Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Saurman
-
Kontakt:
viKK je napisao/la:kolašinac je već
jako brz za svoju građu, ali stvarno misliš da on treba biti brži od robbena?

(koji je, usput, ono, jedno od najeksplozivnijih krila u europi)
I puž je veoma brz za svoju građu.
Nije samo problem u Robbenu nego u svakom iole bržem igraču,on jednostavno prelagano ispada.Mora sletiti par kila i bolje se znati postaviti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Sasvim dovoljno brz i ekplozivan za beka. Ne mora on ništa tu raditi. Kao da u ekipi poput SHalkea nema stručnog osoblja koje bi mu "zadali tu zadaću" još na pripremama pred sezonu da misle da je to problem. Na taktičkom djelu treba rada, ali to dolazi s iskustvom...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 02 mar 2014, 12:34
Ma njegov jedini problem je ono zalijetanje, radi nešto slično ko Nurkić, zalijeće se na svakog igrača, želi osvojiti svaku loptu i tu dosta puta zna ispasti samo tako, isto se dešava Nurkiću koji zna u tri napada napraviti tri faula
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Cartman
-
Kontakt:
mandraX je napisao/la:I onda za 15 dana u Madrid, ve melaiketihi.
Hajd tu će zar imat' malo sreće, pa možda Carlo i ne izvede najjači sastav...al' opet...

Najpametnije bi im bilo da ne odu na tu tekmu. 3:0 za zelenim stolom i gotovo.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
zgembo89
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Ma njegov jedini problem je ono zalijetanje, radi nešto slično ko Nurkić, zalijeće se na svakog igrača, želi osvojiti svaku loptu i tu dosta puta zna ispasti samo tako, isto se dešava Nurkiću koji zna u tri napada napraviti tri faula
to je to on se zaleti i ganja po sredini igraca terena tamo ispred kaznenog,a zaboravi da igra na poziciji beka..Onda nekako kad uleti u duel baš srčano ide i kad tako bezveze napraviš faul na 20 -25 metara od gola to je šansa za gol..
-
drummer
-
Kontakt:
Kolasinac je agresivan igrac,igrac koji ne stoji dva metra ispred igraca kojeg napada i stalno se izmice nazad kako se ovaj krece time mu dajuci puno prostora za dribling,asistenciju ili dodavanje suigracu.Takva je vecina nasih igraca a Seo nije i upravo to mu je najveci kvalitet.U vecini slucajeva ce izgurati igraca i loptu ili u aut ili daleko od svog gola,u rijetkim situacijama ce ga igrac predriblati.Kad izvagas bolje i to nego da stoji daleko od njega i povlaci se dopustajuci mu citavu lepezu rijesenja.Nema kod Sea rjesenja,odmah napada agresivno i onemogucava svako rjesenje i ne daje nikakvo vrijeme.
-
drummer
-
Kontakt:
Mehdi Benatia iz Rome je vrlo slican igrac,kad zaganja igraca zna ga otjerati cak i preko centra na njegovu polovinu.
-
Papastathopoulos
-
Kontakt:
Postao/la Papastathopoulos » 02 mar 2014, 20:54
Kakvo crno skidanje kila, nije misimovic da ima 10kg masnoce viska..lik je sasvim brz i eksplozivan za bocnu poziciju, i svi se slazemo da je zalijetanje i postavljanje njegov najveci problem..i hvala Bogu da je samo to, 20 mu je godina, i ima vremena koliko god pozeli da to nauci...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
Edviin
-
Kontakt:
Momak ima 20 godina, i ovde se govori kako ga bale, ronaldo, roben i tako dalje par puta prosli hahahaha spadalo do spadala, smijesno mi je to da momak igra sa najjacima na svijetu dok vi drkate tastaturu... Bas me zanima ko je ovde propo

