FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nije Bayern Zenit pa da radi amaterske poteze koji bi unijeli nemir u ekipi. Svi su sretni i veseli samo ne Toni, Toni želi pare. Postigli smo prvi gol svi slave a njemu je lijeno dignuti ruke i radovati se golu.
Očekivana pobjeda protiv Schalke-a. Rekao sam da ćemo ih deklasirati.
Bundesliga me ne zanima toliko, ostaje kup i Liga prvaka.
Očekivana pobjeda protiv Schalke-a. Rekao sam da ćemo ih deklasirati.
Bundesliga me ne zanima toliko, ostaje kup i Liga prvaka.
Ako ode,vise ce tebe boljeti glava nego nasGreivis je napisao/la:Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Jel ovo novi slucaj Ballack?

- Centre forward
- Kontakt:
Nema potrebe da se kačite na ovog malog i da pokušavate da razumijete, njegovo stanje ne mogu da definišu ni ljudi od struke, ha ya. Ballack i Toni, komparacija na nivou homo erectusa, no neJma veze, da nema takvih mentola čovjek se ne bi ni nasmijao.
Baš gledam snimak i u trenutku postizanja gola Kros 'ladno gleda negdje tamo. Ja mislim da novac neće bit' problem i da će dobit' finu svotu. Eh sad je pitanje kolika mu je nadnica trenutno al' produženje ne bi trebalo doć' u pitanje. Zadnjih utakmica čovjek je doživio renesansu i to treba da se nagradi. Relativno je mlad i čeka njega još velikih utakmica u dresu Baye. Ako bi se kojim slučajem odlučio za Jedinstvo (što je malo vjerovatno) fasov'o bi poziciju u Elfu, siguran sam koja je ionako klimava.
Često se piše o zamjeni Riberija, ama takav ne postoji da se razumijemo, na našu žalost. Jedini koji bi mog'o in fjučr da dosegne taj njegov nivo i konstantnost je Hazard, no CSKA i Roman nemaju namjeru da ga prodaju. Da su neka fer fudbalska vremena, o'šo bi Hazard za jednu pristojnu garnituru dresova. Dakle, Bilal će da pruža vrhunske partije još 2-3 sezone, ja se nadam, a poslije ko zna, imamo i jaku sredinu te promjena taktike je svakako moguća. Moje skromno mišljenje je da se Alaba priprema za sedmicu nakon penzionisanja majstora.
Mislim da nam je trenutno prioritet štoper, ovi koji detaljnije prate fudbal,onosno koji nemaju pametnija posla u životu
, možda imaju neke ideje i sl., eh kad bi nam se ponovio slučaj Dante bilo bi super, bilo bi nezaboravno,šo bi rekel Magazin.
Baš gledam snimak i u trenutku postizanja gola Kros 'ladno gleda negdje tamo. Ja mislim da novac neće bit' problem i da će dobit' finu svotu. Eh sad je pitanje kolika mu je nadnica trenutno al' produženje ne bi trebalo doć' u pitanje. Zadnjih utakmica čovjek je doživio renesansu i to treba da se nagradi. Relativno je mlad i čeka njega još velikih utakmica u dresu Baye. Ako bi se kojim slučajem odlučio za Jedinstvo (što je malo vjerovatno) fasov'o bi poziciju u Elfu, siguran sam koja je ionako klimava.
Često se piše o zamjeni Riberija, ama takav ne postoji da se razumijemo, na našu žalost. Jedini koji bi mog'o in fjučr da dosegne taj njegov nivo i konstantnost je Hazard, no CSKA i Roman nemaju namjeru da ga prodaju. Da su neka fer fudbalska vremena, o'šo bi Hazard za jednu pristojnu garnituru dresova. Dakle, Bilal će da pruža vrhunske partije još 2-3 sezone, ja se nadam, a poslije ko zna, imamo i jaku sredinu te promjena taktike je svakako moguća. Moje skromno mišljenje je da se Alaba priprema za sedmicu nakon penzionisanja majstora.
Mislim da nam je trenutno prioritet štoper, ovi koji detaljnije prate fudbal,onosno koji nemaju pametnija posla u životu

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ako nama dodje bice to ko 1 na 10, a vi odmah mozete Draxlera dovest imate mozete ha ya ..autogol je napisao/la:Ako ode,vise ce tebe boljeti glava nego nasGreivis je napisao/la:Sta ovo citam da Kroos hoce u United?
Djaba svi uspjesi, opet igraci hoce da idu u najjacu ligu na svijetu. Jos United vjerovatno bez LP-a, tako da...
Jel ovo novi slucaj Ballack?

