Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 01 mar 2014, 22:18

Evo još jednog sa dušom.Kakve veze duša ima sa današnjom igrom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 01 mar 2014, 22:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Bas i zato treba vezni i odbrambeni red da malo blize pridju jedni drugima. Jer taj zadnji vezni je onaj koji vrsi pritisak i cini prepreku protivnickim napadacima, i zbuni ih dovoljno da bi stoperima bilo lakse uletiti i odbiti loptu.

Mislim da bi ovo, uz jedan poseban mentalitet mogao prevladati:
slika

Jer sa jedne strane Rizvanovic i Sivsic imaju tu volju da idu naprijed u kontre brzo, dok oboje znaju igrati bocnog na svoju stranu, i to iskoristiti da uposle krila da Smajic i Dulja ne trebaju pretrcati toliko i izmoriti se da bi prenijeli loptu napadu nego da postanu dio napada vrlo rano, a Zec i Kokot se spreme, Zeba bude zid i odbije loptu od sebe kad mu dadne neko na krilima, uposli ih naprijed i onda imas jedno dvoje-troje u kaznenom prostoru spremni da jednostavno zabiju gol. Jos ako Zeba saceka malo vani kaznenog prostora bice tu spreman da uhvati loptu ako se odbije ili ako je protivnicki golman odbije.
Ovo je preofanzivno, pa cak i gore od onog danas. Durak mora igrati, a pored njega bih stavio recimo Ledeta. To bi bila ta dva zadnja vezna, cetiri nazad, Smajic i Duljevic po strani, Zeba i jos jedan spic, ali Kokot nikako.
Ono i nije Kokotovo mjesto i ne razumijem zasto su Kapica pustili da ide.
@Mancini govorim da nikad jaci niste bili i vjerovatno necete biti,a to dosta lose izgleda i da jednostavno navijaci ,tradicija i sve ostalo igraju veliku ulogu,ali ne mislim nista lose,ne sekiraj i Olimpik je pozitivna stvar za nasu ligu ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 mar 2014, 22:26

Olimpic danas, hajd ne mogu reci los, ali ni dobar. drugo poluvrijeme Olimpic napadao, Velež se branio, par suteva ka golu, rijetko koje uzbudjenje da se desi. Arezina gubi lopte, bespotrebno ulijece sa dvije noge, kad je dobio zuti, ocekivao sam crveni, ali eto hajd, bi sta bi. Proslu tekmu sam gledao s tribina stadiona Otoka, samo je tada Nedim sjedio na klupi Olimpica. Danas bas igra Olimpica neprepoznatljiva, dosta losija od ocekivane. Evropa? ako ovako nastave, teško! Sta reci za posjetu?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 01 mar 2014, 22:39

Danas medju losijim akterima Arezina,Smajic,Rizvanovic,Lede,Kokot.Previse za bilo sta.Treba sacekati malog Kenana,
Rahmanovica,Zeca,Torlaka i Cubaru.U Turskoj Rizva nije sastavio deset minuta,Lede samo jednu tekmu odigrao na zadnjem veznom(zijanili tu tekmu kao i danas)i ocito je da ne moze igrati na toj poziciji.Uglavnom je tu poziciju igrao Bogi ili Kena,danas ih nije bilo.Cesto je Sesar igrao lijevog beka a naprijed Sivsic,danas ni to nije bilo.Cudan mix danas i ocekivani rezultat nakon meni nepoznate avanture nase struke.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 mar 2014, 23:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je preofanzivno, pa cak i gore od onog danas. Durak mora igrati, a pored njega bih stavio recimo Ledeta. To bi bila ta dva zadnja vezna, cetiri nazad, Smajic i Duljevic po strani, Zeba i jos jedan spic, ali Kokot nikako.
Dobra ideja.

U pravu ste. Ali bice bolje aBd, ovo je mozda i bilo potrebno da ih probudi, mozda da bi jedva prosli danas nebi toliko se trznuli i da se probude negde oko Aprila onda bi vec bilo kasno se popravljati da osiguraju mjesto u Evropi.
Ovo citavo kolo je bilo labavo, sad i sljedeci protivnici su kiksali i to sa istim rezultatom cak, i oni i mi smo gomilali igrace i otisli u antaliji, ovo ce biti jako zanimljiva utakmica.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 mar 2014, 23:15

Jel se zajebavate, il je Faik Kolar trener Olimpika

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 02 mar 2014, 17:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Bas i zato treba vezni i odbrambeni red da malo blize pridju jedni drugima. Jer taj zadnji vezni je onaj koji vrsi pritisak i cini prepreku protivnickim napadacima, i zbuni ih dovoljno da bi stoperima bilo lakse uletiti i odbiti loptu.

