Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 03 mar 2014, 15:29

bordobijeli je napisao/la:svi nesto spominju tog Prcica a covjeku iz ponizenja da igra za mladu reprezentaciji :oops: .kao ljut misli da treba u A selekciju ma daj ba .svaka čast Besicu pokazao da se moze na njeg racunati bravooo.i vidim opet nesto nezadovoljni spiskom ,pa ljudi nemamo mi tu nekog velikog izbora ,bitno je još da nadjemo pravog zadnjeg veznog do SP a ostalo nevjerujem da ce se tu nesto mjenjati .
Jest iz ponizenja odigrao 28 utakmica za mlade repke. :lol:
Opet glupa izjava, pa misli da smo ovce, jel taj lik normalan vise.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 15:30

Prcicu ponizenje igrati za U21? Nikad to momak nije rekao, samo se dzabe lazi produciraju.
Momak je igrao i sutio, posmatrao nepotizam, sutio, pa mu puklo.

Tini Sven Susicu je bilo ponizenje igrati za U21 BiH
Evo zasto:
.

Tino Susic je igrao za belgijsku U18, za U19 nije imao nastupa, nego sjedio na klupi. Pa su ga se onda kotarisali. Mogao je komotno da mu proradi patriotizam silni i domoljublje i da na to zaigra za nasu U21.

"Da se stavi na raspolaganje selektoru."
Kako to Papenavijaci vole reci. ;)

No Tino Sven Susic je tek onda otkrio da je Bosanac, nakon sto smo se plasirali na SP i amidza mu dao garanciju za A reprezentaciju. Tad je krenuo sa promjenom papira. Toliki je patriota da ce odigrati na poziciji o kojoj pojma nema. I to na SP, a trener Hajduka hoce da ga stavi na klupu. Bravo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 15:31

@19risha88 evo jedan odgovor u tvom stilu...

Zasto bi Besic bio pozvan kad ih je Debrecen zadnju nabio 4-1, a gdje je Debrecen u Evropi a gdje Dinamo??? Zatim, klubovi koji su bolji od Besicevog, jednako kao i nasi ispadaju od crnogorskih predstavnika u evropskim takmicenjima, a zadnji susret hrvatskog i madjarskog kluba zavrsio je tako sto je Dinamo nabio Gyora.

E ovako ti razmisljas pa vidi jesi li normalan.

I sad koga briga sto Mazokovesd nije osutao na gol propalom Kesckemetiju i izgubio 0-1 :roll:
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 03 mar 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 15:31

Safete ODRONE ! Ima li neki humanitarni telefron da se organizuje za porodicu Susic, da svi doniramo po cifru, pa da se skinu s vrata !
kakav licemjer, Prcic se mora nametati i dokazivati u mladoj, a koristi se , kako Susic kaze, posljednja sansa da se propalitet iz Hajduka pozove u A selekciju.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 03 mar 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 15:32

bhsport je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:svi nesto spominju tog Prcica a covjeku iz ponizenja da igra za mladu reprezentaciji :oops: .kao ljut misli da treba u A selekciju ma daj ba .svaka čast Besicu pokazao da se moze na njeg racunati bravooo.i vidim opet nesto nezadovoljni spiskom ,pa ljudi nemamo mi tu nekog velikog izbora ,bitno je još da nadjemo pravog zadnjeg veznog do SP a ostalo nevjerujem da ce se tu nesto mjenjati .
Jest iz ponizenja odigrao 28 utakmica za mlade repke. :lol:
Opet glupa izjava, pa misli da smo ovce, jel taj lik normalan vise.
pa zbog cega se sad nije odazvao na okupljanje mlade reprezentacije,pa jedan muslimovic je vece ime od njeg pa nije bio pozivan 2 godine pa kaze odazvao bi se svakom pozivu BIH selektora .u srbiji mirkovic ,nastasic puno vece zvijezde pa se odazovu na poziv selektora .za mene tu nema opravdanja .

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 03 mar 2014, 15:35

Šta li je stvarno naša zemlja Bogu zgriješila, pa da dobije ovako glupe javne ličnosti.

Novinari su dno, samo daj se kako uvući govorniku u gu.zu pa strašno.
Čuj anoniman igrač, pa kakav je god bolji je od tinkija.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 15:35

Principatus je napisao/la:Prcicu ponizenje igrati za U21? Nikad to momak nije rekao, samo se dzabe lazi produciraju.

Evo zasto:
.

Tino Susic je igrao za belgijsku U18, za U19 nije imao nastupa, nego sjedio na klupi. Pa su ga se onda kotarisali. Mogao je komotno da mu proradi patriotizam silni i domoljublje i da na to zaigra za nasu U21.