04.10.2009 !!
autogol je napisao/la:![]()

Ko yebe Kroosa vise, ja sam ga najvise branio ali ako neces igrati srcem za klub kojem pripadas, idi ..
Ako se ne radujes golovima i bitnije su ti pare, idi...
Na stranu njegovu individualnu kvalitetu,( on je vec jedan od talentovanijih playmakera svijeta ), ali arogancija skodi svakoj svlacionici i atmosferi u kolektivu.
Trenutno je sve savrseno i misljenja sam da bi bilo isto i bez njega.
Sto prije shvati da nema boljeg kluba za titule od Bayerna, i trenera za napredak od Pepa, bolje za njega.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Eto ja to oko Kroosa i radovanja jučer nisam zapazio. Ma bitno je da on daje sve od sebe na terenu, da pruži onakve partije ko protiv Arsenala, kada je bio sjajan. A na ljeto će situacija biti jasna. Dobro ako ostane, a opet nije gubitak ako ode.
Kadar je toliko velik, širok, da jednostavno niko ne može ucjenjivat klub i odlazak skoro svakog igrača se može podnijet (izuzev njih par naravno....
).
A na ljeto treba o tim stvarima razmišljat, sada je bitno ostvariti još neke sezonske ciljeve ...Kroos mislim da će na kraju ostat, samo serenda jer misli da zaslužuje platu jednog Goetzea , Schweinija, Riberyja...

A na ljeto treba o tim stvarima razmišljat, sada je bitno ostvariti još neke sezonske ciljeve ...Kroos mislim da će na kraju ostat, samo serenda jer misli da zaslužuje platu jednog Goetzea , Schweinija, Riberyja...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
tom kroosu treba dati tu platu i onda ga staviti na klupu mjesec dana,nek vidi ko kosi a ko vodu nosi,malo ga meziti i zahebavati
VOLIM BAYERN
effe_sa je napisao/la: Dobro ako ostane, a opet nije gubitak ako ode.![]()
![]()

Nikad ti nećeš biti njegov prijatelj.

Nejma tu hemije, kako goT da se izvrne. Tonček je zahvalan igrač i nije ga šade imati u ekipi, ali i ja ne podnosim ta preseravanja i razna uslovljavanja.
Meni je Ballack kao jedan od omiljenijih igrača preko noći prerastao u omraženu ličnost samo radi onog hinjskog ponašanja oko produženja ugovora i hvala Bogu na reakciji Ulija Hoenessa i dosljednosti iste.
Vom Jäger zum Gejagten
Izgleda da su Contentu dani u Bayernu odbrojani a vala vrijeme je da i ova blaža kopija Lell-a napusti Bayern ...
Moguće da Caner Erkin iz Fenerbahčea dolazi na ljeto ...
Koliko god da je los Conetento, on je za Lela, Lahmthulkazal je napisao/la:Izgleda da su Contentu dani u Bayernu odbrojani a vala vrijeme je da i ova blaža kopija Lell-a napusti Bayern ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
And Felix Kroos, who plies his trade with Bundesliga outfit Werder Bremen, has revealed that his brother Toni is aware of Moyes' interest.
"We have already talked about it," he told Sky Germany . "Manchester has been the team of my dreams since I was a child.
"However, I don’t give him any advice. He will take a good decision for himself. There are worse situations than having to decide something like that."
E moj krosonja da ti man utd bude san pored ovakve bajke istinite sa bayernom gdje gazis sve pred sobom.Tugra brate ,al opet razumjet cu osvojio si sve sa bayernom ,hoces pare nemas vise motiva kako god odluci ek mu je sa srecom
"We have already talked about it," he told Sky Germany . "Manchester has been the team of my dreams since I was a child.
"However, I don’t give him any advice. He will take a good decision for himself. There are worse situations than having to decide something like that."
E moj krosonja da ti man utd bude san pored ovakve bajke istinite sa bayernom gdje gazis sve pred sobom.Tugra brate ,al opet razumjet cu osvojio si sve sa bayernom ,hoces pare nemas vise motiva kako god odluci ek mu je sa srecom
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Pa napisao sam "blaža" kopija Lell-aguber_90 je napisao/la: Koliko god da je los Conetento, on je za Lela, Lahm.

Muller i Badstubber trčkaraju ...
Ono je fakat bilo rasipanje Schalkea...
Ne znaš odakle te bije

Ne znaš odakle te bije

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zaista bih volio da dođe Čener iz Fenerbahčea ipak Armando Diego nemože biti zamjena Alabi.Dosta je bilo Lella i Gerlica u Bayernu.
Ako Toni hoće da ide za parama u Jedinstvo nek ide, mislim da će ga mali Pjer Hojbjerg dobro zamjeniti a kad bude imao isto godina kao sad Toni čak i bolji. U ovo sam ubjeđen.
Ako Toni hoće da ide za parama u Jedinstvo nek ide, mislim da će ga mali Pjer Hojbjerg dobro zamjeniti a kad bude imao isto godina kao sad Toni čak i bolji. U ovo sam ubjeđen.
[youtube][/youtube]
dobro revaju haman ko combe i mehmedamujkic

dobro revaju haman ko combe i mehmedamujkic

- Blaszczykowski
- Kontakt:
Izgleda da će Caner Erkin dogodine biti Alabin Ersatz.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
"Nemojte kupovati igrače Borussije, zvuči dosta nelogično. Mogu vam reći da sa čelnicima Borussije imamo dobar odnos i tako će ostati", izjavio je jedan od čelnika Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge.

pa naravno,dobri odnosi,treba lapiti onog njihovog zucu dogodine, ili kad mu istekne ugovorPEP je napisao/la:"Nemojte kupovati igrače Borussije, zvuči dosta nelogično. Mogu vam reći da sa čelnicima Borussije imamo dobar odnos i tako će ostati", izjavio je jedan od čelnika Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge.![]()
![]()

Bolje mi nego Real,Barca,M.Utd

VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.