmo bit realni...a što se tiče Prcića... DEBIL MRTVI....lafo "Neću ja igrat za mladu ,nego hoću u Brazil"...ma neš nikako igrat na kraju krajeva..ha ya...isto da je on veznjak Barcelone pa se sad ljuti i odbija mladu repku...Tino ima sreću što mu amidža ili šta već vodi repku...takvih slučajeva ima na miliona i izvan Bosne
A gdje je momak to izjavio sto ti pises ?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 16:05

Ovaj je nakupio toliko toga da mu je noga nakon Brazila zagarantovana.Nek se iživi jos ovo par mjeseci.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 16:06

Virtu4l je napisao/la:Hahaha, joj nemoći i frustracija.

Prcić nije standardni igrač prve postave Sošoa. Kao takav, neka bude sretan što je dobio poziv za U21. Ne trebaju nam oni koji griju klupu.
Zato je Tinky Winky igracina Ajduka, pa de pogledaj samo jednu temu tog Hadjuka u HNL pa nema nista dosadnije u toj ekipi ima samo jedan igrac da valja a to je mali Pasalic a svi ostali su na nivou BH Premier Lige.
Pa Prcicev Soso bi bi razvalio Hajduk u svakom momentu.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 16:06

Apsolutno frustracija i nemoc ;)
Osjecaj postenih i dobronamjerni ljudi u raljama kriminala. korupcije, nepotizma...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 16:07

Al ste kraljevi sa ovim Tinom :lol: :lol: :lol:
Pa momak nije ni minute odigrao,ako bude igro sad protiv Egipta,i ako bude ok odirgao samo ću vam citirat sve postove,a ako bude loše odigrao i to je ljudski,al loše je ako slabo odigra a bude pozvan za Brazil.
Ajmo onda pričekat do spiska za Brazil pa pljuvat po selektoru? I ja ću zajedno sa vama bude li se pokazo kao loš a ima poziv na SP.
A Sanjin je na poziciji gdje smo najjači,tako da stvarno ne vidim razlog zbog čega se ovoliko prašine stvara,pogledajte samo igrače na toj poziciji,pa ono ajmo još jednog? Može al kad se rasčisti :),TSS je pozvan da se proba na zadnjem veznom,tu smo slabi pa hajmo vidit kakav je.
Nad tobom sunce najljepše sja

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 16:10

Problem je sto Tino i Sanjin igraju istu poziciju. Sanjin je zadnji vezni isto koliko i Tincek.

Tincek svakako ide u Brazil, zajedno sa jaranom Avdijom i nema nikakve potrebe cekati sa "pljuvanjem". Znalo se prije 3 mjeseca da ce dobit poziv za repku cim zavrsi papire, vec sad je jasno da ide u Brazil 100%

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 16:11

rambo16 je napisao/la: jesam ja uopšte spomenuo tog Tina ili kako se već zove...uostalom...nek mi neko od vas kaže ko nebi htio da pogura nekog iz svoje familije...ajmo bit realni...
Eto vidis u tome je stos. ;) Ja nebih, niti cu ikad biti prisiljen da poguram. To radi ljudski sljam, i zato mnogo toga ne funkcionise kako bi trebalo. Hebote znam jos kad sam bio u nasoj ambasadi u Berlinu, koja sramota ko tu sve radi, sve preko veze, rijeci ne znaju reci jezika drzave u kojoj rade i gdje predstavljaju BiH, a rade tu. Ali glavno da su babini sinovi tu. :lol:

Nije ni cudo sto neki podrzavaju ovo sa Susicem, a po onom koji igra u mnogo jacoj ligi i ko je prosao nase sve mlade reprezentacije, po njemu se pljuje. Fuj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 16:11

pinoglavi je napisao/la:Al ste kraljevi sa ovim Tinom :lol: :lol: :lol:
Pa momak nije ni minute odigrao,ako bude igro sad protiv Egipta,i ako bude ok odirgao samo ću vam citirat sve postove,a ako bude loše odigrao i to je ljudski,al loše je ako slabo odigra a bude pozvan za Brazil.
Ajmo onda pričekat do spiska za Brazil pa pljuvat po selektoru? I ja ću zajedno sa vama bude li se pokazo kao loš a ima poziv na SP.
A Sanjin je na poziciji gdje smo najjači,tako da stvarno ne vidim razlog zbog čega se ovoliko prašine stvara,pogledajte samo igrače na toj poziciji,pa ono ajmo još jednog? Može al kad se rasčisti :),TSS je pozvan da se proba na zadnjem veznom,tu smo slabi pa hajmo vidit kakav je.
Problem sa Tinom je taj sto je on trebao prvo igrati u mladoj repci kao sto Pape to zahtjeva od svih igraca da idu redom kroz nase repke do A repke (osimako nisu neki ekstra talenti tipa Kolasinac) a ne da se tako preskoci mlada repka. A Prcic je prosao sve nase repke od U-17 preko U-19 do U-21 i sada kada je trebao usljediti poziv u A repku on se preskace, a poziv dobiva Tinky Winky.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 16:12

pinoglavi je napisao/la:Al ste kraljevi sa ovim Tinom :lol: :lol: :lol:
Problem je sto on ne moze lose odigrati,ko je taj ko ce dat ocjenu?
Pa Susic i novinarska masinerija svaki Avdijin nastup ocjene vrlo dobrim i to se onda proda sirokim masama od kojih vecina,realno i nije dobro upucena i lako im je prodati foru.Zasto mislis da ce njima bilo kakvu Tinovu partiju biti problem proglasiti odlicnom?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.