No Tino Sven Susic je tek onda otkrio da je Bosanac, nakon sto smo se plasirali na SP i amidza mu dao garanciju za A reprezentaciju. Tad je krenuo sa promjenom papira. Toliki je patriota da ce odigrati na poziciji o kojoj pojma nema. I to na SP, a trener Hajduka hoce da ga stavi na klupu. Bravo.
nije tacno prvo nije imao BIH papire a ja ne znam da li su ga uopste zvali u mladu reprezentaciju ,i ja isto nevidim Tina u nekoj velikoj ulozi u reprezentaciji al ne vidim ni zašto se toliko blati pape .

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 03 mar 2014, 15:36

Vidim da se i dalje stavlja na dusu Papetu nepozivanje stranih u nasu reprezentaciju. Kada vec neki to zele, da i ja svoje zelje postavim: Lassana Diarra i Yura Movsisyan.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 mar 2014, 15:37

On je stvarno bezobrazan preko svake granice. Jedini koji su gori od njega su ovi poltronski novinarcici.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2014, 15:38

fkv123 je napisao/la:Vidim da se i dalje stavlja na dusu Papetu nepozivanje stranih u nasu reprezentaciju. Kada vec neki to zele, da i ja svoje zelje postavim: Lassana Diarra i Yura Movsisyan.
Prekuc'o :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 mar 2014, 15:39

Principatus je napisao/la:Prcicu ponizenje igrati za U21? Nikad to momak nije rekao, samo se dzabe lazi produciraju.

Evo zasto:
.

Tino Sven je cekao da vidi hocemo li se plasirati. Da nismo , amidza bi mu letio, a niko normalan ne bi ga pozvao u nasu A selekciju. Imao je sansu da mozda bude na nekom sirem spisku hrvatske U21(ima njihov pasos :lol: ), a to se vise isplati nego da bude potencijalni Bih reprezentativac. ;)
jad i bijeda
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 mar 2014, 15:42

Nadam se da će Tino nositi kapitensku traku u drugom poluvremenu, uinat dušmanima. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 15:45

zivio Safet Susic Pape ;) tiha voda brijege valja

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 15:46

Sad slusam ovo.Bezobrazan je ovaj Susic vec u svojim izjavama i opet vrijedja Prcića.Prvo laze da nije standardan u klubu ni u mladoj reprezentaciji :o i da se prakticno radi o anonimnog igracu(dok on u isto vrijeme poziva sve same zvijezde iz raznoraznih lijevih klubova i liga),dakle ponovo ga brutalno izvrijedja i onda izrazava nadu da ce se on vratiti u mladu reprezentaciju.Bezobrazno.
Selektore,da sam ja na mjestu Prcića ne samo da se ne bih vratio kod tebe i Vlade nego bih te pljunuo kad te prvi put vidim zbog laganja i vrijedjanja.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 15:50

hogarstrasni je napisao/la:Safete ODRONE ! Ima li neki humanitarni telefron da se organizuje za porodicu Susic, da svi doniramo po cifru, pa da se skinu s vrata !
Bio bi stvarno humanitarni cin.
Ne treba ti telefon, prebacis novac direktno na konto Germanije Sportagenture. :mrgreen:
Sifra: Zaustavite nepotizam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 03 mar 2014, 15:51

Zato je tin standardni igrač standardno jakog hajduka.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 mar 2014, 15:51

jao...muka mi više od tog Prcića....pa šta on hoće...jel dobio poziv u mladu repku.. JEST...jel zaslužio da dobije poziv u A repku ...NIJE....stvar je jasna...što kaže Ivica Osim "momak ima ambicije,to je lijepo....al trnovit je put do zvijezda" ...sad bi on u Brazil..ee pa ne može sinko..da je neki igrač prihvatio bi poziv u mladu repku za koju takođe' nije puno igrao...
A.F.C. Bournemouth!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2014, 15:53

ma pape debil treba ga otjerati :oops: nikad lošije igrace nije pozvao ,sramota nikad lošiji na fifinoj listi nismo bili ,u Brazil nas odveo e jest to tesko i ja bi mogao .

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 mar 2014, 15:53

rambo16 je napisao/la:muka mi više od tog Prcića....pa šta on hoće...jel zaslužio da dobije poziv u A repku ...NIJE....stvar je jasna...
Jel Tino zasluzio da dobije poziv u A repku...NIJE...stvar je jasna...nepotizam.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 03 mar 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 03 mar 2014, 15:54

Tako je. KO JE I STA JE PRCIC ?!
Pa nije reprezentacija neki amaterski klub gdje mozes kako ti hoces kada si mozda "bolji" igrac od ostalih.
Nevazno dali je zasluzio da bude u prvih 11 ili ne.. dali je na klupi na nekoj utakmici bio ili ne... suti, bori se za svoje mjesto i tacka... mislim da je to djetinjasto ponasanje sto je odustao od svega.
Ali eto i Susic je rekao da mu nije kasno da povuce odluku.
EH, druga je prica dali je zasluzio i ja licno mislim da bi trebao biti standardan u omladini, a za A-tim tek za sledece kvalifikacije bi ga racunao i isprobao.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.