Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rammstein
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:01

AnelZ je napisao/la:rammstein - novac od UEFA za takmicenje u Evropa Ligi ili Ligi Prvaka se uplacuje na racun saveza gdje se onda klub dogovara sa savezom o nacinu isplate na racun kluba. Ja sam siguran da savez od klubova koji izbore Evropu na taj nacin prebiju dugovanja, a u najvecem broju slucaju su upravo to klubovi i sa najvecim kaznama.
nije tacno, pa i mi smo igrali eropu pa nam se nisu uzele pare od UEFE nego je dino otisao i uplatio novac!!! Zato to tvrdim da nije istina i da su klubovi trebali kao i Sarajevo kazne platiti u Savez u punom iznosu, al ocito da to ne vrijedi za sve klubove nego samo za one "Koji imaju za pojačanja"... KAKAV JADAN ODGOVOR mene bi bilo stid ovo napisati...
to sto je Sarajevo uspjelo da se izbori za to da nema dugova, da nema onih koji tuze klub je stvar UPRAVE kluba ane da se ide na ovaj nacin ... i klub ima puno pravo da trazi od ostalih da posluju po ZAKONU a ne da falsfikuju potpise igraca kojima duguju i da mešetare

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 03 mar 2014, 11:05

kakvih gluposti necu procitat na ovome forumu.zadnja vijest izasla da je na pecari na utakmici siroki zvijezda bilo 700 gledatelja a u mostaru na zrinjski vitez 600 gledatelja.u mostaru je bilo 1 000 ljudi,a na pecari mozda 200 ljudi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2014, 11:07

werly je napisao/la:kakvih gluposti necu procitat na ovome forumu.zadnja vijest izasla da je na pecari na utakmici siroki zvijezda bilo 700 gledatelja a u mostaru na zrinjski vitez 600 gledatelja.u mostaru je bilo 1 000 ljudi,a na pecari mozda 200 ljudi
ma ovi podaci o gledaocima ni na jednom stadionu nisu tacni 100 %.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 mar 2014, 11:09

Sljedeće kolo bi moglo biti presudno u dva dijela . U borbi za titulu i za opstanak .Uhvatit cu se ovaj put za dio oko opstanka . Leotar je već jednom nogom u drugoj ligi , e sad pitanje koje je drugi putnik .Rudar ima prednost nad Travnikom 4 boda. Za Travnik je sljedeća utakmica mislim biti ili ne biti . Ako žele opstanak moraju dobiti kuci Široki , sto ce biti jako tesko ali u ovoj utakmici je sve moguće . Ako Rudar zabilježi pobjedu kuci protiv Čelika , a Travnik ne pobijedi , mislim da je priča oko drugog putnika gotova. E sad ako kojim slučajem Travnik dobije , ( a Rudar kiksa ) onda Travnik ide u gostima protiv Leotara gdje moraju uzeti ako žele ostati , a nakon toga im dolazi Čelik kuci . Znači utakmica Travnik - Široki će odlučiti mnogo toga . Da li Travnik pobjedom daje sebi veliku nadu za opstanak ili Široki s pobjedom postaje jedan od glavnih kandidata za titulu ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:24

pitanje, kako ova utakmica nije prekinuta i kako ovdje nije dodjeljeno tri boda gostima?

" onclick="window.open(this.href);return false;

cudno ,ali javnost za ovo jedva i da zna, a ovo je gore nego ono na kosevu jer se na kosevu radilo o tome da su navijaci krenuli na navijače bez ugorzavanja igraca, a ovdje se radi o napadu na osoobe koje su na terenu!
SMIJURIJA!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2014, 11:26

rammstein je napisao/la:pitanje, kako ova utakmica nije prekinuta i kako ovdje nije dodjeljeno tri boda gostima?

cudno ,ali javnost za ovo jedva i da zna, a ovo je gore nego ono na kosevu jer se na kosevu radilo o tome da su navijaci krenuli na navijače bez ugorzavanja igraca, a ovdje se radi o napadu na osoobe koje su na terenu!
SMIJURIJA!
Zar ovo nije bilo na kraju utakmice nakon gola rudara koji je postignut u zadnjim minutama.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 11:27

terabajt je napisao/la:
rammstein je napisao/la:pitanje, kako ova utakmica nije prekinuta i kako ovdje nije dodjeljeno tri boda gostima?

SMIJURIJA!
Zar ovo nije bilo na kraju utakmice nakon gola rudara koji je postignut u zadnjim minutama.
utakmica je jos trajala gol nije postignuut u zadnjim sekundama

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 mar 2014, 11:29

@rammstein, sad ce krenuti optuzbe tipa sta se imamo brinuti za Leotar, to je sve protiv Zelje i sl.
#divovi

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 12:09

moustapha je napisao/la:@rammstein, sad ce krenuti optuzbe tipa sta se imamo brinuti za Leotar, to je sve protiv Zelje i sl.
evo ga i onda je dino krivac glavni bio!