-
obimikel
-
Kontakt:
Pogledao sam par utakmica Kolašinca i razočarao se. Protiv Reala je uz Santanu krivac za skoro sve golove, protiv Bayerna nisam gledao pa neću komentarisati ali po komentarima se da zaključiti da je i tu plivao ko amater.
Mlad je debitovao za Schalke, no mislim da je on samo jedan u nizu mladih igrača koji se pojave pa onda nestanu. Sumnjam da će se dugo zadržati u Schalkeu jer je prelimitiran - spor, postavljanje katastrofa, fudbalsku inteligenciju ne posjeduje, trči za loptom ko junac, itd. Mislim da bi za njega i klub ko Hannover bio sasvim ok.
-
Amal1
-
Kontakt:
obimikel je napisao/la:Pogledao sam par utakmica Kolašinca i razočarao se. Protiv Reala je uz Santanu krivac za skoro sve golove, protiv Bayerna nisam gledao pa neću komentarisati ali po komentarima se da zaključiti da je i tu plivao ko amater.
Mlad je debitovao za Schalke, no mislim da je on samo jedan u nizu mladih igrača koji se pojave pa onda nestanu. Sumnjam da će se dugo zadržati u Schalkeu jer je prelimitiran - spor, postavljanje katastrofa, fudbalsku inteligenciju ne posjeduje, trči za loptom ko junac, itd. Mislim da bi za njega i klub ko Hannover bio sasvim ok.
Kao što već neko napisao na temi Pjanića, treba te ignorirati, definitivno trolaš ili si blago retardiran
-
gringobih
-
Kontakt:
Amal1 je napisao/la:obimikel je napisao/la:Pogledao sam par utakmica Kolašinca i razočarao se. Protiv Reala je uz Santanu krivac za skoro sve golove, protiv Bayerna nisam gledao pa neću komentarisati ali po komentarima se da zaključiti da je i tu plivao ko amater.
Kao što već neko napisao na temi Pjanića, treba te ignorirati, definitivno trolaš ili si
blago retardiran
Ovdje rijec "blago" ima univerzumske dimenzije!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Konzerva
-
Kontakt:
kritkiujete kolasinca a zaboravljate da je radio greske protiv mozda najbolja dva tima na svijetu, reala i bajerna, nisu to sitne ribe, sobzirom na godine koje ima , ja ne zamjeram, jos je on neiskusan ali i to ce doci vremenom.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
viKK
-
Kontakt:
mnogo veći i iskusniji igrači su kiksali protiv ovakvog reala i bayerna, pa opet se njima ništa ne prigovara, to je normalna stvar. ali ne, uvijek se nađu padobranci poput ovog gore koji pogledaju samo te dvije utakmice i onda donose svoje banalne zaključke, jer pobogu kolašinac izgleda mora biti novi roberto carlos

-
barsa77
-
Kontakt:
viKK je napisao/la: jer pobogu kolašinac izgleda mora biti novi roberto carlos

Ne mora,ali ste ga vi svojim komentarima digli da je Carlos mala beba za njega...I sve znalac do znalca,sad tek vidili njegov problem u postavljanju i zalijetanju,a ja kad sam prošle godine pisao o tome,svi se smijali.Sad stručnjaci recite zašto je Robben igrač vikenda ako je SuperKola bio zadužen za njega!?!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
-
Cartman
-
Kontakt:
Kolasinac nije bek, ponavljam po stoti put. Nikad nece bit vrhunski bek. Moze bit vrhunski stoper.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
soxx
-
Kontakt:
Edviin je napisao/la:Momak ima 20 godina, i ovde se govori kako ga bale, ronaldo, roben i tako dalje par puta prosli hahahaha spadalo do spadala, smijesno mi je to da momak igra sa najjacima na svijetu dok vi drkate tastaturu... Bas me zanima ko je ovde propo

Hoce ljudi da kolasinac bude najbolji na svijetu. Odmah se uzdize.
Kolasinac je odlican za svoje godine. I moramo biti sretni sto smo ugrabili ovaj biser. Nemamo mi nekog velikog izbora pa da nam Sejo moze biti los. Nek njega yebe ronaldo,bale,robben al nece ga yebavat neki muto a bgm znali su nas cesto neki "hamelji" yebavati lako
(halalte na "yebavanju" xD)
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 03 mar 2014, 22:11
barsa77 je napisao/la:viKK je napisao/la: jer pobogu kolašinac izgleda mora biti novi roberto carlos

Ne mora,ali ste ga vi svojim komentarima digli da je Carlos mala beba za njega...I sve znalac do znalca,sad tek vidili njegov problem u postavljanju i zalijetanju,a ja kad sam prošle godine pisao o tome,svi se smijali.Sad stručnjaci recite zašto je Robben igrač vikenda ako je SuperKola bio zadužen za njega!?!
Pa ko je sine dragi pisao ozbiljno o njemu kao SuperBeku???
One zayebancije o Rušiljendeu i rušilačkoj snazi i tome kako mu niko ništa ne može ako si ti shvatio ozbiljno, deaktiviraj se života ti.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Halalite čovjeku, kasno se aktivirao na ovoj temi. Propustio je majstora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.