Ma bice bolje,puno srece i tebi i ostalim kladionicarima,ja se nekladim al mi malo fali da procepimContentissimo je napisao/la:@berardi
da sam bar u singlu igrao na nas, sutra bi ko covjek po pare isao, ali bit ce bolje...procepit ce nekad

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma bice bolje,puno srece i tebi i ostalim kladionicarima,ja se nekladim al mi malo fali da procepimContentissimo je napisao/la:@berardi
da sam bar u singlu igrao na nas, sutra bi ko covjek po pare isao, ali bit ce bolje...procepit ce nekad
i ja sam ga odigrao,bidon klasicniBrezovac je napisao/la:Jao Hiberte koji si ti panj, i ja nadjem koga cu igrat, igraca koji me milion puta oborio
BenjooJutub je napisao/la:Kako ide procedura na Wwinu prilikom isplate para na VISA karticu? Koliko se čeka?
Ako neko zna, neka napiše
Ne brini se, uplati iznos u KM i banka (ili Bet-at-home, nebitno) ce ti taj iznos prebaciti u eure, sigurna je uplata i nemas tu nikakvih problema...gonzales je napisao/la:Dobar jutar!
Molio bih sve one koji znaju da mi pomognu,
upravo sam se registrirao na Bet at Home i preostaje jedino jos uplata sredstava,, posto posjedujem Visa Electron karticu koliko mi je sigurno da upravo preko nje izvrsim uplatu (naknada je 2%) valjda na iznos moje uplate, na kartici mi je lova u KM, a valuta za kladjenje EURO, pa da li postoji tu sad neki problem pri uplati!
Ako neko zna neka napise,, unaprijed se zahvaljujem
prije par sati vidim da nekolicina prvotimaca fali lensu i krenem da singliram dvicu,ali prije toga pogledam kretanje kvota i vidim da je uglavnom u padu kec na lensa i to me odvratiConsigliere je napisao/la:Evo od koga Lens gubi 0:2 na poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.