[youtube][/youtube]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 mar 2014, 12:18

Interesantno da se ovi iz Sarajeva javljaju sad kad su puni ko brod. Sad imaju para da pokriju sve dugove, da dovedu igrace, ne moraju mislit kako ce sutra, ocel morat namjestit utakmicu i slicno. Kad su oni bili u go*nima sutili su, sad kad su isplivali javljaju se. Sta bi bilo da je prije koju sezonu netko udario po njima? Mozda Siroki koji je i sad najsredjeniji klub u ligi.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 03 mar 2014, 12:19

werly je napisao/la:kakvih gluposti necu procitat na ovome forumu.zadnja vijest izasla da je na pecari na utakmici siroki zvijezda bilo 700 gledatelja a u mostaru na zrinjski vitez 600 gledatelja.u mostaru je bilo 1 000 ljudi,a na pecari mozda 200 ljudi
Ma klubovi ne daju tacne informacije i zbog poreza, i u Zenici je bilo vise od 6000

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 mar 2014, 12:42

rammstein je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:rammstein - novac od UEFA za takmicenje u Evropa Ligi ili Ligi Prvaka se uplacuje na racun saveza gdje se onda klub dogovara sa savezom o nacinu isplate na racun kluba. Ja sam siguran da savez od klubova koji izbore Evropu na taj nacin prebiju dugovanja, a u najvecem broju slucaju su upravo to klubovi i sa najvecim kaznama.
nije tacno
Jeste tacno, uzmi regulacije za evropska takmicenja i procitaj, vjeruj da je zanimljivo stivo, nije sve u gledanju utakmice. U to kako je Sarajevo platilo kazne ne ulazim, ja sam dao samo jednu pretpostavku (rekao sam "JA sam siguran", naglasak na JA) koja naravno ne mora biti tacna no dokazuje da postoji nacin na koji savez moze da naplati od ucesnika euro kupova dugove od kazni koje imaju.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 03 mar 2014, 12:48

Ja sam vise puta govorio da je takmice je ne regularno na ovoj temi, ali tek kad je Zeljo presao na prvu poziciju!
:lol:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 03 mar 2014, 13:27

Signore je napisao/la:Interesantno da se ovi iz Sarajeva javljaju sad kad su puni ko brod. Sad imaju para da pokriju sve dugove, da dovedu igrace, ne moraju mislit kako ce sutra, ocel morat namjestit utakmicu i slicno. Kad su oni bili u go*nima sutili su, sad kad su isplivali javljaju se. Sta bi bilo da je prije koju sezonu netko udario po njima? Mozda Siroki koji je i sad najsredjeniji klub u ligi.
haha bas tako, to ti je nas poznati balkan mentality
cim se doyebes nekih para, sirotinju ne mozes ocima gledat...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 mar 2014, 16:26

Nakon što je bivši predsjednik FK Sarajevo Blekić uzeo mikrofon u ruke i na Koševu pred skoro punom sjevernom tribinom horski pjevao nacionalističke, šovinističke, rasističke pjesme posvećene navijačima Želje, Klubu Željo i porodici Osim: "Mama ti je ****, tata šlagiran, brkovi ti ružni, ti retardiran", mislio sam da se takva spodoba više ne može naći u FK Sarajevu. Nažalost prevario sam se. Sada je takvih spodoba više nego ikada. Podmetanja nikada nisu ni prestajala, a sada ološ fol radi u rukavicama i objavljuje neke svoje ratove. Bolje bi bilo da se na tribinama i u klubu nađe mjesta za jednog Papeta, Hadžibegića, Fazlagića, Jozića, Pašića...., nego tipova poput otacomrzca Blekića, ratnika Selimovića i lijepog autora napadačkog fudbala Ibrakovića....

Da li se pravi navijači Sarajeva ikada zapitaju zašto im najveće legende Kluba u širokom luku zaobilaze Koševo i prostorije u Titovoj. Koja to još legenda Kluba nije otjerana sa Koševa, od ljudi koji vode ovaj Klub.

Znam da na Grbavicu dolaze Željine najveće legende; i Ivica, i Mišo i Hadžija i Čika Radović i Meša, i Radmilo i Žvaka i Škoro i Džeko i Štilić.... dolaze svi, al je zato Koševo nepoželjno za svoje legende.

Tužno i žalosno.

EDIT: Poenta je u boldiranom u predsjedniku i u mikrofonu, a ovi novi su gori od Blekića
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 03 mar 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2014, 16:33

:lol: :lol:

Blekic je rek'o da ste cigani,ako je to nacionalisticka pjesma onda ne znam.
1946

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 mar 2014, 16:36

Pa i jest tehnicki, radi se o derogativnoj derivaciji naziva za Romsku naciju, otud nacionalizam shodno tome, jel. :mrgreen:
...Život za Široki...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 mar 2014, 17:03

GDJE SU VAMA LEGENDE'''???
ja ih ne vidim, osim ako vam legenda nije bullent i slicni koje ste otjerali

Prvi na udaru olimpić :D ode im 100 000 za sad :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2014, 17:08

Head je napisao/la::lol: :lol:

Blekic je rek'o da ste cigani,ako je to nacionalisticka pjesma onda ne znam.
Al je sovinisticka.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 mar 2014, 18:27

rammstein je napisao/la:GDJE SU VAMA LEGENDE'''???
ja ih ne vidim
Lakse ti je da pokusas naci one koji to nisu u zelji,manje ih ima.

Željo se voli,za želju se ne navija,ne mozete vi to shvatiti...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.