EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Realno sudije u zavrsnicama tekmi malo silje Hrvatima, sad jel namjerno il ne veze nemam. Inace moj favorit je Hrvatska
Moglo bi im se ovo malo navlacenje sudaca vratiti protiv Francuza
Moglo bi im se ovo malo navlacenje sudaca vratiti protiv Francuza
nema potpisa
- TheManiacs
- Kontakt:
Pa juce sam napisao post
Kaze "Ljubav"
citiram: "Jao kako ce Francuzi izgubiti od braće islanđana,poljaci će pojesti hrvatsku

Kaze "Ljubav"
citiram: "Jao kako ce Francuzi izgubiti od braće islanđana,poljaci će pojesti hrvatsku

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
finale francuska -hrvatska.
@ljubav,komentar?
@ljubav,komentar?
-
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:gdje je onaj "ljubav" trebam covjeka pratiti mislim njegove prognoze da igram na kladionici kontra![]()
![]()
njegove prognoze-najgore u istoriji čovječanstva
hahah jeste culi odbrojavanje komentatora na HRT-u 10,9,8,7,5,6,4 hahahaa kralja 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
toooooo kraljevi, mirko, mirko, mirko.... nekako ovaj poklič za hrvatsku donosi sreću
Komšijama svaka čast, odlična utakmica protiv Poljaka. Sutra guravo skroz, valjda bude osveta za prošlogodišnje finale.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ko zeli da digne pare na kladionici.Strogo pratiti prognoze od @ljubavi.Samo kontra i lova do krova. 
Sto znaci covu pratiti po kombinacijama a ne bukvalno

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sarajlija89
- Kontakt:
odlicno izdanje hrvatske...al protiv francuske nemaju sta trazit....tako da ce francuzi kompletirati i svjetsku,olimpijsku i evropsku titulu 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
JameS 23 je napisao/la:hahah jeste culi odbrojavanje komentatora na HRT-u 10,9,8,7,5,6,4 hahahaa kralja
prije toga se bio zabunio hrvatska je na pragu polufinala, ma koga briga za pogreške drage ćosića
Bravo dečki. Svaka čast, odigrali ste najbolje kad je najpotrebnije!!!! Mislio sam da je polufinale plafon s ovom ekipom, al ste me razuvjerili. Kapa dole
Kako god da sutra odigrate, ja cu uzivati u tekmi, jer igraju dvi najbolje repke u zadnjoj dekadi. Nek bolji pobjedi

Kako god da sutra odigrate, ja cu uzivati u tekmi, jer igraju dvi najbolje repke u zadnjoj dekadi. Nek bolji pobjedi

Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 30 jan 2010, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ko zeli da digne pare na kladionici.Strogo pratiti prognoze od @ljubavi.Samo kontra i lova do krova.
ali fakat,najgori je prognozer kojeg sam ikad vidio
Čestitam komšijama odnosno susjedima, istinski su to zaslužili. Žao mi je mojih prijatelja iz Poljske, valjda će biti bolje nekad, sjajna im je generacija.
Mislim da je dosta bilo svega, Francuska prva, Hrvatska druga i to je to. Od prvog dana sam bio ubjeđen da Francuzi ovo uzimaju, bio sam i simpatizer Njemačke ali to je to.
Navijati ću sutra abd za Francuze.
Mislim da je dosta bilo svega, Francuska prva, Hrvatska druga i to je to. Od prvog dana sam bio ubjeđen da Francuzi ovo uzimaju, bio sam i simpatizer Njemačke ali to je to.
Navijati ću sutra abd za Francuze.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
znaci sutra rukometni el cllasico
idemo Francuska sutra ponovo po zlato

idemo Francuska sutra ponovo po zlato

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Meni nekad bude zao ostalih likova sto navijaju za arsenal, denver i ovako ove instant ekipe island, francuska u kosarci i slicnokakavdanakneiskustvu je napisao/la:harishp je napisao/la:Ko zeli da digne pare na kladionici.Strogo pratiti prognoze od @ljubavi.Samo kontra i lova do krova.
ali fakat,najgori je prognozer kojeg sam ikad vidio

Samo mi je zao sto za juventus ne navija

Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 30 jan 2010, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa
FRANCUSKA JE NAJJACA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ovo ljudi govorite od pocetka prvenstva...te dok naidju na ozbiljnijeg protivnika te danci ce ih razvaliti te poljaci...ne kazem da nece francuska dobiti al de malo lakse sa tim sigurnim izjavamasarajlija89 je napisao/la:odlicno izdanje hrvatske...al protiv francuske nemaju sta trazit....tako da ce francuzi kompletirati i svjetsku,olimpijsku i evropsku titulu
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 30 jan 2010, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
IZNAD SVIH - HRVATSKA !!!
Apsolutno nebitno bilo kakve price i prognoze za sutra, ovi momci su ponovno zacepili SVIMA usta i donijeli jos jednu veliku medalju kuci i sa jednim pomladjenim sastavom i ucinili narod sretnim i ponosim. HVALA VAM!
Apsolutno nebitno bilo kakve price i prognoze za sutra, ovi momci su ponovno zacepili SVIMA usta i donijeli jos jednu veliku medalju kuci i sa jednim pomladjenim sastavom i ucinili narod sretnim i ponosim. HVALA VAM!
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 30 jan 2010, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- TheManiacs
- Kontakt:
tax je napisao/la:FRANCUSKA JE NAJJACA

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Najbolji su voli luzeri što se sada tješe što će Hrvatska kao izgubit finale. Ti isti su najavljivali hrvatski debakl na početku, pa protiv Rusa, pa protiv Danaca, pa protiv Poljaka, a Hrvatska je svaki put naguzila protivnika.
Umjesto da se pokriju po ušima i začepe još imaju srama ostavljat komentare.
Poljaci su u polufinalu htjeli Hrvate, dobili su ih.

Umjesto da se pokriju po ušima i začepe još imaju srama ostavljat komentare.

Poljaci su u polufinalu htjeli Hrvate, dobili su ih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.