Mislim da bi ovo, uz jedan poseban mentalitet mogao prevladati:
slika

Jer sa jedne strane Rizvanovic i Sivsic imaju tu volju da idu naprijed u kontre brzo, dok oboje znaju igrati bocnog na svoju stranu, i to iskoristiti da uposle krila da Smajic i Dulja ne trebaju pretrcati toliko i izmoriti se da bi prenijeli loptu napadu nego da postanu dio napada vrlo rano, a Zec i Kokot se spreme, Zeba bude zid i odbije loptu od sebe kad mu dadne neko na krilima, uposli ih naprijed i onda imas jedno dvoje-troje u kaznenom prostoru spremni da jednostavno zabiju gol. Jos ako Zeba saceka malo vani kaznenog prostora bice tu spreman da uhvati loptu ako se odbije ili ako je protivnicki golman odbije.
Ovo je preofanzivno, pa cak i gore od onog danas. Durak mora igrati, a pored njega bih stavio recimo Ledeta. To bi bila ta dva zadnja vezna, cetiri nazad, Smajic i Duljevic po strani, Zeba i jos jedan spic, ali Kokot nikako.
Durak ne moze igrati nikako pored ovakvih igraca kao sto su lede zeba arezina rahmanovic pa cak i gojak .. durak je jedan obicni maratonac koji samo trci .. a kad mu loptu dao kao da ima bombu u nogama .. to je moje misljenje i misljenje bar 50 % ljudi koji su gledali utakmicu olimpica protiv veleza .. Primjeti se kakav je igrac Milos Vidovic bio i jedan slican treba da moze trcati za zebu i ledeta a koji zna organizovat nest i napravit 10 pametnih faula po utakmici ..
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 mar 2014, 18:13

Sve je to u redu.Pričate o defanzivi,ali niko ne kaže ko će dati gol?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 02 mar 2014, 23:00

Mancini je napisao/la:Sve je to u redu.Pričate o defanzivi,ali niko ne kaže ko će dati gol?
Kokot i Pandza sigurno nece ..
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 mar 2014, 23:45

PES2012 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Sve je to u redu.Pričate o defanzivi,ali niko ne kaže ko će dati gol?
Kokot i Pandza sigurno nece ..
Pandža je ušao u igru tek pred kraj i nije imao puno vremena da se pokaže.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 mar 2014, 00:59

Nije Arezina toliko los k'o sto se kaze da je. Treba mu dati vremena jos, tek je jednu utakmicu odigrao u sezoni, a onaj gol protiv Volyna i asistencije u Antaliji k'o da ste zaboravili vec. :P
Svakako je dobre poteze imao u toku utakmice iako je gubio loptu bas onoliko koliko je i dobrih poteza uradio, ipak vidim da je htjeo da popravi to i vjerujem da hoce se popraviti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 mar 2014, 10:15

Mancini je napisao/la:Šta je bolan objasnio?Ti si sada neki stručnjak pa znaš da gomilaju.Sve loši fudbaleri došli.
Nisam te nista pitao, preskoci komentar. Slijep i pored ociju, Velez objasnio kako se igra protiv vas.
Sto se tice kvaliteta fudbalera koji su dosli, vidjelo se iz prilozenog, kao i prethodnih godina, dosta doslo, nebitno na tip igraca, produkt toga je ono sto si vidio u subotu.
Veznog reda nigdje, napada ni na mapi, odbrana u rasulu, valjda fali Torlak.
Velez kontrama radio dar mar. Vamo Zeba jos uvijek potez viska, Dulja ce izgleda od njega to nauciti i on previse carini loptu, Ledeta nisam primjetio cijelu tekmu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 mar 2014, 10:20

Donekle se slazem sa tobom.Faik je napravio ekipu u veznom redu koja ukupno ima preko osamdeset godina a koja nije u pripremnom periodu odigrala ni pet minuta skupa.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 10:39

Dakle Nijaze povlacim sve sto sam ikad rekao protiv tebe i od danas si mi gigant :mrgreen: Svecano obacavam da necu nikad vise nista pisati protiv tebe, jer si car, kralj i mag u jednom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 mar 2014, 11:21

pile87 je napisao/la:Dakle Nijaze povlacim sve sto sam ikad rekao protiv tebe i od danas si mi gigant :mrgreen: Svecano obacavam da necu nikad vise nista pisati protiv tebe, jer si car, kralj i mag u jednom.
Ispravna odluka pilence,,,,,ionako si bezveze pisao I pustao na ovom forumu neprovjerene informacije I hteo da napraviš zabunu u našem klubu ALI SMO MI SVE JAČI I JAČI I IDEMO DALJE I TO POŠTENO kao I dosada.VOZDRA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 11:37

pabizo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Dakle Nijaze povlacim sve sto sam ikad rekao protiv tebe i od danas si mi gigant :mrgreen: Svecano obacavam da necu nikad vise nista pisati protiv tebe, jer si car, kralj i mag u jednom.
Ispravna odluka pilence,,,,,ionako si bezveze pisao I pustao na ovom forumu neprovjerene informacije I hteo da napraviš zabunu u našem klubu ALI SMO MI SVE JAČI I JAČI I IDEMO DALJE I TO POŠTENO kao I dosada.VOZDRA
Nijaz je kralj :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 mar 2014, 11:55

pile87 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Nijaz je kralj :mrgreen:
Nijesi pogrešio I to vjeliki KRALJ u odnosu na one tvoje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 mar 2014, 12:02

pabizo je napisao/la:Nijesi pogrešio I to vjeliki KRALJ u odnosu na one tvoje.
Meni je kralj sto kara ove svoje :lol: Nisam ja ni mislio da ces ti ovo razumjeti pabizo cak i da si u Sarajevu. Ali Gracic svaka cast zna on zasto.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2014, 12:46

Nemaš ti pojma ublehaš forumski.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 03 mar 2014, 12:46

Ziv bio ne uplici sefa u pricu.Ako se derete medjusobno
nama ne treba party na koji nismo pozvani.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.